Bulasik Makinasi..

Bizlede paylasir misin? Sampuan yerine ne? Dis macun yerine? Bulasik makinasina ne? O yaglar nasil giderki?
Misvak tozu, nane yaprakları, yağlar , Muz kabuğu ile yapılan diş temizleme yöntemleri.

Saçlar içinse yumurta bal ve koku verecek yağlar.
Saç kili, karbonat sirke
Eskiden gün aşırı saçpuanlamam gereken saçlarım artık hiç yağlanmıyor. Saçın pH dengesi ve canlılığı çok iyi.
Bulaşık makinasına bulaşıkları iyice akıtıp sirke ve karbonat yıkarsanız yağ kalıntısı kalmıyor. Fakat her zaman bulaşıklarıma bu kadar özen gösteremediğim için deterjan kullanıyorum.

Vücut kiriniz nasıl gidiyor ?
Deodarantsız ter kokmuyormusunuz ?
Çamasırları neyle yıkıyorsunuz ?
Merak ettim gerçekten.

Saçını yumurtayla mı yıkıyorsun ay ben yumurta kokusu yüzümden bul.makinasına domestos koyuyorum
Valla ben şampuan ve diş macunundan vazgeçemem sanırım vucudumun mis gibi kokması önemli benim için o kadar dikkat edicek başka şey varki şampuana takamam sanırım dışarda hiç yemek yemez misiniz

Son düzenleme:
Vücut kiriniz nasıl gidiyor ?
Deodarantsız ter kokmuyormusunuz ?
Çamasırları neyle yıkıyorsunuz ?
Merak ettim gerçekten.
Karbonat limon yağı lavanta yapı Yasemin yağı gibi akla gelecek bir sürü güzel kokular var. Karbonat sayesinde terleme oranıda azalıyor ve asla ter kokusu oluşmuyor.

Çamaşırları da boraks karbonat sirke ve uçucu yağlar ile yıkıyorum. Çıkmayan lekeler içinde Arap sabunu. Ve çamaşırlarımı her gün yıkarım kirli sepetimde asla çamaşır olmaz.

Hiç saç maskesi saç bakımı yapmadınız mı? Saç maskelerinden sonra saçı soğu su ile yıkayınca koku kalmaz. Zaten bal ile yumurta saç bakımının bir numaralı dostudur bu iki ürün ve yağlar karışınca koku oluşmaz yapmayan ünlü de yoktur. Arkadaşım makyöz ve sanatçıların saç bakımı ve cilt bakımını yaparken yüz ve saçlar için bu tarz karışımları uygulayıp direk soğuk su ile yıkarlar.
Daha canlı dökülmeyen Kırık olmayan saç için saç bakımı uygulamanızı tavsiye ederim

Ayrıca dışarıda yemek yemekle çevreciliği bağdaştıramadım.

Yumurtalı hiç saç maskesi yapmadım yapmam da heralde zaten neyseki maskeye falan ihtiyacım yok şükür bazen saçlarımın yağlanana kadar yıkamam en iyi maske kendi yağı çünkü

Bende kullanıyorum onu ama çok memnunum yoksa koku oluyor makinada domestos eklemek zorunda kalıyorum bu sefer ben parlatıcı yerine sirke koydum iyi oluyor koku falan olmuyor
Teşekkür ederim uygulayacağım.
Valla evime sürekli misafir geliyor ve herkes taktir ediyor hiç koku olmadığına hayret ediyor ve inanamıyorlar. Ama çevre için detarjanları ve kimyasalları ne kadar az kullansak iyi.

Alt kısımda 3 çöküklük var hep bu ayağımda kapatmaktan
Ğ9evet bombe var sende benim gibi basketçimiydi okulda sporla uğraşan hanımlar daha kıvrak ve hareketli oluyor yani tez canlı ondan hızlı olduğumuzdan dolayı herşeyi kırıyor bombeliyoruz
Tam da kötü yerde alt kısımda

Ayağıma denk geldiği yer tamda maalesef hareketli ve tez canlı olduğum doğrudur ama basketçi değildim bi ara voleybol oynamıştım :)

Ayağıma denk geldiği yer tamda maalesef hareketli ve tez canlı olduğum doğrudur ama basketçi değildim bi ara voleybol oynamıştım :)
voleyballdada 1 numaraydım ama yinede basketball favorimdi halende yaşıma göre iyiyimdir hareket konusunda spora devam fes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…