Kesinlik ile haklısın ama şöyle bir durum var konuyu açan arkadaşım arkadaşının zaten cinsel hayatı olduğunu biliyor bakire değil ve bu şekilde yaşamayı benimsemiş demek ki onun kararı hayatı kimseyi ilgilendirmez.
İşte burada arkadaşına böyle bir sert bir uslüp göstermesi karşı tarafın bunu hakaret olarak algılanmasına sebep olur.
Saflık ile alakası da yok konunun erkeğin gideceğini biliyor arkadaşı zaten belki ondan önce arkadaşımızın arkadaşı sıkıldım diye yolunu ayıracak.
Aslında arkadaşın en büyük endişesi it kopuk takımından pskiopat olarak sıfatlandırdığı biri tarafından tehdite uğraması ailesinin haberdar olup ailesinin üzülmesi belki kendisine kadar gelir bu işin ucu konuyu açan arkadaşa bile dokunabilir. Zira arkadaşım diyor yakınız diyor biliyor olman lazım onu. Uyarma şekli yanlış bana göre.
Madem arkadaşını bu kadar düşünüyorsun yolada gelmiyor ailesi ile konuşursun bir daha olmayacak dedim ama durmuyor diye.
Her koyun kendi bacağından asılır ve minare çalınmış saf dediğin arkadaşın iyi kılıf uydurur.