Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Pınarcım aynen senin gibi düşünüyorum diyetimiz aynı olacak temel mantık bu :)))Bu şekilde hem yağdan veriyoruz kiloları hem de kalıcı oluyor :) Ben bi ara 68lere kadar çıkmıştım sonra yavaş yavaş sıkmadan 58lere düştüm ama dikkat etmeyince tekrar aldım 62yim şimdi. İnşallah bu sefer 55leri görürüm ve kalırım :)Spor işi sıkıntı tembel milletiz :) Düğün yeri falan haklısın ya şimdi ben de düşününce mutlaka oluyordur sıkıntılar, üzüntüler... Galiba iş ciddiye binince insanın daha sabırlı ve anlayışlı olması gerekiyo

Bu arada alışveriş konusunda aynen benim de birkaç eksiğim var alalım güzelce yapalım diyetlerimizi :)

Elif sen de mutlaka sabah kahvaltında neler yiyebileceğini düşün ayarla sabah iyi kahvaltı yapmadığından öğle ve akşama yükleniyosun sanırım :) Müsli fln da hızlı bi kahvaltı olabilir senin için hem lezzetli

kızlar ne sıklıkla tartılalım?
yarın sabah tartılıp bi başlangıç kilomuzu belli edelim de
sonra hergün tartılalım haftda bir mi yoksa ne dersiniz?

Çok tartılmak her türlü kötü oluyor ya :) Zayıflamışsan abartıp yiyosun zayıfladım diye; kilo verememişsen bu sefer moral bozup bırakıyoruz en iyisi haftada bir bence

Çok tartılmak her türlü kötü oluyor ya :) Zayıflamışsan abartıp yiyosun zayıfladım diye; kilo verememişsen bu sefer moral bozup bırakıyoruz en iyisi haftada bir bence

tamam o zmaan yarın cuma zaten mübarek gün
başlangıç kilomuzu yazarız haftaya cuma da bakalım neler olacak
senin 15 eylüle 58 hedefin var dimi canım?
benim de 8 eylülde doğum günüm bakalım o zaman ne kadar gidecek
15 güün var doğum günüme
haftada 2 kilo versem başlangıç olduğu için 4 kilo eksik girerim yeni yaşıma
olur mu ki 4 kilo?

valla 4 kilo olur mu olur kim bilir :) kaçamak yapmazsan olabilir tabi :)) yeni yaşa zayıf beden :)) evet ilk hedefim 15 eylülde 58 olmak :) 3 hafta var ben de 4 kilo verirmiyim acaba :)) bu arada tamam yarın ilk tartılıyoruz sonrasında haftada 1 her cuma :))

Kızlaaar günaydıınn :) Günün ilk mesajı benden olsun :) tartılma günümüzdü malum :)

24.08.2012 Cuma

Kilo: 61.4

Dün ki menüm :)

Sabah: 2 dilim etimek
1 parça peynir
1 zeytin (Kahvaltım zayıftı )

Ara: Sade nescafe (sanırım tok tutuyor)
Şeftali

Öğlen: Simit-Ayran

Ara: 1 Armut ve ufak bir parça beyaz peynir

Akşam: Tavuklu salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: (22.00 gibi) :Ufak bir salkım üzüm

Günaydın kızlaaarrr

Evet bugün ilk tartılma günümüzdü ben 64 geldim
Dün akşam acaba ben bu diyete devam edebilecek miyim diye düşündüm
Ama bu sabah şu 2 haftada 4 kilo aldığımı ve almaya devam ettiğimi afrk ettim ve iyi ki size katılmışım dedim
dünkü menümü yazamıyorum çünkü dün malum dürüm fln yemiştim size katılmadan önce
ama sabah güzel bir kahvaltıyla başladım güne
şuan bir yanımda suyum bir yanımda bitki açyım,takılıyoruz öyle

kızlar bu arada benim iş yoğunluğum belli olmuyor,bir anda giremeyebiliyorum k bakmayın lütfen..
dün yazdıkalrınıza bakamadım mesela
şimdi bakiim cevaplayayım hemen

evet çalışıyorum canım
evde spor zor benim için
bende b-fit e mi gitsem diye düşünyorum,hem yarım saatmiş günde çok iyi bence
cumartesi günü deneme seansına katılacağım bakalım

sizinde uzun süreli bi ilişkimi canım?
bizde esksiine göre daha romantik olduk
önceden böyle değildi sanki
ikimizde burada çalışıyoruz,ailesi geldiğinde bi farklılaşıyo ama herşey
bilmiyorum o mu değişiyo ben mi fazla stres yapıyorum anlamadım
iki kişilik dünyamız harika ama geniş dünyamız eh işte

ben alış veriş yapamadım
ama buraya yakın bi yer var,ilk ara öğünüm için bi ayranı hazır ettim
ben gevrek pek sevmiyorum nedense,sütle bi garip geliyo
gerçi ben kırmızı meyveliyi denemiştim ondandır belki
sen hangisini seviyosun?

iş ciddiye binince sabır gerekiyo kesinlikle
ama güzel şeyler hepsi ayrı ayrı
tatlı telaşlar diyolar ya aynen öyle

müsli paket olarak mı satılıyo canım?
gevrekten farkı ne onun?
oda mı sütle yeniyo?

menünü yorumlaamk sitedim tatlım
öncelikle şun belirteyim kahveyi diyet yaptığın sürece pek tüketmemeye çalış
özellikle nescafeyse,çok katkı maddesi oluyo ve vücudu şişiriyo
öğlen simit ayran menüsü yapmışsın
simiti ben 1/2 oranında tüketmeye çalışıyorum ama senin bünyenle ilgili tabi
diğer öğünlerin harikaaaaaa

Merhaba Elif :) Müsli, gevrek vs. hepsi aynı bildiğim kadarıyla en azından ben terim olarak aynı gibi kullanıyorum :) tadını sevmiyorsan başka bir şeyler denersin tabi nasıl istersen.

