- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Zaten bir içki de 3.200 liraydı! Tamam yanlış yaptığı içmemesi lazım ama konu şu an farklı. Ki bunu diyen en son kişi olduğunuzu düşünüyorum.Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Kayınpederden biliyorum bi içki masasından 700/800 liradan aşağı koymadan kalkmayız diyordu o geldi aklıma içkiyle aram yok hiç ne ne kadar hangisi ucuz onu bile bilmemZaten bir içki de 3.200 liraydı! Tamam yanlış yaptığı içmemesi lazım ama konu şu an farklı. Ki bunu diyen en son kişi olduğunuzu düşünüyorum.
Zaten kadın bunalmış.
Arkadaşı almış kendisinde para yok zatenOnca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Hiç talep etmedik etmeyiz de ailem eşimi suçluyor ve istemiyor eşimin aileside beni istemiyorYa aileler neden yardım etmiyor? Çok üzülüyorum gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Bence ısrarla isteyin lütfen.
Geçer elbet. Hangimiz mükemmel hayatı yaşıyoruz ki. Böyle kriz dönemleri gelir başına insanın bir ya da birkaç kere ama inanın düzelir. Daha akıllı sağlam adımlar atın. Allah yardımcınız olsun.Son 4 aydır iş arıyorum
Facede iş ilanı sayfalarına yazdım merdiven temizliği vs her yere haber saldım ama bulamadım
Çocuguma kv bakmak istemiyor (çalışırken baktı ama çocuga yemek bile hazırlamamış )
Saglık sorunlarım var
Bu hafta içinde ödememiz gereken para 3.200 tl ama malesef tek kuruş yok
İnternet telefonlar kesildi kirayı ödeyemedik
Ve eşim çok kötü sürekli panik atak geçiriyor ve malesef dün içkili geldi eve bunca yıldan sonra içki içmiş konuştum ama sadece agladı cevap veremedi dayanamıyorsan ayrılalım dedi
Ne yapacagım şaşırdım
Ailelerimiz durumumuzu biliyor ama malesef yardım etmek istemiyorlar talepte bulunmadık zaten
Ki durumları da çok kötü degil
Bi iki hastalık daha çıktı malesef bende
Şuan kv demlerdeyiz
12 gün kadar da annemlerde kaldık
Benim ailem eşimi eşimin ailesi beni eleştiriyor
Rabbim kimseyi darda koymasın
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun
Eşimin parası yok ki zaten arkadaşı içirmişZaten bir içki de 3.200 liraydı! Tamam yanlış yaptığı içmemesi lazım ama konu şu an farklı. Ki bunu diyen en son kişi olduğunuzu düşünüyorum.
Zaten kadın bunalmış.
Evet çökmüş durumda malesefGeçmişler olsun umarım herşey düzelir. En çaresiz anlardan biride erkeğin çaresinin olmadığı anlar bana göre
Eşim çaresiz kaldı yetiremedi birazda gençlik cahillik vardıBu kotu gunler de gecer elbet. Hep boyle kalmaz. Ama onemli olan esinizin bundan sonraki tavri. Duze cikinca da ayni kafadan giderse, sonunda varacagi yer yine simdiki durumunuz olur. Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?