- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi sunshinebaby
-
Meraba transfer oncesi hazırlıkta ne gibi ilaçlar veriyolsr amerikan hastanesinde bide hocayla direk görüşebiliyormusunuz gittiginizdeCok sevindim umarim olumlu olurBende inanilmaz stressli gerginim umarim bu sefer mutlu son ile biter. Okadar az ilac kullaniyorumki bende inanamiyorum ins sonucuda daha iyi olur
Süper insalalh tutarMerhabalar evet kısmetse 19 ekim transfer olcagaım
her dakika ulasabiliyorsun, ben cengiz alatasa gidiyorum moral ilgi , acibademden sonra soklardayim. Ki biz bulent tiras ilgilensin diye ekstra para verenlerdenizMeraba transfer oncesi hazırlıkta ne gibi ilaçlar veriyolsr amerikan hastanesinde bide hocayla direk görüşebiliyormusunuz gittiginizde
Bende extra para vermiştimher dakika ulasabiliyorsun, ben cengiz alatasa gidiyorum moral ilgi , acibademden sonra soklardayim. Ki biz bulent tiras ilgilensin diye ekstra para verenlerdenizprogesteron verdi benimki taze embriyo transferiydi
Perşembe günü transfer olacagım daha olmadım dondurulmuş embriyo benim doktorum bülent urman cok memnunum acıbadem gibi kalabalık degilSüper insalalh tutartaze mi oldunuz
Bende cengiz bey veya bülent urmanı istemiştim bülent beye gidiyorum sonucunuz inşallah olumlu sonuclanırher dakika ulasabiliyorsun, ben cengiz alatasa gidiyorum moral ilgi , acibademden sonra soklardayim. Ki biz bulent tiras ilgilensin diye ekstra para verenlerdenizprogesteron verdi benimki taze embriyo transferiydi
Evet 2. denemem,34 yasindayim. 1. denemede kimyasal oldu. Diger tedaviye gore cok cok az ilac kullaniyorum, sonuc nasil olacak bende merak icindeyim.Bende cengiz bey veya bülent urmanı istemiştim bülent beye gidiyorum sonucunuz inşallah olumlu sonuclanırsizin 2. Deneme sanırım yaşınız kaç?
Bende 34 yaşındayım benim 4. Transfer olucakEvet 2. denemem,34 yasindayim. 1. denemede kimyasal oldu. Diger tedaviye gore cok cok az ilac kullaniyorum, sonuc nasil olacak bende merak icindeyim.
Cok tesekkur ederımmBen 4 kez muayne oldum transfer hazırlıgında sadece bir tanesine sinem hanım girdi bülent hoca yoktu.hoca hastanede ise kesin o giriyor muayneye
Meraba trnsfer oldunuzm u nasıl geçtiBen 4 kez muayne oldum transfer hazırlıgında sadece bir tanesine sinem hanım girdi bülent hoca yoktu.hoca hastanede ise kesin o giriyor muayneye
Merhaba evet bugun oldum güzel gecti cok şükür heycanla bekliycem 30 ekim test günüm bakalım hayırlısıMeraba trnsfer oldunuzm u nasıl geçti
Cok güzel insallah dileginiz gerçekleşir ve pozitifi görürsünüzMerhaba evet bugun oldum güzel gecti cok şükür heycanla bekliycem 30 ekim test günüm bakalım hayırlısı
Aminn inşallah hepimiz pozitifi görelim saglıkla evlatlarımıza kavusalım inşallahCok güzel insallah dileginiz gerçekleşir ve pozitifi görürsünüz
Ben henüz test yapmadım ne idrar ne kan sanırım negatif sonucu görmekten korkuyorum 12. Günü bekliyorum pazartesi direk kan tahlilinde öğrenecegim
Bence de en güzeli canım insallah pozitif görürsünBen henüz test yapmadım ne idrar ne kan sanırım negatif sonucu görmekten korkuyorum 12. Günü bekliyorum pazartesi direk kan tahlilinde öğrenecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?