Bugünler geçecek mi ?

3 Milyar 750 Milyon

#SisterHood
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.316
2.837
48
Son 4 aydır iş arıyorum
Facede iş ilanı sayfalarına yazdım merdiven temizliği vs her yere haber saldım ama bulamadım
Çocuguma kv bakmak istemiyor (çalışırken baktı ama çocuga yemek bile hazırlamamış )
Saglık sorunlarım var
Bu hafta içinde ödememiz gereken para 3.200 tl ama malesef tek kuruş yok
İnternet telefonlar kesildi kirayı ödeyemedik
Ve eşim çok kötü sürekli panik atak geçiriyor ve malesef dün içkili geldi eve bunca yıldan sonra içki içmiş konuştum ama sadece agladı cevap veremedi dayanamıyorsan ayrılalım dedi
Ne yapacagım şaşırdım
Ailelerimiz durumumuzu biliyor ama malesef yardım etmek istemiyorlar talepte bulunmadık zaten
Ki durumları da çok kötü degil
Bi iki hastalık daha çıktı malesef bende
Şuan kv demlerdeyiz
12 gün kadar da annemlerde kaldık
Benim ailem eşimi eşimin ailesi beni eleştiriyor
Rabbim kimseyi darda koymasın

Onca borcun arasında içkiye para bulan adamdan hayır mı gelir
Zaten bir içki de 3.200 liraydı! Tamam yanlış yaptığı içmemesi lazım ama konu şu an farklı. Ki bunu diyen en son kişi olduğunuzu düşünüyorum.
Zaten kadın bunalmış.

Zaten bir içki de 3.200 liraydı! Tamam yanlış yaptığı içmemesi lazım ama konu şu an farklı. Ki bunu diyen en son kişi olduğunuzu düşünüyorum.
Zaten kadın bunalmış.
Kayınpederden biliyorum bi içki masasından 700/800 liradan aşağı koymadan kalkmayız diyordu o geldi aklıma içkiyle aram yok hiç ne ne kadar hangisi ucuz onu bile bilmem

Maddi sıkıntı dünyanın en kötü şeyidir gerçekten. Çok üzüldüm sizin durumunuza. Lütfen ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Hazır annenize gittiniz bence para için eşyaları falan satın evi boşaltın. Bir süre eşiniz para biriktirsin. Zor ama başka çare de yok gibi duruyor/

Geçer elbet. Hangimiz mükemmel hayatı yaşıyoruz ki. Böyle kriz dönemleri gelir başına insanın bir ya da birkaç kere ama inanın düzelir. Daha akıllı sağlam adımlar atın. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…