sadece makinayi temizlemek icin ilaclar var takiyorsun bos makinayi calistiriyorsun ici tertemiz oluyor
markasini sorarsaniz unutum valla makina ilaclarinin satilan bölümde vardir
Makinen yenimi ??
4-5 senelik makinam.Evlendiğim zaman almıştım.Markası da bosch.
Tek sebep yumurta,o bir lokma yumurta kırıntısı tüm bulaşıkları ve makineyi kokuya buluyor malesef.o yüzden bu derttten muzdarip olan tüm arkadaşlarıma önerim şu oldu
öncelikle domestosla yumurtalı tava tencere ne ise onu yıkayıp öyle koyuyoruz makineye ,sonra parlatıcı gözüne sirke ,sonra tablet deterjan ardından da çalıştırmadan önce iki rafınada üstten şöyle bir domestos gezdir ve çalıştır,bişey kalmayacak emin ol.birçok kişide tecrübe edildi.başarılı,tamamen kurtulacaksın kokudan.
parlatıcı kısmına elma sirkesi herzaman , makinenin içine domestos ,limon arada koyuyorum.
birde en sıcak proramda yıka içine bol detarjan atıp.
tuzunu kontrol ettinmi. ben orayı açıp uzun bir kaşık arakası ile karıştırıyorum hem tuzunu kontrol ediyorum hemde karıştırmak iyi oluyor.
Bize gelen teknik servis bulaşık makinası tuzunun gereksiz olduğunu söylemişti. KAç yıldır tuz kullanmıyoruz :26: Yanlış mı yapıyoruz acaba :26:
Peki birdenmi olustu bu koku ??
benim kizkardesiminde makinesi acayip kokuyordu, ama o yeni evlenmisti ve yeni almisti dolayisiyla,
yeniydi yani makinasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?