- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
Çok gecmiş olsun ne kadar zor gecmiş ya gecti ama şimdi dimi iyisiniz.bide 15 kilo ne ya okadar cokmu verdiniz kaç kiloydunuzki?Canım insAllah cabuk geçer benim 5 ayima kadar sürdü ve 15 kilo verdim ben senin yediklerini de yiyemiyordumhic bisey ağzına vurmadım arada 1 2 yudum su ve hastanede serum artik gece gündüz her 2 3 dk da bir istifar etmekten kan kusuyordum
Çok gecmiş olsun ne kadar zor gecmiş ya gecti ama şimdi dimi iyisiniz.bide 15 kilo ne ya okadar cokmu verdiniz kaç kiloydunuzki?
Ah canım ya yatıp kalkayım halime şükredeyin sabah acken cok kusuyorum kokulardan tiksiniyorum zorla yiyom az az sık sık yemekten sonra kusmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü zaten zayıfım ilki böyle değildi ama bu cok kötü yaptı beni ya bacaklarım çok ağrıyo bunda bide çok sıçrıyorum uyurken.bnce 2.vocuk için iyi düşün canım yasağol Canım geçti çok şükür şuan 21 aylık oğlum 71 kiloydum 56ya düştüm sonra 5 aydan sonra aldım 74 oldum :) şuan korkuyorum ikinci çocukta da boyle olmaz inşAllah çok zo bi ben bi RABBim biliyor neler çektim
Ben ilk 3 ay sadece kivi ile yaşadım.kivi mideme iyi geliyordu..ama gün boyu süren bulantı hali hiç geçmiyordu..geçecek sabret..8 ve 9. Haftalar bulantıların en şiddetli olduğu haftalar..bebeğini kollarında düşün inan daha çekilir oluyor..sağlıkla al bebeğini kucağına...Kızlar merhaba
8 haftalık hamileyim mide bulantılarım geçmekbilmiyor.4 haftadır aralıksız devam ediyor.şiödi de ağzım da su birikiyor.dışarı çıkamaz saçımı tarayamaz oldum.yemeklerden kokulardan baktığım görüdüğüm düşündüğüm herseyden midem bulanıyor.ilaçlarda fayda etmedi.çaresi yokmuş.ilk bebeğim olacak.başına gelip çözüm bulan var mı?.kraker ayva havuç yoğurt yiyebiliyorum.başka hiçbirseyy
Taze zencefil koklamak iyi geliyormuş canım çok çok kötüysen yalamak da iyi oluyormuş bi dene istersen.Kızlar merhaba
8 haftalık hamileyim mide bulantılarım geçmekbilmiyor.4 haftadır aralıksız devam ediyor.şiödi de ağzım da su birikiyor.dışarı çıkamaz saçımı tarayamaz oldum.yemeklerden kokulardan baktığım görüdüğüm düşündüğüm herseyden midem bulanıyor.ilaçlarda fayda etmedi.çaresi yokmuş.ilk bebeğim olacak.başına gelip çözüm bulan var mı?.kraker ayva havuç yoğurt yiyebiliyorum.başka hiçbirseyy
Ah canım ya yatıp kalkayım halime şükredeyin sabah acken cok kusuyorum kokulardan tiksiniyorum zorla yiyom az az sık sık yemekten sonra kusmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü zaten zayıfım ilki böyle değildi ama bu cok kötü yaptı beni ya bacaklarım çok ağrıyo bunda bide çok sıçrıyorum uyurken.bnce 2.vocuk için iyi düşün canım ya
4aya kadar devam eder sonra gecer ins sabretceksin elma ye miden bosken daha cok blnck yemege calisKızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?