Denizde masumane öpüşürsün bunu yapanları görüyoruz tatil yerlerinde,ama işi abartıyorsa tepkimide veririm yani..
Yok abla baya baya gidip geliyodular afedersiniz. öpusme yoktu aralarinda.yuzyuze vermisler birbirlerine gelip gidiyordular. tobe tobe
yoh anam ben sekuler mekuler bilmem böyle evdeki odunumla akıllı akıllı otururuz bizBenim kadar sekulersen neden olmasin
Nasıl durdular öyle tövbe yarabbim tövbee
Konunun bir dengesinin olmasinin taraftariyim.Birakin kim nasil bir hayat yasarsa yasasin ama tercihi neden yana olursa olsun ama sinirlari olmali.Cocugum cinselligin dogal ve normal birsey oldugunu sokakta ciplak oral seks yapanlardan gozlemleyip ogrenmesini istemem.
suya girmek istemedim. cocugun tum spermler hoppp denizeiykkkkk
genctiler. oglan kızı insanlardan uzaga goturdu uzakta hallettiler işlerini. ama genede sudaki kıpırdamalarindan anlaşıliyordu.
aman arkadaşlar mesajlara dikkat sonra birisi çıkıp eşim sevhilim denize boşaldı deniz hamile kalırmı diye konu açılırsa şaşırmamsuya girmek istemedim. cocugun tum spermler hoppp denizeiykkkkk
genctiler. oglan kızı insanlardan uzaga goturdu uzakta hallettiler işlerini. ama genede sudaki kıpırdamalarindan anlaşıliyordu.
aman arkadaşlar mesajlara dikkat sonra birisi çıkıp eşim sevhilim denize boşaldı deniz hamile kalırmı diye konu açılırsa şaşırmam
bende cezası var diye biliyorum
aman arkadaşlar mesajlara dikkat sonra birisi çıkıp eşim sevhilim denize boşaldı deniz hamile kalırmı diye konu açılırsa şaşırmam
ben protesto için soyunmayı uygun bulmuyorum,diğer tüm insanlar gibi protestolarını yapsınlar onlardaEvet cezası var. Bu sadece Türkiye de degil Dünyada da böyle.
Umuma açık alanda anadan üryan da dolaşılmaz. Videoda transların gözlerinde gözluk vardı. taninmamak icin takmis olabilirler. kimliklerini gizlemek adına. yoksa yaptıkları suçtu.
ben protesto için soyunmayı uygun bulmuyorum,diğer tüm insanlar gibi protestolarını yapsınlar onlarda
soyunma dedin de "femen" geldi bak aklımaserbest cagrısim yaptı
tahta gibi kadınlar bööğğsoyunma dedin de "femen" geldi bak aklımaserbest cagrısim yaptı
O deniz fantezisi yaygın valla.Yok abla baya baya gidip geliyodular afedersiniz. öpusme yoktu aralarinda.yuzyuze vermisler birbirlerine gelip gidiyordular. tobe tobe
kısmen mi büyük çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sokakta çıplak eylem yapılabiliyor siyahi insanlar öldürülmüyor.burda defalarca yazıldığı üzere millet parklarda denizlerde sevişebiliyor.medya cumhurbaşkanını idamla bile tehdit edebiliyor.bence türkiye aşırı özgür bi ülke avrupanın amerikanın bile ilerisindeKısmende olsa özgür bir ülkede yaşıyoruz,ama senin yada benim özgürlüğüm bir başkasının özgürlük sınırlarını ihlal etmemeli.Sen bu ülkede müslümalık karşıtı pankart açamazsın,anadan üryan soyunup şov yapamazsın.Müslüman olduğumuzdan değil yanlış anlaşılmasın,hristiyan bir ülkedede bunları yapmana izin vermezler yaparsanda cezasını ödersin.Yıllardır taksimde bu yürüyüş sorunsuz bir şekilde zaten yapılıyor,bu yıl ilk defa yapılmadı.Neden olaylar bu boyuta getirildi anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?