bülent urman-bülent tıraş-cem çelik hangisi?

Peki Bülent urman da tüp bebek denemeniz oldu mu. Sadece histereskopinizi mi yaptı.
Bülent urman’da tüp bebek tedavisi görmedim. Sadece histereskopi oldum. Sırasıyla Ankara Gen-art, Bahçeci Cem Çelik, Acıbadem Bülent Traş’ta tüp bebek tedavileri gördüm. Antalya’ya taşınmak zorunda kaldım. Bülent Traş ekibi Antalya’da da işbirliklerinin olduğu bir doktor olduğunu, takibimi burda yaptırıp, transfer için istanbul’a gelebileceğimi söylediler hala ısrarla. Ama benim onlara inancım kalmamıştı. Antalya Ivf’de Murat Berkanoğlu’yla tanıştım. Kendimi inanılmaz çaresiz hissettiğim bir dönemde bana ışık oldu hoca ve Rabbime binlerce şükürler olsun onun bilgisi, ilgisi sayesinde pozitifi gördüm. Bir sene sonra kızımla ziyarete gittiğimde bile beni hatırladı. Bütün hastaları ile birebir ilgilenen doktor gibi doktor.

Arkadaşlar merhaba Bülent Urman hocanın muayne ücreti ve güncel tüp bebek ücreti hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…