Bugünler geçecek mi ?

Rabbim feraha çıkartsın ins

Zor gunleriniz gelip geçsin şartlar zorlaşıyor bazen Allah yardımcın olsun

Bende kızdım eşime küstüm hatta ama aglayınca dayanamadım sarıldım çok üzgünüm
Arkadaşlara katılıyorum kayınpederini sıkıştırsın eşin yoksa size yerleşmemiz gerek desin böyle olursa ev sahibi bile dava açar kiramı ödemiyorlar diye.

Sıkıntı yapmayın bizimde geçen ay başımıza geldi Vodafone faturası ödenmiş internetten alisverise herseye mesajla onay kodu geliyor o sefer gelmedi bankaylada tartistik ama halloluyor sıkmayın caninizi
Onaylanmis bir tane cekimin iptali para gelir geri bize ama gelene kadar odemeler sıkıntı olacak zaten ucu ucuna geciriyoduk ayi borclarimiz mayista bitecekti simdi bir kac uzayacak cunku faizini odemek icin takstli nakit avans cekmek gerekecek:)))

Ama o bankanın sorunu düşün üstüne Olurmu öyle şey faizini ödemek Bi kaç ay uzamaz biz Bi haftada aldık paramızı internet alisverisinize kapatın birde karti

O borç sizin değilse banka sizi mağdur etmez. Eşinizin borcu olmasın sakın? Emin misiniz başkasının bilgileri çalıp yaptığına? Öyle olsa dediğim gibi banka sizi mağdur etmez. Halleder hemen.

O borç sizin değilse banka sizi mağdur etmez. Eşinizin borcu olmasın sakın? Emin misiniz başkasının bilgileri çalıp yaptığına? Öyle olsa dediğim gibi banka sizi mağdur etmez. Halleder hemen.
Eminim oyle olmasa bana hic soylemezki benm yanimda konustu bankayla bankada magdur etmeyiz demis ama en azindan faizlerini odeyin kredi notu dusmesin demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…