Bülent Arınç'tan LGBTİ yorumu

Ben yorumlara baktım "ooh çok güzel iyi ki de sokak ortasında sevişmişler" diyen birini görmedim. En fazla sevişebileni cesaretinden ötürü kutlarım var ki o da aslında kimsenin özellikle Türkiye gibi bir ülkede kolay kolay bunu yapamayacağını, can güvenliğinin tehlikeye gireceğini vurgulamak istemiş. Ama tepkilere baksan sanki herkesi çırılçıplak sokağa davet etmişler de bizim muhafazakar hanımlar ar edip basmış feveranı, ahlak elden gidiyor diye sanırsın...Sakin olun, yasak zaten, ahlakımız gitmiyor bir yere.

Biz tepkimizi koyalimda gidecegi varsada gitmesin

Bizi

Ben gordum canim. Denizin icinde sevişen cok insan var. hafta sonu bu duruma şahit olduk. Kamusal alanda sex yapilmaz bunun cezasi vardir. Yurt dışında da suçtur bu. yapanlara ceza uygulanir.

ayy yokk.canimmm lutfen saygi duy cezadan falan soz etme simdi basina eksirler

perfect bi yorum, iste Turkiye ozgur degil diyenlere cevapp agzina saglik

birazda ben ekleyim ama bu yirumla sinirli kalsin konuyu dagitmamak adina...
cogunlugu musluman olan Turkiye hatta okadar ozgur kiii musluman basortulu gencler okullara sinavlara egitim kurumlarina alinmadi...musluman gencler askeriyede gorev alamadi...kuran kurslari kapatildi, imam hatiplerin onu kapatildi...ozguruz okadar ozguruz yani, anlatilcak gibi degil

yok korkma cezalandırmaz inşallah bunlara gelene dek ne gizli ve kirli günahları var insanoğlunun,zeofili,pedofili,sadizim,ensest,vs....

nereden biliyorsun cezalandirmayacagini lut kavminin hepsimi oyleydi, bazen belki bu hayasizliklarin ilerlemesine sebep olanlarda bu gunahi islemeselerde belki ceza gorebilirler, bu kadar emin olmamak gerek islamin anlattigi seyler var.eger senin apartmaninda bir zina isleniyorsa zulmeti senin kalbine coker.yasadigin yerde ki gunahlardan cezalandirilmasan bile negatif yonde etkilenirsin

ayy yokk.canimmm lutfen saygi duy cezadan falan soz etme simdi basina eksirler
Ahaha "saygı" kelimesinden bu kadar korkmayın rica edeceğim : )
Ben ve Duka dahil lgbt haklarını savunan çoğu kişi halka açık alanda seksin suç olduğunu zaten söyledik önceki sayfalarda. Element uydurmayın

Ahaha "saygı" kelimesinden bu kadar korkmayın rica edeceğim : )
Ben ve Duka dahil lgbt haklarını savunan çoğu kişi halka açık alanda seksin suç olduğunu zaten söyledik önceki sayfalarda. Element uydurmayın

ayy cok gulmussun ama bosa gulmussun cınım:)) ben ilk sen soyledin falan demedim ki :)) cezadan bahsetmeyin dedim sadece.bakiyorumda pek bi takip efiyosun yorumlarimi ama sanki bi hata arama pesindesin.sende dedin polemige girmeyelim die degilmi?

Keşke dalga geçmekle kalsalar. Belki çekip vuracaklar, belki sokağa atacaklar, belki tedavi etirmek için doktorlara taşıyacaklar, hiçbir şey yapmasalar 'keşke doğurmasaydım' diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…