Bulasik Makinasi..

Hayır küçük oğlum oyun oynadığını düşünerek kasıtlı olmayacak şekilde fırlatır bazen.

Ben zaten sürekli yanlarındayım asla tek bırakmıyorum

Eşyaların üstüne kesinlikle çıkmazlar, yazdım ya duvarlar alçıdan ve çok hassas Demir küçük araba mesela çarptığında duvara direk iz çıkıyor veya orda küçük bir çukur oluşuyor.

Tabi yapmayın diye uyarırım ama çocuk bunlar önemli olan birbirlerine bir zarar vermemeleri.

Ve son olarak çocuklar o kadar sakin oyun oynayamazlar :)

Yaa hazır bu konu açılmışken. Faiiry kullanınca bardaklarımda deterjan kokusu kalıyor ve o bardakla su içtiğimde tadı geliyor resmen. Bu durumla karşılaşan var mı
parlatıcı gözüne sirke dökün, üşenmezseniz sirkeli suyla durulayın :) kokusunu geçtim çok zararlı

Dışı daş gibi de olsa içi gitti mi bitmiştir. Makinede olsa insanda olsa aynı. O yüzden sen morelmanını bozma.

parlatıcı gözüne sirke dökün, üşenmezseniz sirkeli suyla durulayın :) kokusunu geçtim çok zararlı
Zaten çevreci takılmaya çalışıyorum. Diş macunu, şampuan, parfüm , deodorant kullanmıyorum.

Karbonat limon sirke vs kullanıyorum ev temizliğinde ve çamaşır makinasında vs ama bulaşık makinası için arada kullanmam gerekiyor. Her zaman bulaşıkları akıtıp yerleştirme imkanım olmuyor. Ayrıca sadece koku değil direk tadı geliyor

Bizlede paylasir misin? Sampuan yerine ne? Dis macun yerine? Bulasik makinasina ne? O yaglar nasil giderki?

Ben yasamadim ama dusuk isida yikiyorsaniz olabilir.
Daha doga dostu urunler var denediniz mi.

Yaa hazır bu konu açılmışken. Faiiry kullanınca bardaklarımda deterjan kokusu kalıyor ve o bardakla su içtiğimde tadı geliyor resmen. Bu durumla karşılaşan var mı
Tamamen sarı olan kapsüllerden kullanıyorsanız evet onlar deterjan kokusu bırakıyor ne yazıkki mavi kapsüllü olan (platinum) kullanmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…