- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
UtandimNe yazarsan yaz ben seni görünce gülümsüyorum:)
Bizim evde annem bişey kırsa hayırdır uğurdur .Babam kırsa sakar olurduPozitif düşünce bu olsa gerek
Bizim evde annem bişey kırsa hayırdır uğurdur .Babam kırsa sakar olurdu
Hayır küçük oğlum oyun oynadığını düşünerek kasıtlı olmayacak şekilde fırlatır bazen.Ya tamam canları sağ olsun ama birazda özenli olmak gerekmiyor mu? Çocuklar vurup kırarak öğrenmiyorlar
Kazayla olmuş ise sözüm yok ama göz göre göre kırıp dökmeleri beni rahatsız ederdi halada ediyor
Bi olay anlatayım arkadaşımdayım çok tatlı iki yavrusu var
B.makinası açık kapağını açmışlar üzerinde tepiniyorlar bu beni rahatsız etti ama annesini değil bunu yapmalarının ne çocuklara bir faydası var ne bütçeye nede anne babaya yanılıyormuyum?
Hesap numarami ozelden yaziyorum ciddi aliciysan yarin oglene kadar parayi yatir nick senin olsunNickin çok orjinal bidefa
parlatıcı gözüne sirke dökün, üşenmezseniz sirkeli suyla durulayın :) kokusunu geçtim çok zararlıYaa hazır bu konu açılmışken. Faiiry kullanınca bardaklarımda deterjan kokusu kalıyor ve o bardakla su içtiğimde tadı geliyor resmen. Bu durumla karşılaşan var mı
Bulaşık makinası konusunu nick almaya bağladıkya buda anca bdv de olur:)Hesap numarami ozelden yaziyorum ciddi aliciysan yarin oglene kadar parayi yatir nick senin olsun
Belkide:)Ve son olarak çocuklar o kadar sakin oyun oynayamazlar :)
Birazdan konu sahibine ciziksiz makina saticam dur ticaret yapiyorumBulaşık makinası konusunu nick almaya bağladıkya buda anca bdv de olur:)
Konu sahibi konunu kapat ve kaçBirazdan konu sahibine ciziksiz makina saticam dur ticaret yapiyorum
Zaten çevreci takılmaya çalışıyorum. Diş macunu, şampuan, parfüm , deodorant kullanmıyorum.parlatıcı gözüne sirke dökün, üşenmezseniz sirkeli suyla durulayın :) kokusunu geçtim çok zararlı
Bizlede paylasir misin? Sampuan yerine ne? Dis macun yerine? Bulasik makinasina ne? O yaglar nasil giderki?Zaten çevreci takılmaya çalışıyorum. Diş macunu, şampuan, parfüm , deodorant kullanmıyorum.
Karbonat limon sirke vs kullanıyorum ev temizliğinde ve çamaşır makinasında vs ama bulaşık makinası için arada kullanmam gerekiyor. Her zaman bulaşıkları akıtıp yerleştirme imkanım olmuyor. Ayrıca sadece koku değil direk tadı geliyor
Ben yasamadim ama dusuk isida yikiyorsaniz olabilir.Zaten çevreci takılmaya çalışıyorum. Diş macunu, şampuan, parfüm , deodorant kullanmıyorum.
Karbonat limon sirke vs kullanıyorum ev temizliğinde ve çamaşır makinasında vs ama bulaşık makinası için arada kullanmam gerekiyor. Her zaman bulaşıkları akıtıp yerleştirme imkanım olmuyor. Ayrıca sadece koku değil direk tadı geliyor
Tamamen sarı olan kapsüllerden kullanıyorsanız evet onlar deterjan kokusu bırakıyor ne yazıkki mavi kapsüllü olan (platinum) kullanmanızı tavsiye ederimYaa hazır bu konu açılmışken. Faiiry kullanınca bardaklarımda deterjan kokusu kalıyor ve o bardakla su içtiğimde tadı geliyor resmen. Bu durumla karşılaşan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?