Doğuma Hazırlık bulduğum ismi kaynanam beğenmiyor onun beğendiğini kocam onun beğendiğini görümcem...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrumemet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
239
0
96
Sivas
bıktım artık kendi bebeğimin ismini beğendirmekten... karar verdim kocama bile sölemeyeceğim doğana kadar çocuk! herkes laf ediyor beğenmiyor bbıktımmmm

sizin ve eşinizin beğenmesi önemli geri kalan herkes teferruat bence
karar verin şu isim olucak deyin olsun bitsin

bıktım artık kendi bebeğimin ismini beğendirmekten... karar verdim kocama bile sölemeyeceğim doğana kadar çocuk! herkes laf ediyor beğenmiyor bbıktımmmm

"Ebe cok olunca cocuk ters gelir "derler.
Cocuk sizin cocugunuz olduguna göre kimseye isim begendirmek zorunda degilsiniz.
Herkesin sözlerine kulaginizi tikayin, esinizin ve sizin begendiginiz bir isimde karar kilin.
Bazen kendi bildigini okumak iyidir.

hayırlısı ile bir doğsun da eşinizle birlikte karar verin bence başkalarının beğenmesine gerek yok sonuçta ikinizin bebeği.

bende birtürlü seçemiyorum karar veremiyorum kayınvalidem kuranda geçsin mutlaka diyor beğendiğim isimler geçmiyor bazen die laf sölüyor eşimde annesi beğenmez die beğenmior 6 ay oldu hala isim bulamadık..

Allahü teâlânın indinde isimlerin en sevgili olanı Abdullah ve Abdurrahman'dır.) [Müslim]

(Üç oğlu olup da, birine benim ismimi vermiyen, câhillik etmiş olur.) [Taberânî]

(Muhammed ismi verdiğiniz çocuğa karşı hürmetli olun, toplantılarda ona yer verin ve hiç bir şekilde onu azarlamayın!) [Hatîb]

(Muhammed isimli kimseyi hakir görmeyin, onu mahrûm etmeyin! Muhammed isimli kimsenin bulunduğu bir evde veya bir yerde bereket vardır.) [Deylemî]

(Allahü teâlâ buyurur ki: İsmi, Ahmed, Muhammed, Mahmûd gibi habîbimin isminden olan mü'mine azâb etmekten hayâ ederim.) [R.Nâsihîn]

Allahü teâlânın indinde isimlerin en sevgili olanı Abdullah ve Abdurrahman'dır.) [Müslim]

(Üç oğlu olup da, birine benim ismimi vermiyen, câhillik etmiş olur.) [Taberânî]

(Muhammed ismi verdiğiniz çocuğa karşı hürmetli olun, toplantılarda ona yer verin ve hiç bir şekilde onu azarlamayın!) [Hatîb]

(Muhammed isimli kimseyi hakir görmeyin, onu mahrûm etmeyin! Muhammed isimli kimsenin bulunduğu bir evde veya bir yerde bereket vardır.) [Deylemî]

(Allahü teâlâ buyurur ki: İsmi, Ahmed, Muhammed, Mahmûd gibi habîbimin isminden olan mü'mine azâb etmekten hayâ ederim.) [R.Nâsihîn]

haklısınız bundan sonra bende öle yapıcam kimse karışmayacak ben koyucam adını doğuma kadarda kimseye sölemeyeceğim hıh

cnm biz eşimle ikimiz beğendik seçtik beğenen oluyo olmuyo çokta kulak asmıyoruz açıkça babam bile çok beğenmiyo mesela zamanla alışırlar onlarda eşimin ailesi bi sürü yorum yaptı inanılmazda paragözdürler eşimde bende bebeğin ismini koyun dedik telif hakkı veriyoruz 2000 euro veren buyursun koysun dedik şakayla karışık ve kimse isim yorumu yapmadı bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…