parlatıcı kısmına elma sirkesi herzaman , makinenin içine domestos ,limon arada koyuyorum.
birde en sıcak proramda yıka içine bol detarjan atıp.
tuzunu kontrol ettinmi. ben orayı açıp uzun bir kaşık arakası ile karıştırıyorum hem tuzunu kontrol ediyorum hemde karıştırmak iyi oluyor.
günaydın arkadaşım biz geçen yıl bulaşık makinesi aldık makinemizi eve getiren servis bulaşıklarınızda tablet deterjan kullanmayın dedi annemde neden diye sordu serviste tablet deterjandan çok şikayet aldık dedi toz yada jel deterjan kullanın dedi biz şuan toz kullanıyoruz bingonun deterjanı ve çok güzel çıkıyor sadece 2 kere deneme amaçlı tablet kullandık makinenin içinde çıkan deterjanı ve 3 tane bardak ile 2 tane tabak çizildi toz deterjan kullanıyoruz birde makinenin bakımı için marketlerde satılan makinler için koruyucu var paslanmya ve kireçlenmeye karşı ayda bir kere bunu kullanabilirsiniz makineyi boşken çalıştırıyorsunuz
ay domestos falan koymayın sakın makineye
sağlığa o kadar zararlı ki ellerinizi bile temas ettirmeyin derken millet bulaşık makinesindeki bulaşıkların üzerinde gezdiriyor
kansere davetiye, şaka gibi
ben hijyen takıntılı biri olarak ,çamaşır suyunu herşeyde kullanıyorum ,kullanmayınca hiçbirşey temiz olmamış gibi geliyor ,hele kokusu off müthiş ,ona varana kadar herşey kanserojen ,giydiğiniz kıyafetler bile ,yaşamayalım o zaman ölelim hep beraber :)
Bize gelen teknik servis bulaşık makinası tuzunun gereksiz olduğunu söylemişti. KAç yıldır tuz kullanmıyoruz :26: Yanlış mı yapıyoruz acaba :26:
sirke olayini ilk defa duydum, makineye zarari var midir acaba :26:
denemek isterdim ama yarim senelik makinemide zarara ugratmak istemem :44:
bendede cok koku oluyor cünkü, nedendir bilmiyorum. makinem pek iyi degil galiba...
hele bi ara bulasiklarda cok pis cikiyordu, filtrelerini temizledik, su kollarini temizledik ve
su makine koruyucu ve temizleyici jellerden aldik gecti biraz
ama mesela geceden atiyorsam bulasiklari, sabaha kaliyorsa sabah makinenin kapagini acinca
kokudan bayilcak gibi oluyorum, cok kötü... insanin o tabaklardan yemek, bardaklardan su icesi gelmiyor
Açıkcası tuzu çok kontrol etmiyorum.Işığı yanıyor zaten bitince marketten alıp katıyorum azalmış mı diye bakmıyorum.
ben hijyen takıntılı biri olarak ,çamaşır suyunu herşeyde kullanıyorum ,kullanmayınca hiçbirşey temiz olmamış gibi geliyor ,hele kokusu off müthiş ,ona varana kadar herşey kanserojen ,giydiğiniz kıyafetler bile ,yaşamayalım o zaman ölelim hep beraber :)
Ben iki yıldır makinamda elma sirkesi kullanıyorum. hem parlatıcıdan daha sğlıklı hemde ucuz koku olayında limona katılıyorum ben denemedim ama şu fairinin son çıkardığı ürün güzele benzio onu alabilirsin bende deterjanım bitince onu almayı düşünüyorum kullanınca deneyimlerimi yazarım.
Makinan hangisi temizken koku olması tuhaf ....
Kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.Bulaşık makinemden çok kötü konu geliyor.Makinem kirlenmişde olabilir ama şuan temizleyici alamadım evde hemen yapabileceğim birşey var mı koku için.Bir de bardaklarım hep buğulu buğulu çizik gibi oluyor.Hiç memnun değilim makinanın yıkamasından.Ne yapıcam ya
su çok kireçli tuz bitmeden bardaklar buğulanmaya başlıyor.
mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?