- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Misvak tozu, nane yaprakları, yağlar , Muz kabuğu ile yapılan diş temizleme yöntemleri.Bizlede paylasir misin? Sampuan yerine ne? Dis macun yerine? Bulasik makinasina ne? O yaglar nasil giderki?
Haha ben bzn ucan tekme atiom aceleyle... makina ne desin yani
Platinum da oluyor zaten. Çok ilginçTamamen sarı olan kapsüllerden kullanıyorsanız evet onlar deterjan kokusu bırakıyor ne yazıkki mavi kapsüllü olan (platinum) kullanmanızı tavsiye ederim
Ya birkaç sefer böyle hızlı itince kapanmış kesip açık kalmış hafif dolap ötünce anladıkHaha ben bzn ucan tekme atiom aceleyle... makina ne desin yani
Vücut kiriniz nasıl gidiyor ?Misvak tozu, nane yaprakları, yağlar , Muz kabuğu ile yapılan diş temizleme yöntemleri.
Saçlar içinse yumurta bal ve koku verecek yağlar.
Saç kili, karbonat sirke
Eskiden gün aşırı saçpuanlamam gereken saçlarım artık hiç yağlanmıyor. Saçın pH dengesi ve canlılığı çok iyi.
Bulaşık makinasına bulaşıkları iyice akıtıp sirke ve karbonat yıkarsanız yağ kalıntısı kalmıyor. Fakat her zaman bulaşıklarıma bu kadar özen gösteremediğim için deterjan kullanıyorum.
Bende kullanıyorum onu ama çok memnunum yoksa koku oluyor makinadaPlatinum da oluyor zaten. Çok ilginç
Saçını yumurtayla mı yıkıyorsunMisvak tozu, nane yaprakları, yağlar , Muz kabuğu ile yapılan diş temizleme yöntemleri.
Saçlar içinse yumurta bal ve koku verecek yağlar.
Saç kili, karbonat sirke
Eskiden gün aşırı saçpuanlamam gereken saçlarım artık hiç yağlanmıyor. Saçın pH dengesi ve canlılığı çok iyi.
Bulaşık makinasına bulaşıkları iyice akıtıp sirke ve karbonat yıkarsanız yağ kalıntısı kalmıyor. Fakat her zaman bulaşıklarıma bu kadar özen gösteremediğim için deterjan kullanıyorum.
Karbonat limon yağı lavanta yapı Yasemin yağı gibi akla gelecek bir sürü güzel kokular var. Karbonat sayesinde terleme oranıda azalıyor ve asla ter kokusu oluşmuyor.Vücut kiriniz nasıl gidiyor ?
Deodarantsız ter kokmuyormusunuz ?
Çamasırları neyle yıkıyorsunuz ?
Merak ettim gerçekten.
Hiç saç maskesi saç bakımı yapmadınız mı? Saç maskelerinden sonra saçı soğu su ile yıkayınca koku kalmaz. Zaten bal ile yumurta saç bakımının bir numaralı dostudur bu iki ürün ve yağlar karışınca koku oluşmaz yapmayan ünlü de yoktur. Arkadaşım makyöz ve sanatçıların saç bakımı ve cilt bakımını yaparken yüz ve saçlar için bu tarz karışımları uygulayıp direk soğuk su ile yıkarlar.Sarınk yumurtayla mı yıkıyorsunay ben yumurta kokusu yüzümden bul.makinasına domestos koyuyorum
Valla ben şampuan ve diş macunundan vazgeçemem sanırım vucudumun mis gibi kokması önemli benim içino kadar dikkat edicek başka şey varki şampuana takamam sanırım dışarda hiç yemek yemez misiniz
Yumurtalı hiç saç maskesi yapmadım yapmam da heraldeHiç saç maskesi saç bakımı yapmadınız mı? Saç maskelerinden sonra saçı soğu su ile yıkayınca koku kalmaz. Zaten bal ile yumurta saç bakımının bir numaralı dostudur bu iki ürün ve yağlar karışınca koku oluşmaz yapmayan ünlü de yoktur. Arkadaşım makyöz ve sanatçıların saç bakımı ve cilt bakımını yaparken yüz ve saçlar için bu tarz karışımları uygulayıp direk soğuk su ile yıkarlar.
Daha canlı dökülmeyen Kırık olmayan saç için saç bakımı uygulamanızı tavsiye ederim
Ayrıca dışarıda yemek yemekle çevreciliği bağdaştıramadım.
Teşekkür ederim uygulayacağım.Bende kullanıyorum onu ama çok memnunum yoksa koku oluyor makinadadomestos eklemek zorunda kalıyorum bu sefer ben parlatıcı yerine sirke koydum iyi oluyor koku falan olmuyor
Komisyonunu verirdimKonu sahibi konunu kapat ve kaç
Ğ9evet bombe var sende benim gibi basketçimiydi okulda sporla uğraşan hanımlar daha kıvrak ve hareketli oluyor yani tez canlı ondan hızlı olduğumuzdan dolayı herşeyi kırıyor bombeliyoruz
Ayağıma denk geldiği yer tamda maalesefĞ9evet bombe var sende benim gibi basketçimiydi okulda sporla uğraşan hanımlar daha kıvrak ve hareketli oluyor yani tez canlı ondan hızlı olduğumuzdan dolayı herşeyi kırıyor bombeliyoruz
Tam da kötü yerde alt kısımda
voleyballdada 1 numaraydım ama yinede basketball favorimdi halende yaşıma göre iyiyimdir hareket konusunda spora devam fes etmek yokAyağıma denk geldiği yer tamda maalesefhareketli ve tez canlı olduğum doğrudur ama basketçi değildim bi ara voleybol oynamıştım :)
voleyballdada 1 numaraydım ama yinede basketball favorimdi halende yaşıma göre iyiyimdir hareket konusunda spora devam fes etmek yok
Çok enteresan. Bir ara indirimde diye o saırılı kapsüllerden almıştım 1 senede ancak bitmişti. Makineniz ne kadar sürede yıkıyor bulaşığı?Platinum da oluyor zaten. Çok ilginç
bibi ne zaman uykuya gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?