Menü yorumuna gelince diyet yaparken gün içinde 1-2 fincan ya nescafe yada türk kahvesi tüketiyorum.Tabi türk kahvesi daha iyi nescafeye göre. Yeşil çay içmeyi çok deniyorum ama zehir gibi geliyo tadı içemiyorum onun dışında diyet kola bile içmiyorum sadece su,süt,ayran.

Normalde bol karbonhidratlı beslenmiyorum aslında yani öğlen simit tercih etmem. ofis ortamında çalıştığım için salata yapıyorum yada evden getiriyorum ama acil durumlarda simit ayran kurtarıcı oluyor :)

İnşallah ya umutluyum yine bu diyetimden. Akşam yemeklerinde de dozu kaçırmadım 2 gündür haftasonu da kaçırmazsam ki kaçırmıcam :) boyle devam etmesini diliyorum :)

ama kahvaltı için kellogs deneyebilirim belki,hem markafoni çeki veriyor ne güzel
Başka birşeyler içsen ben şimdi 7 otlu çay içiyorum mesela
tadı çok iyi değil belki ama metabolizma hızlandırıcı etkisi var diye dayanıyorum
yada tatlandırıcı deneyebilirsin belki

bende öğlenleri evden getirecem pazartesinden itibaren artık
bizde bugün arkadaşalrla dışarıda yemek için sözleşmiştik
ben ne yiyeceğim şimdiiiiiiiiiiii

bende umutluyum ya
birlikte vericez hepsiniiiiii

Burger King salatalarından yiyebilirsin ben de dün akşam yemeğinde dışardaydım tavuklu salatasından aldım 235 kalori .tavukların üzerine kaşar rendelemişlerdi onları yemedim ama :)

canlarıımm günaydınnn ancak hallettim işlerimi geldim
tartı günü demi bugün
15 günde tam 3 kilo almışım ve 81,1 olmuşum nolcam ben böyle yaaa
bu durumda bana 7 kilo falan yetmez 11 kilo vermem lazım 70 olmam lazım offf çok sinirim bozulduu
sabah hastaneye gittim kadın hastalıkları ile ilgili bir sorunum var sanırım ama çok doluydu sıra vermediler çıktım geldim
bida fırsat bulursam giderim artık
bende dün sabah kahvaltısından sonra katılmıştım malum o yüzden kahvaltımı neyle yaptığımı söylemeyeyim en iyisi
ara öğün de armut yedim küçüktü o yüzden 2 tane yedim
öğlen 5 yk makarna,yoğurt ekmeksiz
ara 2 adet kırmızı erik
akşam 4 yk nohut yemeği,2 yk pilav,salata
toplam 15 bardak su
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
zayıflıyaydık iyiyidi

Pınaaar harika bi menü olmuş tebrik ederimm :)Kahvaltıyı boşver zaten yakmışsındır sabah öğünü bişey olmaz p

Ya kilo almışız diyoruz ama birkaç gün az yiyince, vücut dinlenince 1-2 kilo farkediyor üzülme :)
2 gün az yedim 1 kilo farketti o yüzden ilk hafta kilo kaybı çok oluyor sanırım :)

inşallah canım ya inanamadım ben kendime yine 80 lere dönmüşüm
bir an önce inmem lazım aşağılara doğru

elif kusura bakma çok kötü alıntı yapmışım aralardan seçip okumayı başarırsın inşallah

Burger King salatalarından yiyebilirsin ben de dün akşam yemeğinde dışardaydım tavuklu salatasından aldım 235 kalori .tavukların üzerine kaşar rendelemişlerdi onları yemedim ama :)

bende gittiğimiz herhangi bi yerde salata yiyeceğim artık napalım
tavuklu fln ooohh missss

canım pilav makarna aynı gün içinde gitmemeye çalış yinede
ama oranlarını beğendim valla
düzenli bi menü
bende 15 günde 4 kilo almışım
ama bi haftada 2 gider rahat dert etme
su ve spor harikaaaaaaaaa
özendiiiimmmmmmmmmmmmmm

benim elektronik bi tartı almam gerek en kısa zamanda
evdeki tartı çok eskidi,tam anlayamıyo insan kilosunu

Son düzenleme:
elif şurdan yazayım şimdi alıntı yapcam karıştırcam gene
makarna öğle yemeğinde işyerimde çıkmıştı aç kalmamak adına az yedim yoksa akşama kadar aç kalacaktım daha kötü salırırdım pilava,
ama haklısın akşam o pilavı yemesemde olurdu öğlen yediğim aklıma gelmedi işte daha dikkat edicem artık
ben su içiyorum canım 1,5 saatte bir yerimden kalkıyorum bahçeye çıkıyorum bi tur atıyorum metabolizmam hızlansın diye
gelirken 2 bardak su içip geliyorum
yürüyüşte işe gidip gelirken yolumu uzatıyorum ve tempolu yürüyorum süper oluyor hem spor oluyor hem yol parası vermiyorum

nişanlım çok uzak değil aslında 3 saat var aramızda ama izinlerimiz uymuyor o haftaiçi 2 gün izin yapıyor e ben çalışıyorum
cumartesi öğleden sonra ve pazar izin yapıyorum ben o zmaanda o çalışıyor öyle yani işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…