Abla soyunma anadan dogma bu nedir bir ara birbirlerini yaliyorlardi bunu hak bumu ozgurluk bundan rahatsiz olmayanin sahsiyetinden suphe edermOrası bunların olacağı yaşanacağı yer değildi bana göre,eylem yapacaklarsa yapsınlar yürüsünler.
Demokratik hakları değilmi bu,ama yapılanlar yanlıştı soyunma ve daha fazlası da vardı gördüklerimde..
Buna tepkim benim..
Abla soyunma anadan dogma bu nedir bir ara birbirlerini yaliyorlardi bunu hak bumu ozgurluk bundan rahatsiz olmayanin sahsiyetinden suphe ederm
Ona bende bisey demiyorum abla tabiki Turkiyedeki herkesin hakki ama soyunmak sevismek yalamak nedir ben igrendim o pisliklerden cevresindekilerde oylece bakip guluyorlat keyif aliyorlar pesss dedimSoyunma dedim ama diğerini yazmadım yani,tepkim onlara idi..
Diğerleri için haktır haklarını aramak,normal bir yürüyüş yapıyorlarsa saygı duyarım o zaman..
Ona bende bisey demiyorum abla tabiki Turkiyedeki herkesin hakki ama soyunmak sevismek yalamak nedir ben igrendim o pisliklerden cevresindekilerde oylece bakip guluyorlat keyif aliyorlar pesss dedim
inanın ben sokakta sevişen hiç kimseyi bu yaşımdayım görmedim,
Ben gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.
Gecenlerde haberin birinde vardi plajda sevismisler polisler alip goturmustu fotograflarida vardiDenizde masumane öpüşürsün bunu yapanları görüyoruz tatil yerlerinde,ama işi abartıyorsa tepkimide veririm yani..
Ama ozgurluk diyorlar....Ben gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.
Gecenlerde haberin birinde vardi plajda sevismisler polisler alip goturmustu fotograflarida vardi
Ama ozgurluk diyorlar....
Abla simdi sanada kizcaklar niye olmasin canim ozgurluk vs diye.Plajdada olmaz yani,okadar da değil.
Abla simdi sanada kizcaklar niye olmasin canim ozgurluk vs diye.
bende cezası var diye biliyorumBen gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.
aynenablacım evde filmini izleyen canlısını bulmuş kaçırırmı.emin olun izleyenlerin o ortam hoşuna gidiyordu ama sorsanız biz karşıyız derler
bende cezası var diye biliyorum
: ) İşte özgürlük lafı o kadar irrite ediyor ki, nereden laf edeceklerini şaşırıyor insanlar. Kamusal alanda sevişilmez, yasaktır, cezası vardır. Bu kadar net : )Bana kızmazlar bilirler fikirlerimi,özgürlük plajda sevişmeyi gerektirmez ama ..
Gitsinler evlerinde beraber olsunlar..
Şu "aman canım sevişsinler sokakta noolcak" diyenler,yarın öbürgün çocukları olduğunda ve bunu sorduklarında " özgürce sevişiyorlar tatlım hadi gel cesaretlerinden dolayı kutlayalım birlikte" derler artık.
Onurlu ! lgbt yürüyüşünü sokakta çiftleşmeyi normalleştirmeye getirdiler,şimdi biri çıkıp ne var hayvanlarda sokakta şeediyor derse şaşırmayacağım.
: ) İşte özgürlük lafı o kadar irrite ediyor ki, nereden laf edeceklerini şaşırıyor insanlar. Kamusal alanda sevişilmez, yasaktır, cezası vardır. Bu kadar net : )
Benim kadar sekulersen neden olmasinyada şöyle yapalım siz sevişin biz cesaretinizi alkışlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?