rock canım mayısın 4 ünde yani bu pazartesi uçuyorum izmire nasipse mayısın 11 inde gidecektim erkene aldırdık 1 hafta kızkardeşim dayanamadı 11 inde gelmeme:))o yüzden fark ödedik bilete mayısın 4 ünde aldırdık bakalım hayırlısı.bu arada doktora gittin mi merak ettim neden düşmüş bebeğin ?gelince yaz ben pazartesi gideceğim için pazar akşamı bile giremeyebilirim.izmirde internet cafeyede gidemem malum bebiş var 2 ay yokum canım temmuzda geliyorum inşallah geldiğimde hayırlı haberlerinizi almak nasip olur hepinizin hırçındeniz gülsü womnaly bebişim ve kankam hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın ben gelene kadar :))Allaha emanet olun
hircindeniz selam canim. vallah eskiden ne gunlerdi bee. hepimizde bi hamilelik telasi habire sohbet etme istegi :))) Simdi yaslandik yahu :))
Sen neler yapiyorsun? gittinmi doktora falan? bi gelisme varmi?
Canım yaa kimse uğramaz oldu ee tabi artık sorumlulukları daha büyük bebişleri var :sm_cool:kaydirigubbakcemile3
Ben doktora gitmedim canım bu ara gitmeyide düşünmüyorum aslında kendimi hazır ve iyi hissetmiyorum.. Birdahaki ay gidebilirim aslında bakalım..
Senin nekadarlıktı canım bebeğini kaybettiğindesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?