bülent urman-bülent tıraş-cem çelik hangisi?

Cok sevindim umarim olumlu olur Bende inanilmaz stressli gerginim umarim bu sefer mutlu son ile biter. Okadar az ilac kullaniyorumki bende inanamiyorum ins sonucuda daha iyi olur
Meraba transfer oncesi hazırlıkta ne gibi ilaçlar veriyolsr amerikan hastanesinde bide hocayla direk görüşebiliyormusunuz gittiginizde

Merabalar benım de acıbademde olumsuz oldu kararsızım. Bülent urman nasıl transfer sürecinde ne ilacı verdiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba transfer oncesi hazırlıkta ne gibi ilaçlar veriyolsr amerikan hastanesinde bide hocayla direk görüşebiliyormusunuz gittiginizde
her dakika ulasabiliyorsun, ben cengiz alatasa gidiyorum moral ilgi , acibademden sonra soklardayim. Ki biz bulent tiras ilgilensin diye ekstra para verenlerdeniz progesteron verdi benimki taze embriyo transferiydi

her dakika ulasabiliyorsun, ben cengiz alatasa gidiyorum moral ilgi , acibademden sonra soklardayim. Ki biz bulent tiras ilgilensin diye ekstra para verenlerdeniz progesteron verdi benimki taze embriyo transferiydi
Bende cengiz bey veya bülent urmanı istemiştim bülent beye gidiyorum sonucunuz inşallah olumlu sonuclanır sizin 2. Deneme sanırım yaşınız kaç?

Gidip bi muayene olacagım bülent urman ilgili mi bide her muayeneye girebiliyor mu asistanları bakıyor demişlerdi

Bende cengiz bey veya bülent urmanı istemiştim bülent beye gidiyorum sonucunuz inşallah olumlu sonuclanır sizin 2. Deneme sanırım yaşınız kaç?
Evet 2. denemem,34 yasindayim. 1. denemede kimyasal oldu. Diger tedaviye gore cok cok az ilac kullaniyorum, sonuc nasil olacak bende merak icindeyim.

Bülent hocanın ilgilenmesini özellikle istedik biz bunu asistanlarına dile getirirseniz bülent hoca ilgileniyor. Hoca cok cana yakın ilgili degil ama gereksiz hiç bir işlem yapmaması fazladan ilaç vermemesi ve neyse onu söylemesi benim için yeterliydi para için bu işi yapmadıgı cok belliydi ve bana güven verdi.

Ben 4 kez muayne oldum transfer hazırlıgında sadece bir tanesine sinem hanım girdi bülent hoca yoktu.hoca hastanede ise kesin o giriyor muayneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…