Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

Abla soyunma anadan dogma bu nedir bir ara birbirlerini yaliyorlardi bunu hak bumu ozgurluk bundan rahatsiz olmayanin sahsiyetinden suphe ederm

Abla soyunma anadan dogma bu nedir bir ara birbirlerini yaliyorlardi bunu hak bumu ozgurluk bundan rahatsiz olmayanin sahsiyetinden suphe ederm

Soyunma dedim ama diğerini yazmadım yani,tepkim onlara idi..
Diğerleri için haktır haklarını aramak,normal bir yürüyüş yapıyorlarsa saygı duyarım o zaman..

Soyunma dedim ama diğerini yazmadım yani,tepkim onlara idi..
Diğerleri için haktır haklarını aramak,normal bir yürüyüş yapıyorlarsa saygı duyarım o zaman..
Ona bende bisey demiyorum abla tabiki Turkiyedeki herkesin hakki ama soyunmak sevismek yalamak nedir ben igrendim o pisliklerden cevresindekilerde oylece bakip guluyorlat keyif aliyorlar pesss dedim

Ona bende bisey demiyorum abla tabiki Turkiyedeki herkesin hakki ama soyunmak sevismek yalamak nedir ben igrendim o pisliklerden cevresindekilerde oylece bakip guluyorlat keyif aliyorlar pesss dedim

İşin boyutu değişmiş orada,tamamen kendilerini göstermeye çalışmışlar..

Şu "aman canım sevişsinler sokakta noolcak" diyenler,yarın öbürgün çocukları olduğunda ve bunu sorduklarında " özgürce sevişiyorlar tatlım hadi gel cesaretlerinden dolayı kutlayalım birlikte" derler artık.
Onurlu ! lgbt yürüyüşünü sokakta çiftleşmeyi normalleştirmeye getirdiler,şimdi biri çıkıp ne var hayvanlarda sokakta şeediyor derse şaşırmayacağım.

Son düzenleme:
Ben gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.

Denizde masumane öpüşürsün bunu yapanları görüyoruz tatil yerlerinde,ama işi abartıyorsa tepkimide veririm yani..

Denizde masumane öpüşürsün bunu yapanları görüyoruz tatil yerlerinde,ama işi abartıyorsa tepkimide veririm yani..
Gecenlerde haberin birinde vardi plajda sevismisler polisler alip goturmustu fotograflarida vardi
Ben gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.
Ama ozgurluk diyorlar....

Ahlakları bozuluyor öyle mi ?
-Fuhuşa devlet neden müdahele eder?
Çünkü kendi genel evlerinde ki kadınlardan vergi alamayacağı için geliri düşer de ondan.
Ve bu yasal pazarlama (!) ahlaklarını bozmuyorsa bu da bozmamalı !!!

bende cezası var diye biliyorum

Bana kızmazlar bilirler fikirlerimi,özgürlük plajda sevişmeyi gerektirmez ama ..
Gitsinler evlerinde beraber olsunlar..
: ) İşte özgürlük lafı o kadar irrite ediyor ki, nereden laf edeceklerini şaşırıyor insanlar. Kamusal alanda sevişilmez, yasaktır, cezası vardır. Bu kadar net : )

Ben de konu acildigindan beri ayni soruyu soruyorum.Su igneleyici sekilde saygi duymak lazim hahahha,cok guzel saygi duyarim valla diye topigi ti'ye alanlar(ki bunlarin icinde evladi birkac hafta once yasinin icinde bulundugu cinsel kimlikle ilgili donem bocalamasi yasayan ve sikintisi olan bir arkadasta vardi) ileride cikip cocuklari anne ben escinselim/ biseksuelim/lezbiyenim dediklerinde napacaklar ? Yine dalga gececekler mi ?

: ) İşte özgürlük lafı o kadar irrite ediyor ki, nereden laf edeceklerini şaşırıyor insanlar. Kamusal alanda sevişilmez, yasaktır, cezası vardır. Bu kadar net : )

Cezası neyse çekilecek,madem gözünü kararttın buna giriştin sonucunada katlanacak vatandaş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…