Bugünler geçecek mi ?

Son 4 aydır iş arıyorum
Facede iş ilanı sayfalarına yazdım merdiven temizliği vs her yere haber saldım ama bulamadım
Çocuguma kv bakmak istemiyor (çalışırken baktı ama çocuga yemek bile hazırlamamış )
Saglık sorunlarım var
Bu hafta içinde ödememiz gereken para 3.200 tl ama malesef tek kuruş yok
İnternet telefonlar kesildi kirayı ödeyemedik
Ve eşim çok kötü sürekli panik atak geçiriyor ve malesef dün içkili geldi eve bunca yıldan sonra içki içmiş konuştum ama sadece agladı cevap veremedi dayanamıyorsan ayrılalım dedi
Ne yapacagım şaşırdım
Ailelerimiz durumumuzu biliyor ama malesef yardım etmek istemiyorlar talepte bulunmadık zaten
Ki durumları da çok kötü degil
Bi iki hastalık daha çıktı malesef bende
Şuan kv demlerdeyiz
12 gün kadar da annemlerde kaldık
Benim ailem eşimi eşimin ailesi beni eleştiriyor
Rabbim kimseyi darda koymasın
Rabbim feraha çıkartsın ins

Zor gunleriniz gelip geçsin şartlar zorlaşıyor bazen Allah yardımcın olsun

Bende kızdım eşime küstüm hatta ama aglayınca dayanamadım sarıldım çok üzgünüm
Arkadaşlara katılıyorum kayınpederini sıkıştırsın eşin yoksa size yerleşmemiz gerek desin böyle olursa ev sahibi bile dava açar kiramı ödemiyorlar diye.

Sıkıntı yapmayın bizimde geçen ay başımıza geldi Vodafone faturası ödenmiş internetten alisverise herseye mesajla onay kodu geliyor o sefer gelmedi bankaylada tartistik ama halloluyor sıkmayın caninizi
Onaylanmis bir tane cekimin iptali para gelir geri bize ama gelene kadar odemeler sıkıntı olacak zaten ucu ucuna geciriyoduk ayi borclarimiz mayista bitecekti simdi bir kac uzayacak cunku faizini odemek icin takstli nakit avans cekmek gerekecek:)))

Onaylanmis bir tane cekimin iptali para gelir geri bize ama gelene kadar odemeler sıkıntı olacak zaten ucu ucuna geciriyoduk ayi borclarimiz mayista bitecekti simdi bir kac uzayacak cunku faizini odemek icin takstli nakit avans cekmek gerekecek:)))
Ama o bankanın sorunu düşün üstüne Olurmu öyle şey faizini ödemek Bi kaç ay uzamaz biz Bi haftada aldık paramızı internet alisverisinize kapatın birde karti

O borç sizin değilse banka sizi mağdur etmez. Eşinizin borcu olmasın sakın? Emin misiniz başkasının bilgileri çalıp yaptığına? Öyle olsa dediğim gibi banka sizi mağdur etmez. Halleder hemen.

O borç sizin değilse banka sizi mağdur etmez. Eşinizin borcu olmasın sakın? Emin misiniz başkasının bilgileri çalıp yaptığına? Öyle olsa dediğim gibi banka sizi mağdur etmez. Halleder hemen.
Eminim oyle olmasa bana hic soylemezki benm yanimda konustu bankayla bankada magdur etmeyiz demis ama en azindan faizlerini odeyin kredi notu dusmesin demisler

Back
X