ben her sefer yarım limon koyuyorum mis gibi oluyo
Ben fairynin tabletlerinden kullanıyorum. Parlatıcı gözünü de sirke koyuyorum. Hem bardaklarım çizilmiyor, hem de makinam kokmuyor. Bende muzdariptim kokudan, sirke sayesinde kurtuldum. Ayrıca sirke çok güzel parlatıyor bulaşıkları, bardaklarım hiç kullanılmamış gibi.
Elma mı üzüm mü.
Ne kadar koyuyosunuz göz kararı mı.
Elma sirkesi canım. PArlatıcı gözünün tamamını sirkeyle dolduruyorum. Zaten makina otomatik olarak algılıyor ve parlatıcı gibi kullanıyor sirkeyi. Sirke bitince parlatıcı ışığı yanıyor ve tekrar koyuyorum :)
Parlatıcı kullanmıyorum, hiç kullanmadım. Hatta anneme söyledim, o da bıraktı parlatıcıyı sirke kullanıyor. :)
2 yarım limon koyun boş şekilde bi çalıştırın isterseniz sonuç alacağınızı düşünüyorum
Elma sirkesi canım. PArlatıcı gözünün tamamını sirkeyle dolduruyorum. Zaten makina otomatik olarak algılıyor ve parlatıcı gibi kullanıyor sirkeyi. Sirke bitince parlatıcı ışığı yanıyor ve tekrar koyuyorum :)
Parlatıcı kullanmıyorum, hiç kullanmadım. Hatta anneme söyledim, o da bıraktı parlatıcıyı sirke kullanıyor. :)
bardaklar bu kadar çiziliyorsa kullandığın tuz, deterjan vs de sorun olmasın canım, başka markalara geç belki faydası olur
markasi ne bizimkide oyle kokardi alt kisimdaki boyle suzgec gibi bi kisim var bi de boru gibi bisey o cikabiliyo onu cikarip tertemiz yikadim ben baya kirliydi iyi geldi tavsiye ederim
Bizim makinada da olmuştu. Sonra Farkettik ki, yumurtalı birşey koyunca kokuyor.. Yumurtalı şeyleri (içinde yumruta bulunan herhangi bir yemeğin tenceresi bile buna dahil) gelişi güzel deterjanlayıp koyuyoruz.. Daha da kokudan eser kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?