- 20 Ocak 2010
- 48.758
- 188.330
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Ha bak onu unutmuşumPerdeyi de hızlı çekmesi lazım
magnetle kapatiyorum benEki Görüntüle 2092143 bu da benim buz dolabım ortasında bombe
Ben pek tınlamıyorum ama eşim dert ediyor mükemmeliyetçi biri ondan
Mal canin yongasidir:)Ikisinede gelmese iyi olur.
Profilo mu bu aynı benim buzdolabına benziyor ve hafif bir çöküklük benimkinde de varEki Görüntüle 2092143 bu da benim buz dolabım ortasında bombe
Ben pek tınlamıyorum ama eşim dert ediyor mükemmeliyetçi biri ondan
Sen yazınca önce benim gözümde canlandı litfin önce benHa bak onu unutmuşumnasılda gözümde canlandı
Koni sahibi bakmadan doldur bulaşıkları :)
yok arçelik yabancı markaya gıcıklığım var aldığımızda yoktu ben evde çok kırar dökerim acaip sakarin yani bildim bileli sakarım bombede benim eserim aldığımızda böyle değil di tabi ama eşim çok takıntılı ve titizProfilo mu bu aynı benim buzdolabına benziyor ve hafif bir çöküklük benimkinde de var
Ne yazarsan yaz ben seni görünce gülümsüyorum:)Ben guldum biraz kotuyle idare edin :))
Profilo yabancı degil diye biliyorum ben :) arnir dedi ya magnet alabilirsin orası içinyok arçelik yabancı markaya gıcıklığım var aldığımızda yoktu ben evde çok kırar dökerim acaip sakarin yani bildim bileli sakarım bombede benim eserim aldığımızda böyle değil di tabi ama eşim çok takıntılı ve titiz
evet olabilirProfilo yabancı degil diye biliyorum ben :) arnir dedi ya magnet alabilirsin orası için
Gecenlerde yemek takımının en büyük yuvarlak servisini kırdım .Kırıldıktan sonra "çok yer kaplıyordu" zaten dedim.
Ya tamam canları sağ olsun ama birazda özenli olmak gerekmiyor mu? Çocuklar vurup kırarak öğrenmiyorlarOda bişe mi 4 ay önce aldığım yeni evin duvarları alçıdan yapılmış sanırım, bizim oğlanlar fırlattıkları oyuncaklarla delik deşik etti :) canları saolsun 3 ay önce aldığım bulaşık makinesinin en alt kısmı çizildi yine takılmıyorum sağlık olsun der geçerim .
Geçen 6 tane pasta takımı aldım eve gelene kadar 3 tanesini kırmışım çantayı yere fırlatmamla kırıldı unutmuştum
Ne olacak bu sakarlığım bende bilmiyorum
Hiç bir yemek kahve takımın
Çift sayılı değil
buda iyimişGecenlerde yemek takımının en büyük yuvarlak servisini kırdım .Kırıldıktan sonra "çok yer kaplıyordu" zaten dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?