- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi Selinnnn98
-
Selam ablalarim,
2 senedir bulimia hastasiyim, ne yaptiysam nereye gittiysem kurtulamadim aklimdan cikaramiyom bu hastaliktan nasil kurtulurum. Cogu zaman pisman oldugum icin cok yedigim zamandan sonra kusmuyorum kendime kizdigimdan ama o yuzden de kilo aldim, kiloluyum su an gercekten. Bu yaziyi yazdiktan sonra kusmaya gidicem cunku yine evet yine yedim. Bana akil verin lutfen saglik denen bisey kalmadi bende cok gucsuzum, sevdigim kisi beni umursamiyo, kendimden biktim igreniyorum
ben anlayamadım kilonuz fazla hatta zayıf değilsiniz. çok yediğinizde kusmak istiyorsunuz kilo almamak için ?Selam ablalarim,
2 senedir bulimia hastasiyim, ne yaptiysam nereye gittiysem kurtulamadim aklimdan cikaramiyom bu hastaliktan nasil kurtulurum. Cogu zaman pisman oldugum icin cok yedigim zamandan sonra kusmuyorum kendime kizdigimdan ama o yuzden de kilo aldim, kiloluyum su an gercekten. Bu yaziyi yazdiktan sonra kusmaya gidicem cunku yine evet yine yedim. Bana akil verin lutfen saglik denen bisey kalmadi bende cok gucsuzum, sevdigim kisi beni umursamiyo, kendimden biktim igreniyorum
ben anlayamadım kilonuz fazla hatta zayıf değilsiniz. çok yediğinizde kusmak istiyorsunuz kilo almamak için ?
ailenden niye gizlediğini anlayamadım
evet seni anlayamam ama bu şekilde kendini daha çok yıpratıypsun. sağlığna zarar veriyosun. ailen seni kaybederse daha çok üzülmezmiBunu yasamadan anlamaniz zor. Ailem nasil bakacak bana neler dusunecek, bu gercekten bizi daha cok yipraticak..
evet seni anlayamam ama bu şekilde kendini daha çok yıpratıypsun. sağlığna zarar veriyosun. ailen seni kaybederse daha çok üzülmezmi
5 tane çok ciddenGercekten asiri cok yiyorum, rahatlikla 5 tane yerim. Midem okadar buyumus ki asiri cok yiyecek alabiliyor abartmiyorum
Psikiyatriste gidemem.. Ailemin haberi yok, bi kere psikiyatriste gitmek 50 euro.. Buda ortalama 200 lira yapiyor. Ben bir ogrenciyim bukadar parayi odeyemem surekli..
Sisyphe cok guzel yazmis . O yorumu okudun mu. Cevap yazdiysan da gormedim.
Boyle boyle kacamazsin sorunundan. Bu tur konularda yorum yapmaktan kacinirim. Yanlis bir sey soylerim diye. Mantik olarak daha fazla kusmaman gerekiyor. Gunde uc kere kusuyorsan ikiye indir yavas yavas azalt sonra birak kusmayi. Kendini boyle kabul et artik. Baskalarini da bahane etme. Yok sevgilim bana ilgi gostermiyor, yok tencerenin dibi yandi. Sonunda olacak sana oluyor. Mineral, vitamin eksikligi vucutta uzun donemde cok fazla hasar birakir.
Illa da gidemiyorum diyorsan bulimia hakkinda bir suru kitap var, bir kitapciya git onlardan al.
Gecmis olsun.
Canım ben de aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Biliyorum çok zor. Eşim aldattı ve boşandım o dönemlerde manasizca yemek yemeye başlamıştım. Ben çok spor yapan yediklerinixi çok dikkat eden biri olmama rağmen birsürü şey yiyordum ve kusuyordum. Hiç unutmam bir gün pizza yedim üstüne künefe üstüne döner sonra git kus aynen bunları yaşadım.
Bu yapma etme demekle geçmiyor. İnsanın elinde olmuyor. Birsey yiyorsyb sonra daha çok daha çok yiyebilir kusabilirim diyorsun. İçimizdeki aciyi saçma sapan bastirdigimizi zannediyoruz böyle. Gerçekten bir uzman desteği şart. Ben destek aldım ve bana ilk söylenen her yediğini yaz dedi. Nerede hata yaptığımı anlamama sebep oldu. Çok şükür yıllardır bitti geçti o iğrenç alışkanlığı m.
Senden daha degerlisi yok bil. Ve bunu yaşayan tek kişi sen değilsin.
Okudum tabi, ama diyecek bisey bulamiyorum cunku surekli ayni seyi diyorum ve diyecegim galiba..
Cok sukur bugun ilk gunumu atlattip ve hic kusmadim. Vitaminler de aliyorum..
Sagolunn
Kutuphanelerde de vardir kitaplar. Oradan odunc alabilirsin ya da orada okuyabilirsin. Daha yolun uzun. Kendi kendine nedenini ogrenmen zaman alir. O yuzden arastirmayi birakma.
Onun disinda kisisel gelisim kitaplarina bak. Sadece bir gune odaklan. Parklarda otur , negatif enerjini uzerinden at.
Evin en akillisi olarak goruyorlar beni.. Bundan haberi olsa nasil bir gozle bakacak bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?