- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi sunshinebaby
-
Bülent urman nasıl biraz anlatabilei misiniz? Bende bülent tıraşa gidiyodumMerhabalar ben bülent tıraştan bülent urmana geçtim bu ay transferim olucak allah izin verirse
Bülent urman hoca daha net neyse onu söylüyor gereksiz hiç birsey yaomıyor para için bülent urman cok daha profesyonel geldi bana tabi bu fikir deneyim kişiden kişiye değişebilirBülent urman nasıl biraz anlatabilei misiniz? Bende bülent tıraşa gidiyodum
Evet çok ilaç kullandım.Maslak inanılmaz cok ilaç veriyor şimdi bu ay Bülent urman hocanın yapacagı transfer hazırlıgı ilaçsız olacak naturel siklus yapacagını söyledi hoca. Ben daha önceki bir transferimde pozitifi görmüştüm ama düşük oldu ve sonrasınsa kürtaj oldum.kürtajdan sonra çektirdiğim rahim filminde rahimde yapışıklık görüldü düşük ve kürtaj dan kaynaklı ben onun için histeroskopi oldum.Canım rahim hazırlıgında cok ilaç kullandın mı mesela? Yada transferden sonra cok ilaç verdiler mi? Bir de neden histeroskopi olmuştunuz
İnsallah Pozitif sonuçlanır transferinizEvet çok ilaç kullandım.Maslak inanılmaz cok ilaç veriyor şimdi bu ay Bülent urman hocanın yapacagı transfer hazırlıgı ilaçsız olacak naturel siklus yapacagını söyledi hoca. Ben daha önceki bir transferimde pozitifi görmüştüm ama düşük oldu ve sonrasınsa kürtaj oldum.kürtajdan sonra çektirdiğim rahim filminde rahimde yapışıklık görüldü düşük ve kürtaj dan kaynaklı ben onun için histeroskopi oldum.
Ben de genetige gönderdim bgısıklık serumu gebelık aşısı embryoglue bir sürü ilaç ve olumsuzEvet çok ilaç kullandım.Maslak inanılmaz cok ilaç veriyor şimdi bu ay Bülent urman hocanın yapacagı transfer hazırlıgı ilaçsız olacak naturel siklus yapacagını söyledi hoca. Ben daha önceki bir transferimde pozitifi görmüştüm ama düşük oldu ve sonrasınsa kürtaj oldum.kürtajdan sonra çektirdiğim rahim filminde rahimde yapışıklık görüldü düşük ve kürtaj dan kaynaklı ben onun için histeroskopi oldum.
Kaçıcı denemeniz? Yaşınız kaç ? Benim embriyolarımıda ısrarla genetiğe yollamak istediler biz eşimle razı gelmedikBen de genetige gönderdim bgısıklık serumu gebelık aşısı embryoglue bir sürü ilaç ve olumsuz
Ilk denememdi. Yaş 30Kaçıcı denemeniz? Yaşınız kaç ? Benim embriyolarımıda ısrarla genetiğe yollamak istediler biz eşimle razı gelmedik
Bende 33 yaşımdayım 31 yaşımda başladım tüp bebek tedavisineIlk denememdi. Yaş 30
İnsallah ikimiz de kucagımıza alırız saglıkla yavrumuzuBende 33 yaşımdayım 31 yaşımda başladım tüp bebek tedavisine
Amin inşallah tez vakitteİnsallah ikimiz de kucagımıza alırız saglıkla yavrumuzu
Meraba transfer hazırlıgına başladınız mı nasıl gidiyorAmin inşallah tez vakitte
Merhabalar evet kısmetse 19 ekim transfer olcagaımMeraba transfer hazırlıgına başladınız mı nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?