Bulasik Makinasi..

bu da benim buz dolabım ortasında bombe
Ben pek tınlamıyorum ama eşim dert ediyor mükemmeliyetçi biri ondan

Profilo mu bu aynı benim buzdolabına benziyor ve hafif bir çöküklük benimkinde de var
yok arçelik yabancı markaya gıcıklığım var aldığımızda yoktu ben evde çok kırar dökerim acaip sakarin yani bildim bileli sakarım bombede benim eserim aldığımızda böyle değil di tabi ama eşim çok takıntılı ve titiz

Oda bişe mi 4 ay önce aldığım yeni evin duvarları alçıdan yapılmış sanırım, bizim oğlanlar fırlattıkları oyuncaklarla delik deşik etti :) canları saolsun 3 ay önce aldığım bulaşık makinesinin en alt kısmı çizildi yine takılmıyorum sağlık olsun der geçerim .

Profilo yabancı degil diye biliyorum ben :) arnir dedi ya magnet alabilirsin orası için

Geçen 6 tane pasta takımı aldım eve gelene kadar 3 tanesini kırmışım çantayı yere fırlatmamla kırıldı unutmuştum
Ne olacak bu sakarlığım bende bilmiyorum
Hiç bir yemek kahve takımın
Çift sayılı değil

Ya tamam canları sağ olsun ama birazda özenli olmak gerekmiyor mu? Çocuklar vurup kırarak öğrenmiyorlar
Kazayla olmuş ise sözüm yok ama göz göre göre kırıp dökmeleri beni rahatsız ederdi halada ediyor
Bi olay anlatayım arkadaşımdayım çok tatlı iki yavrusu var
B.makinası açık kapağını açmışlar üzerinde tepiniyorlar bu beni rahatsız etti ama annesini değil bunu yapmalarının ne çocuklara bir faydası var ne bütçeye nede anne babaya yanılıyormuyum?

Bende hiç dikkat etmem
Hiç kıymetini bilmem
Benden önemli mi ?
Benimle ömür ömür mü geçirecek
Ben eskiyorum onlar da eskisin diyorum

Motiveeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…