Bugünler geçecek mi ?

Kayınpederden biliyorum bi içki masasından 700/800 liradan aşağı koymadan kalkmayız diyordu o geldi aklıma içkiyle aram yok hiç ne ne kadar hangisi ucuz onu bile bilmem
O kadar abartmayin yahu
Adam sıkıntidan 2 bira içmiş 10 lira
Allah yardimcisi olsun.ağlamıs zaten

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Parayı kazanmaktan çok harcamak beceri ister bunu hiç unutmayın. Borçlarınızı kapatırsınız inşallah. Sonra kredi kartını iptal edin. Cepinizdekiyle yetinin. Elektrik, su dikkatli harcayın. Tasarruf etmeyi öğrenin.

Of :/ ne kotu yaaaaa rabbim yardim etsin umarim aydinliga kavusursunuz. Esinizede burfaki yorumlardan yuklenmeyin adamin cani sikkindi demekki. Ictigi 10bira olsun. Adamida dusenmek lazim. Simdi o yetememe, aciz gibi hissediyordur kendini. Dualarim sizinle...

Evin eşyalarını elden çıkarın
Ailelerden birinin yanına yerleşin
Çocuğu aile büyüklerinden birine emanet edin
Tekstilde iplik temizleme işi bile olur girin bi yere asgari ücret de olsa
Ya da çocuk bakın sizin de çocuğunuz bakılmış olur bahaneyle
Bence çocuklu bir bakıcısı olsun isteyen aileler vardır beraber oynarlar diye

Kredi kartını kapattırın
İcraya düştüyse yapılandırın avukatla falan konuşun bi yardımcı oluyolar
Yoksa asgariyi ödeyin
Sonraki aylarda daha çok ödersiniz

Yavaş yavaş kurtulabilirsiniz bu durumdan

Of niki güzel arkadaşım.
Çok üzüldüm.
Biz de geçtik bu yollardan hala daha düze çıkmış değiliz ama çok şükürler olsun.
O borçlar çaresizlik ömür törpüsü iyi bilirim.
Ailelerden biz zaten hiç destek görmemiştik ki geçen sene benim annem çok güzel bir destek yaptı beni de şaşırttı.
Nereden ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor.
Allah çok büyük.
İşsizlik kadar da berbat bir şey yok 1,5 yıldır mel mel evde takılıyorum.
Eşine yüklenme o da çok kötü en fazla bikaç bira içmiştir rahatlaması lazım
İnşallah güzel fırsatlar çıkar , kapılar açılır size.
Çok amin.

Allah razı olsun canım

Aileler bizi bir arada kabul etmez ki bide bizim eşyamız yok fazla
İş arıyorum nasip sagolun fikirleriniz için

Cok uzuldum buda gecer borclar biter elbet.esiniz normal zamanlarda size iyi davraniyorsa onun yaninda olun ona destek verin.emin olun o sizden bin kat daha uzuluyodur.bi erkek kolay kolay aglamaz diye dusunuyorum siz anlatinca o haline ben uzuldum.ailelerin maddi imkani varsa cekinmeden yardim isteyin en azindan borc olarak versinler

Insaniz hepimiz hepimizin hayatinda maddi/manevi yiprandigimiz donemler olur olacaktir kayinpederimin bir lafi vardir "hayat hic bir zaman duz gitmez aralarda inisler cikislar olur"....steven jobsin su sozude cok hosuma gider "arabanizi suren islerinizi goren calisanlariniz olabilir ama sizin yerinize hastaliginizi cekicek kimseyi bulamazsiniz" ...sen esin ve cocugun saglikli ise milyonlarca hasta insandan cok daha buyuk servetiniz var demektir.Eliniz ayaginiz tutuyorsa korkmayin bu gunleride atlatirsiniz evvelallah, bol bol dua edin, esinizede nasihat edin sikintilar icilerek degil duayla cozulur.Allah yardimciniz olsun

Allah razı olsun sagolun

Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet çökmüş durumda malesef
Bence eşinize destek olun.Önce o dik durmalı ki,yuvanızı ayakta tutsun.Eşitiz evet,ama"Evimin direği"deyimi de boşa değildir.
Çok zor günlerimiz oldu.Eşimi güçlü gördüğümde dizine yatıp ağladım.
Ama onu çökkün gördüğümde de,yıkılmasına izin vermeden destek oldum,moral verdim.Çünki yıkılırsak beraber yıkılırdık,bu da istediğim en son şeydi.
Ve evet aştık,aşılıyor,geçiyor,düzlüğe çıkılıyor."Bu da geçer" diyenler boşa dememiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…