Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

seni tebrik ederim öncelikle
senin gibi yapabilmek lazım bencede yani diyet yapıyorum mantığıyla değil de
ben bundan sonra böyle yaşayacağm mantığını oturtmak
bende bu şekilde yapmaya çalışıyorum
çünkü hayatımız boyunca diyet yapamayız değil mi
bu şekilde beslenmeyi ve hareketlenmeyi öğrenmek lazım
seni tebrik ediyorum başarılar diliyorum bu yolda31:

ne buket var ne elif Allah'ım psikolojim bozuluyor nerdesiniiizzz
hadi buket yine ara ara uğruyor ya elif nerdesin canım girip okuyosan bi haber ver ya çok merak ediyorum seni

öğle yemeğim;

5 yk nohut yemeği,4 yk pilav,1 acı biber

kimse yok artık sayfamızda o yüzden kendime söz veriyorum
ekmek yemeyeceğim bugün içerisinde
akşam demleme yeşil çay içeceğim
1 saat yürüyeceğim

kendime söz veriyorum
haftaya da 76.9 olarak devam edeceğim zayıflama öyküme

buket sen bari daha sık uğra:2:

çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar
Sormayın iki gündür yatak döşek hastane uğraşıyorum
Aile boyu zehirlendik,içim dışımda,dışım içimde
Valla çok kötü bi gün geçirdim dün
Şimdi şimdi daha iyiyim
Gelip yazamadım k bakmayın lütfen..
Geçmişe dönüp bakayım bi
Yatmaktan uyumaktan başı kazan gibi oldu
Kalkayım bu böyle olmayacak dedim de geldim şimdi

Ayyyyy Pınar harikasın tebrik ederim çok sevindimmm :)))1.4 çok iyi fark :))) Tekrardan heveslendm birdeeen :)

Elif canım çok geçmiş olsuuuunnn (

Bugün patlayana kadar yedim yani şuan ne kadar aptalca bişey yaptığımı düşünüyorum. tamam birkaç gün müdder verdim kendime yiyorum ama sonunda noluyo yani :)davul gibi bir göbek :) şimdi kara kara düşünüyorum bu göbek yrn akşama kadar nasıl incek diye :) Artık bişey yemem yarın heralde bol sıvı ancak düzelir karnım akşam nişana kadar :) elbise olmuyomuş bi de yok artık hehe :)

Pazar günü yda pazartesi döncem aranıza sonrasında hiçbir şkilde bahane etmicem yok okula gittim yok arkadaşımla çıktım falan diye. Pınar ın istikrarlı devamını ve kilo vermesini görünce yeniden isteğim geldi :) Bu hafta hayatım artık daha düzenli olur heralde yemeklerim de aynı şekilde... Arkadaşlarım son görüşmeye göre kilo verdiğimi söylediler bugün. Daha da vericem inş . aksamalı da olsa :)

Kızlaaaarrrrr
Nerelerdesiniz siiizzzzzz

Ben çeyiz topiki açtııımmmmm
Pınaarrrr koş hadiiii,sana arkideş olduuuuuuummmmmmmmmmm

günaydınnn
kızlar hadi toparlanın bakalım bugün yeni bi başlangıç yapalım
buketttt nerdesinnnn
bu başlangıç asıl senin için hadi canlarım zayıflamayaaaaaaaaaaaaaaa

bu sabah;

1.5 dilim çavdar ekmeği,2 yl lor peyniri,1 şeftali yedim

haftasonu menümü yazmiyciiimm
çünkü sayenizde bende zıvanadan çıktım:18:

yeni bi hafta yeni bi düzenlemeyle başlasın
kaçamak yapanla konuşmama cezası verelim
yoksa bu işi başaramayacağz

bu hafta 76 görmem imkansız sanırım

Kızlaaaaaarr

Pınaaarr umutsuzluk yoook :) 76.8 fln olabiliiirr :) hem daha 4-5gün var tartılmamıza :)

Evet ben de yeni başlangıcımıza hazırım :)Birkaç gün sonra tartılıcam şuan yanlış bir kilo görebilirim tartıda :) blki sabredersem cumayı beklerim :)

Kahvaltım (11.00) : 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar iri parça peynir ama az yağlı az tuzlu, 2yeşil zeytin,domates,biber,tatlandırıcılı çay :)

Keyfim yerine geldi sanki yaa birden :)yerken de mutluyum gerçi ama sonrasında içim rahat değil :)

hoşgeldin buketcim
keyfin yerinde maşallah
yerken mutluluk veren şey sonrasında nası vicdan yaptırıyor dimi insana
o duyguyu yaşamak istemiyorumm
cumaya kadar 1 kilo verirmiyiz sence:44:
bir plan yapalım bari dur ben mi düşüneyim
kendime liste çıkartayaım ne yiyip ne yemeyeceğime dair
belkim olur

buketcikk nereye kayboldun:44::44:

ben düşündüm taşındım ne yapacağımı buldum

sabahları kahvaltım klasikleşti yarın sabah bi değişiklik yapıcm

1 bardak süt ve 3 galeta ile kahvaltı yapıcam
hem bağırsaklarım çalışır hem metabolizmam şaşırır

ara öğün 1 meyve zaten

öğle;kısmetimde ne varsa malum işyerinden yiyorum
ama ekmeksiz,yağı süzdürülerek olacak

ara;meyve veya galeta

akşam;çorba+salata veya çorba+cacık veya az çorba az sebze yemeği

ama mümkünse sadece çorbayla bırakıcam:128:

yarın sütle kahvaltı yapınca öbür gün normal kahvaltı öbür gün yine sütle devam edecğm

cumaya kadar bakalım nası bir etkisi olcak bana

akşamları 1 saat yürüyecm ve yeşil çayımı ihmal etmeyecğm

cumayı bekleyip görelm neler olacak:26:

yoksunuz yine

öğle yemeğim;
5 yk nohutlu patates yemeği,3 yk bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,1 tane acı biber

ara;4 adet taze ceviz

gün bitmeden bi uğrıyım dedim yine geldiiimmm :))

Kahvaltı sonrası ara: 13.00 1 büyük nektari, 14.30 gibi biraz leblebi fıstık fln ama çok az.
Öğle 16.15 civarı : 1 tabak peynirli makarna ( bu pek olmadı ) peşine tatlandırıcılı çay içtim. bu saatte öğle yemeği mi kalır Sanırım ara öğün yapmadan direkt akşam yemeğine geçicem bugün.

Pınarcım erken kalkmanın ve iş dolayısıyla düzenli yemenin kıymetini bil çok iyi oluyomuş

şimdi gidip akşam için pazı yemeği yapıcam 19.00 gibi yerim. üşenmezsem yürüyüşe çıkıcam zaten omuzlarım ve sırtım ağrıyo kaç gündür ter atarım biraz geçer o zaman belki

ben de bugünden planlıcam yiceklerimi yarın daha düzenli olsun. yiyeceklerim nerdryse son dk. belli oluyo ve haliyle pek diyete uygun değil. bugün uyum günüm olsun yarın daha bomba olcam :)

tam kilomu bilemediğim için tam hedef yazamıyorum ama cumaya 59.5-60 arası bi kiloya ulaşırım umarım yeniden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…