Bulaşık makinesindeki koku

Açıkcası tuzu çok kontrol etmiyorum.Işığı yanıyor zaten bitince marketten alıp katıyorum azalmış mı diye bakmıyorum.

parlatıcı gözüne parlatıcı yerine sirke koy daha bulaşıklar daha parlak ve mikropları kırılmış oluyor ve makinanın en altına tüm bir limonu 4 parçaya kes ve at bunuda haftalık değiştir mis gibi oluyor

Benimki de koku yapıyordu limon koydum iyi geldi hem doğal hem güzel kokuyor, ohh bayılıyorum limona.

Haklısın canım benimde teflon tavalarımda kalıyor özellikle.

Limonu mutlaka deneyeceğim arkadaşlar ama limonun kabuğunu mu koyuyorsunuz yoksa iç sulu kısmını da mı koyuyorsunuz?

ay domestos falan koymayın sakın makineye

sağlığa o kadar zararlı ki ellerinizi bile temas ettirmeyin derken millet bulaşık makinesindeki bulaşıkların üzerinde gezdiriyor

kansere davetiye, şaka gibi

ben hijyen takıntılı biri olarak ,çamaşır suyunu herşeyde kullanıyorum ,kullanmayınca hiçbirşey temiz olmamış gibi geliyor ,hele kokusu off müthiş ,ona varana kadar herşey kanserojen ,giydiğiniz kıyafetler bile ,yaşamayalım o zaman ölelim hep beraber :)

Canım bende astım var.Çamaşır suyu kullanmamaya özen gösteriyorum.Yaklaşık 3 haftadır kullanmadım ama tazgahım resmen simsiyah oldu dün aldım çamaşır suyunu her yere döktüm.Diğer detertjanların çıkarmadığı bütün kirleri çıkardı bembeyaz oldu valla mutfağım.Mecbur bende kullanıyorum.

Arada bir tabii kullanilir camasir suyu ama her gun??? Birde bile bile camasir suyuyla bulasiklari camasir suyuyla yikamak kullanmak var birde diger bilmedigimiz kanserojen icerikli seyleri kullanmak var. Kesinlikle ayni sey degil bana kalirsa.

Bize gelen teknik servis bulaşık makinası tuzunun gereksiz olduğunu söylemişti. KAç yıldır tuz kullanmıyoruz :26: Yanlış mı yapıyoruz acaba :26:

suyunuzun kireç oranına bağlı birşey.
bizim suyumuz çok kireçli ve sert. bardakların renginde az birşey matlaşma olur. tuz da vardır makinada az kalmıştır hemen tuz koyarım.
bılaşıklarınızda bir sorun yoksa önemli değil.
bir yakınım başka bir şehirde yaşıyor oda tuz kullanmıyor. suları yumuşaktır.

sirke olayini ilk defa duydum, makineye zarari var midir acaba :26:
denemek isterdim ama yarim senelik makinemide zarara ugratmak istemem :44:
bendede cok koku oluyor cünkü, nedendir bilmiyorum. makinem pek iyi degil galiba...
hele bi ara bulasiklarda cok pis cikiyordu, filtrelerini temizledik, su kollarini temizledik ve
su makine koruyucu ve temizleyici jellerden aldik gecti biraz
ama mesela geceden atiyorsam bulasiklari, sabaha kaliyorsa sabah makinenin kapagini acinca
kokudan bayilcak gibi oluyorum, cok kötü... insanin o tabaklardan yemek, bardaklardan su icesi gelmiyor

Ben iki yıldır makinamda elma sirkesi kullanıyorum. hem parlatıcıdan daha sğlıklı hemde ucuz koku olayında limona katılıyorum ben denemedim ama şu fairinin son çıkardığı ürün güzele benzio onu alabilirsin bende deterjanım bitince onu almayı düşünüyorum kullanınca deneyimlerimi yazarım.
Makinan hangisi temizken koku olması tuhaf ....

sirke kullandım ben bi dönem, parlatıcıdan daha sağlıklı aslında ama kötü kokuyo makine ya, kap kaçağada siniyo, kokusuna dayanamayıp bıraktım

yani domestosu ben de kullaniyorum ama tabak canak yikarken degil. gercekten cok zararli ben uyarayim dedim..

dun bende aksam makinayi calistirmistim ve bende 1 limonu dorde bolerek en altina yerlestirdim..demin makinayi bosalttim ve bi suni koku geliyor ya normalde makinanin kapagini acinca simdi limon kokuyor...normalde limon aromali hic birsey yemeyi sevmem ama temizlikte limon kokusuna bayiliyorum bende

Hata yaptim ve beko aldim cnm, güya en iyisi secilmis.
A++ Sinifi, cok az elektrik ve su harciyor hemde iyi secilmis diye aldim ama cok pismanim.
Az su harcamasi, az temizlemeside anlama geliyormus onu anladim
Annemin 7 senelik makinesi bile daha temiz cikariyor bulasiklari.
Bi kere bile sorun yasamadi ben aldigimdan beri hep sorun yasiyorum.

Ben quantum kullaniyorum, normal finishleri almistik hic iyi olmamisti, quantum biraz idare ediyor.
bulasik makinesi kokusuda aldim ama pek fayda etmiyor.
temizken pis kokmasi normal degil haklisin... hortumlarinda mi sorun var anlamiyorum, derdi ne

valla benım makınem sıemens ve ben yumurta,balık ne varsa atarım makıneye.ogle agır bır koku olmuyor.sadece balık tavalarını falan yıkarken camasır suyu dokuyorum balık kokusunu alsın dıye.bana gore sızın sorununuz makınanızın ve gıderlerının kırlenmıs olması.ılk fırsatta makıne temızlyecı alıp makıneyı bos yıkatın.ben bulasık makınesı 55 derecede yıkıyor yıkama bıtınce benım makınemdekı 45 derece kısa programa alıp çalıstırıyorum tekrar.tabı deterjan gozune ve kapagına sirke koyuyorum.boylece makınedekı o yıkama sonrası koku ve bulanık su olmuyor.ayrıca sırke kımyasal maddelerıde arındırıyor.

bulaşık makinesi kokuları var, jel gibi, içine asılıyor, çok güzel koku veriyor. Lavantalısını kullanıyoruz evde. Her yerde satılıyor, deneyebilirsin bence.

benim makinem vestel 15 aydır prilin tablet,tuz ve parlatıcısıyla beraber kullanıyorum
bardaklarda bazen lekeler oluyor
bu sıralar koku bittiği için kapağı acınca değişik pis bir koku yayılıyordu
limon süper fikir hem sağlıklı hem ucuz hemen deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…