Pardon dikkat ederim..'i' harfine basmak çok mu zor? Konunun yarısındaki 'gb'leri gigabyte diye okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon dikkat ederim..'i' harfine basmak çok mu zor? Konunun yarısındaki 'gb'leri gigabyte diye okudum.
Ne öldürüyor ne de güldürüyor diyeyimBöyle bir işte kazancı nedir?
Neden sürekli evdesiniz? Gezin, tozun. 2 aylık evlilikte sıkılmak da neyin nesi.? :)
Dükkanına gitmiyor şantiyeye uğrayıp geri eve geliyoruzak mesafeyse nasıl geliyo öğle yemeğine her gün. ayrıcahaklısın bulmuşsunda bunuyosun
Bence çok güzel..onun gittiği anlarda işini hallet geldiğinde de beraber bi seyler yapin yürüyüse çıkin,film izleyin,akraba ziyareti yapin ohh..benim eşim sabah cikar gece 10 da gelir hiç bi sey yapamiyoruz..Merhaba hanımlar..
Biliyorum buldunda bunuyosun bu da dertmi diyeceksini....
Evet bunalıyorum...
Şöyle ki ; eşim hep evde...
Kendine ait bir işi dükkanı var eve uzak mesafede...
Sabah 9 gb kalkar duşunu alır keyifle kahvaltısını yapar 11 gb çıkar hoop 1 gibi evde..bir iki tel görüşmesi öğlen yemeği 2 gb çıkar hoop 4-5 gb evde...
Diyorum ki aşkım bende akşam eşinin yolunu gözleyen ev hanımları gibi olmak istiyorum ya da
-sabah bişeyler ye de öyle çık,
-hayır aşkım çok geç kaldım
-akşama çok geç kalma
-belli olmaz şunlarla buluşucam gb gb
Böyle yazınca komik gibi duruyo ama ben bunalıyorum bu durumdan
Bugün yine çıktı 1 gb aradı yarım saate gelirim diye yooo dedim işine bak anlamış olacakki sesimden aradı ben şu arabayı servise götüreyim benle işin yoksa dedi..yok dedim ne işim olacakki:) olduğunda kös kös oturuyoruz zaten evde olmayınca en azından işlerimi filan yapıyorum
Bu durumu yaşayan varmı adamı kovalıyorum resmen bu seferde ilerde pişman olurum diye korkuyorum ama tuhafıma gidiyo...
ya soyle birsey oluyo bizdeAynen evet kafa dinlemek birde gözü hep üstümde ondanda bunaldım sanki:)
Bu düzene alışmaya bakın. Dışarıya bi alıştı mı çevre yaptı mı çağırsanız da getiremezsiniz..Za
İlerde bundan korkuyorum zaten ama noluyo anlatayım zararını; tam bi işe kalkışmışken öğlen yemek yemesi gerekiyor e git ye denmiyor..Bişey izlemek istiyorum tv de yada kk ya girmek yada iş yapmak en önemliside psikolojik kafamda babam hep işteydi yada erkekler evde erkek olması batıyo banane biliyim
İşte kırmadan evden kaçırmam lazım:)Benim esim de hafta 15 saat gibi aktif calisiyor. Bunun disinda acil bir durum varsa gider sadece.
Cok memnunum.
Yemek yapar bebek bakar evi supurur alisverisi yapar.
Siz de is kitleyin adama. Ya yapar ya da is yapmamak icin evde durmaz.
O evde olunca ben iştahlı yapamıyorum çünkü illa bir isteği oluyo benden konsantrasyonumu bozuyo hadi onuda sonra yaparsın sonra asarsın dediği için..Ah ah keşke benim de eşim de böyle olsa adamın yüzünü gördüğüm yok gece si gündüz û yok...Bir plan yaparız komiseri arar gel diye .. Ben anlamadım siz neden şikayet ediyorsunuz .. O evde olunca ben daha iştahlı yapıyorum işlerimi ..
İnsan hayatın da ne yoksa onu istermiş ... Belki benim eşim de sürekli yanımda olsa bende evde olmamasını isterdim ..O evde olunca ben iştahlı yapamıyorum çünkü illa bir isteği oluyo benden konsantrasyonumu bozuyo hadi onuda sonra yaparsın sonra asarsın dediği için..
İşte kırmadan evden kaçırmam lazım:)
Tam aklimdan gecen sey .Hayalimi yaşıyorsun, ne güzel
Canım bi 7 8 aylık olun adam eve gelmez bu sefer evin yolunu unuttun diye kızarsın benim eşimde yeni evlendiğimizde öyleydi yeni ev yeni düzen onlarda zaman geçirmek istiyorlar :)Henüz yeniyiz 2 aylık ama öncesinde 1.5 yıldır nerdeyse aynı evde yaşadık..
Yapıyoruz evet ama onun sosyalliği annemlere gidelim yada şunun evine gidelim olur
ben derim sinema tiyatro park bahçe diye onunla ilgilide çok tartışıyoruz