Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

Denizde masumane öpüşürsün bunu yapanları görüyoruz tatil yerlerinde,ama işi abartıyorsa tepkimide veririm yani..

Yok abla baya baya gidip geliyodular afedersiniz. öpusme yoktu aralarinda.yuzyuze vermisler birbirlerine gelip gidiyordular. tobe tobe

Benim düşüncemde bu yönde...,Sokakta oral seks yapanlara idi tavrım ..

suya girmek istemedim. cocugun tum spermler hoppp denize iykkkkk

genctiler. oglan kızı insanlardan uzaga goturdu uzakta hallettiler işlerini. ama genede sudaki kıpırdamalarindan anlaşıliyordu.

Eyvahhh eyvahhh

suya girmek istemedim. cocugun tum spermler hoppp denize iykkkkk

genctiler. oglan kızı insanlardan uzaga goturdu uzakta hallettiler işlerini. ama genede sudaki kıpırdamalarindan anlaşıliyordu.
aman arkadaşlar mesajlara dikkat sonra birisi çıkıp eşim sevhilim denize boşaldı deniz hamile kalırmı diye konu açılırsa şaşırmam

bende cezası var diye biliyorum

Evet cezası var. Bu sadece Türkiye de degil Dünyada da böyle.

Umuma açık alanda anadan üryan da dolaşılmaz. Videoda transların gözlerinde gözluk vardı. taninmamak icin takmis olabilirler. kimliklerini gizlemek adına. yoksa yaptıkları suçtu.

ben protesto için soyunmayı uygun bulmuyorum,diğer tüm insanlar gibi protestolarını yapsınlar onlarda

Evetttt. Günlerdir aklımı kurcalayan şu durumu yorumları da okuyarak az da olsa açıklığa getirmiş oldum. Tabiiki yürüsünler, dertlerini anlatsınlar, benim inancıma uygun olmayabilir fakat o arkadaşlarda inançlı olmak zorunda değil. Allah herkese akıl vermiş seçim yapabilsin diye, lakin, sen eğer durumunu gerçekten anlatmak, insanların seni anlamasını, saygı göstermesini istiyorsan ki saygı karşılıklıdır bence, Ramazan ayında, yok "Şabala Recebin aşkına Ramazan ngel olamaz" diye bir pankart açarsan ki bizim için 11 ayın Sultanıdır Ramazan, bizim inancımıza, bizim için mübarek günde saygısızlık etmiş olursun. Hakkınımı arayacaksın, yine yürü, yine şarkı söyle, dans et. Ama en başta saygı duyulmak için yola çıkıyosan saygı duymayı da bileceksin ki insanlar sana tahammül edebilmeyi öğrensin. Sen insanlara hangi kalitede ulaşırsan aynı dönüşü alırsın. Misal, dün bir konu daha açıldı, Madımak katliamının yıl dönümünde, belli partiden birisi "sivasın yollarına" diye bir tiwit atmış. Bu twit o pankartla aynı seviyede ama bugun bu pankartı savunan arkadaşlarım, dün o adama demediğini bırakmadı. Sokaklarda sevişsinlermiş. Sana göre sevişsinler, peki ya ben ? Ben öyle bir görüntüye şahit olsam mide bulantısından kendime gelemem. Sen sevişsinler diyosun, cesaret diyosun, kimin inancına göre diyosun ama burda bende yaşıyorum. Bak yürümelerine hatta sokakta çıplak gezmelerine, böyle bir pankart açmalarına izin verilmiş ki yapabilmişler. Sınırlar aşılmamalı. Doğru zamanda, doğru şekilde hak aramayı öğrenmeliler.

Eylemin bütün anlamını yitirmesine neden olan o 3 cıplağı kınıyorum.
Sokakta efendi efendi, diğer tüm normal çiftler gibi elele gezen 2 erkeğe bile sapıkkkk deme kapasitesinde bir millet varken, onlar bunu yaparak gercekten mağdur olan, gercekten hak isteyen diğer lgbti bireylerinin hepsine haksızlık yaptılar.
Ben sexe değil, aşka destek veriyorum.

Ayrıca insanlar sokakta öpüşebilir bunun neresi ahlaksızlık oluyor onu da anlamış değilim.

Kısmende olsa özgür bir ülkede yaşıyoruz,ama senin yada benim özgürlüğüm bir başkasının özgürlük sınırlarını ihlal etmemeli.Sen bu ülkede müslümalık karşıtı pankart açamazsın,anadan üryan soyunup şov yapamazsın.Müslüman olduğumuzdan değil yanlış anlaşılmasın,hristiyan bir ülkedede bunları yapmana izin vermezler yaparsanda cezasını ödersin.Yıllardır taksimde bu yürüyüş sorunsuz bir şekilde zaten yapılıyor,bu yıl ilk defa yapılmadı.Neden olaylar bu boyuta getirildi anlamış değilim.

kısmen mi büyük çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sokakta çıplak eylem yapılabiliyor siyahi insanlar öldürülmüyor.burda defalarca yazıldığı üzere millet parklarda denizlerde sevişebiliyor.medya cumhurbaşkanını idamla bile tehdit edebiliyor.bence türkiye aşırı özgür bi ülke avrupanın amerikanın bile ilerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…