Bulantı derdi beni mahvettii

Çok gecmiş olsun ne kadar zor gecmiş ya gecti ama şimdi dimi iyisiniz.bide 15 kilo ne ya okadar cokmu verdiniz kaç kiloydunuzki?

Sabah kahvaltinizda bir kaseye zeytinyağı ve kekik koyun. ekmeginizi ona banin yiyin. buyuk olcude azaltiyor..

Allah yardımcınız olsun benim 4 ay geçmedi bulantılarım, çubuk krakeri sabah uyandığınızda yataktan çıkmadan yiyin doğrulmadan. Biraz bekledikten sonra kalkın. Daha iyi yardımcı oluyor öyle.

Çok gecmiş olsun ne kadar zor gecmiş ya gecti ama şimdi dimi iyisiniz.bide 15 kilo ne ya okadar cokmu verdiniz kaç kiloydunuzki?

sağol Canım geçti çok şükür şuan 21 aylık oğlum 71 kiloydum 56ya düştüm sonra 5 aydan sonra aldım 74 oldum :) şuan korkuyorum ikinci çocukta da boyle olmaz inşAllah çok zo bi ben bi RABBim biliyor neler çektim

Bende cok sıkıntı cektim canım 14. Haftada yemek yiyebildim ve mutluluktan ağlamıştım artıkgeçecek bu günlerin sonrası çok keyifli zaten iştah açılıyo bebek hareket ediyo,ben limon yiyodum ya maden suyu içiyodum bi de bulantı kusma olunca. Çubuk kraker de iyi. Yağlı ve hazır şeylere bakamazdım ben. Hava güzel artık durumunuz yatmayı gerektirmiyorsa açık havada yürümek de iyi gelebilir

Benim ilk gebeligimde bu sekilde olmustu tuzlu leblebi beyaz olandan cok iyi geliyor. Doktoruma ne yersem cikariyorum bebek beslenemiyor demistim doktor sen cikarsan da ye o alacagini alir hic merak etme ac kalmaz demisti 38 haftalik dogum yaptim 3 kilo 990 gram dogdu kizim. Simdi ikinciyr hamileyim bunda bulantilarim kesilde 13 haftalik olduk cok sukur. Allah kolaylik versin.

Çok geçmiş olsn.
Rabbim bana da böyle bi sıkıntı versin :)
Bnde bebiş istiyorum artık

Ah canım ya yatıp kalkayım halime şükredeyin sabah acken cok kusuyorum kokulardan tiksiniyorum zorla yiyom az az sık sık yemekten sonra kusmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü zaten zayıfım ilki böyle değildi ama bu cok kötü yaptı beni ya bacaklarım çok ağrıyo bunda bide çok sıçrıyorum uyurken.bnce 2.vocuk için iyi düşün canım ya

çok iyi anlıyorum sizi, ben de yaklaşık 6-13/14 hafta arasında mide bulantısı çektim. kadın doğum doktorum çok yıprandığımı görünce bana ilaç yazmıştı (dramamine). onunla idare ediyordum.
size iki tavsiyem olacak: ilk olarak lütfen bebeğim beslenmiyor diye stres yapmayın; onun ilk aylardaki gelişimi için sizdeki stoklar yeterli olacaktır. İkincisi de bu süreci geçici olarak düşünün. Eğer hiç çekemiyorsanız doktorunuzla bulantıları önlemek için ilaçlar hakkında bir konuşun.

Geçmiş olsun

Haşlanmış patates de deneyin nötr tadı var ya hafif ılık ve az tuzla iyi gelebilir

5. Aya girene kadar nerdeyse hep kızarmış ekmek yiyebildim ve bazen meyve. Çıkarmaktan karnım ağrıyordu artık. 6 kilo vermiştim. Allah kolaylık versin...

16 nci haftada bitti bulantilarim ama oncesinde mahvoldum ve kizim 19 aylikti hamile kaldigimda.havalarda muthis sogukdu malum kis cok soguk gecti ogunleri asla hatirlamak istemiyorum.agzimda tukuruk birikmesi cok isyan ettim o gunlerde bizimkisi plansiz oldu kizim kucuktu erkendi diye esimin basinin etini yedim butun kis.
cok cok zordu amaaa bitti gitti..16 nci haftadan sonra bulanti bitiyor ve guzek gunler basliyor bir istah bir istah simdi doymuyorum evde hergun ziyafet var esim de kilo aldi isin kotusu.meraketme gececek bu gunler ben eksi elma yiyordum azcik iyi geliyodu hala sut icemiyorum ve agzim zehir aksamlari.
neyseki 7 haftamiz var ikinci prensesime kavusucam insallah Allahin izniyle seninde gececek bulantilarin anne olmak kolay degil sabir canim sabir.bulanti bebegun saglikli oldugu anlamindaymis.daha ilk bebegin bolbol yat uyu keyif yap ikinci cocukda mahvoluyosun beterin beteri var.
saglikla al kucagina bebisini kadin olmak da anne olmak da cok zor ama cok keyifli...

Ben ilk 3 ay sadece kivi ile yaşadım.kivi mideme iyi geliyordu..ama gün boyu süren bulantı hali hiç geçmiyordu..geçecek sabret..8 ve 9. Haftalar bulantıların en şiddetli olduğu haftalar..bebeğini kollarında düşün inan daha çekilir oluyor..sağlıkla al bebeğini kucağına...

Canim bulabilirsen toprakli üzüm pekmezi satiliyo. Dolapta bekletiyosun. Sabah uyanir uyanmaz tadina bakmadan 1 tatli kasigi yutuyosun. Gunboyu kurtariyo bulantidan. Ben 7/24 bulanti kusma yasadim. Bi tek bu care olmustu

Taze zencefil koklamak iyi geliyormuş canım çok çok kötüysen yalamak da iyi oluyormuş bi dene istersen.

Rabbim yardımcın olsun canım ya çektiğim için biliyorum şuan neler yaşadığını
İnsAllah çabucak gecer.. Zaten şuan daha düşünmüyorum canım çocuk belki oğlum 4 yaşına gelince düşünürüm en azından bensiz annemlerde falan durur

4aya kadar devam eder sonra gecer ins sabretceksin elma ye miden bosken daha cok blnck yemege calis

Kızlar.allahımabinlerce kez şükürler olsun mide bulantılarım azaldı.çok şükürrr.az biraz var ama bişey sayılmaz çektiğimin yanında.allahım mide bulantısı çekenlere dermanını da versin inşallah.bu arada badem çok iyi gelmişti bana.sabahları sadece simit domates peynir.öğlen az biraz çorba. Arada meyve.şimdilik yiyebildiklerim.heh birde dondurma sevmeyen ben aşığı oldum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…