bülent urman-bülent tıraş-cem çelik hangisi?

sunshinebaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
989
421
53
Herkese merhaba.bir defa olumsuz tüp bebek denemem oldu. Kendi merkezimde devam edip etmeme konusunda cok kararsızım daha önceden tedavi olmuş olanlar yorum yapabilri mi?

Merhabalar ben bülent tıraştan bülent urmana geçtim bu ay transferim olucak allah izin verirse

Cem çelik le başladım mecburiyetten Mehmet reşit asogluyla devam ettim. İkisinin de bir numarasını görmedim. Bence onemli olan laboratuvar ve embriyologlar. Cem çelik 2 ay boyunca kullanmam için vitamin yazdı. Sonra gonalf vurmaya başladım ve yumurta topladı. Bugune kadar gitttgim doktorlardan Ekstra bir farkını görmedim. Transferi ise Mehmet reşit asoglu yaptı. Çok şükür pozitif. Ama onun da diğer transferlerden farklı birsey yaptığını söyleyemem. Hangi klinigin laboratuvari iyiyse onu seçin. Sosyal medyada doktorların videoları sizi aldatmasın. Tedavi boyunca toplamda ikisini de 5 er dakika ya gördüm ya görmedim. Hep asistanlarla muhattap oluyorsunuz.

Bülent urman nasıl biraz anlatabilei misiniz? Bende bülent tıraşa gidiyodum
Bülent urman hoca daha net neyse onu söylüyor gereksiz hiç birsey yaomıyor para için bülent urman cok daha profesyonel geldi bana tabi bu fikir deneyim kişiden kişiye değişebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada maslakta histeroskobi olmustum bülent urman hoca tekrar yaptı

Canım rahim hazırlıgında cok ilaç kullandın mı mesela? Yada transferden sonra cok ilaç verdiler mi? Bir de neden histeroskopi olmuştunuz

Canım rahim hazırlıgında cok ilaç kullandın mı mesela? Yada transferden sonra cok ilaç verdiler mi? Bir de neden histeroskopi olmuştunuz
Evet çok ilaç kullandım.Maslak inanılmaz cok ilaç veriyor şimdi bu ay Bülent urman hocanın yapacagı transfer hazırlıgı ilaçsız olacak naturel siklus yapacagını söyledi hoca. Ben daha önceki bir transferimde pozitifi görmüştüm ama düşük oldu ve sonrasınsa kürtaj oldum.kürtajdan sonra çektirdiğim rahim filminde rahimde yapışıklık görüldü düşük ve kürtaj dan kaynaklı ben onun için histeroskopi oldum.

İnsallah Pozitif sonuçlanır transferiniz

Ben de genetige gönderdim bgısıklık serumu gebelık aşısı embryoglue bir sürü ilaç ve olumsuz

Simdi amerikan hastanesindeyim 2. transferin burada 5 gun once oldu, taze embriyo transferi. Sonucu ne olur bilmem ama burasi doktorlugun hakkini veriyor.

Öncelikle cok gecmiş olsun inşallah şimdi güzel haberler alırsınız inşallah tutunmustur bebeğiniz

Cok sevindim umarim olumlu olur Bende inanilmaz stressli gerginim umarim bu sefer mutlu son ile biter. Okadar az ilac kullaniyorumki bende inanamiyorum ins sonucuda daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…