Gercekten bulusmak isteseydi sali aksamindan hemen ayarlama yapardi. Bence bosverin gitsin.
Adam bosluklarını sana yazarak dolduruyor
Kosarak uzaklas
Merhabalar,
Önceden aynı şirkette çalıştığımız, hoşlandığım bir çocuk vardı. Bu kişiyle sosyal medyadan ekleşip bir süre konuşmuştuk, buluşalım demişti ama dengesiz davranmaya başlamıştı (mesajlar okuyup ertesi gün cevap verme gibi) ben de salmıştım cevap vermeden. 2-3 ay sonra ikimizin de izmirde tatilde olduğunu fark ettiğimde mesaj atmıştım yine tatlı tatlı konuşmuştuk yine buluşma teklifi etmişti ancak bu sefer de tatilin son günüydü buluşamamıştım. Konuşma da yine kopmuştu.
Geçen hafta bu kişi mesaj attı napıyosun diye. Yine flörtöz mesajlaşmalardan sonra buluşalım bu ara dedi. Tamam dedim buluşalım. Ne zaman müsaitsin dedi, salıdan sonra her gün olur bana dedim. Tamam salıdan sonra haberleşelim dedi. Bugün perşembe oldu hala ses seda yok. Sinirlerim bozuldu yine mi takılmamaya başladım sizce? Niye böyle oldu?
Bak bacımAslında bi buluşsak bence çok iyi geçecek, baya çekimimiz vardı aynı şirketteyken ama bilmiyorum öyle mi dersiniz
Ohoo çok sürüncemede kalmış bu ilişki,bu saatten sonra da hayır gelmez sanki
Bak bacım
Bir erkek bulusalım demez yarın aksam planın var mı der haftasonu müsaitmisin der öğle arası cıkalımmı der ama bi ara bulusalım demez
Bu gayet savusturma bos vakit doldurma taktiği
Bulussan tabiki sohbet muhabbet güzel gecer ama devamı olmaz
Ya ciddi düşünmüyor yada aklında kalbinde biri var
Pek oluru yokmuş gibi zaten baştan ama buluşma kuralı no1) öyle salıdan sonra müsaitim demeyin bir dahaki sefere spefisik gün verin. İki gün seçeneği dahi vermeyin. Böylelikle daha ciddiye alırlar.Merhabalar,
Önceden aynı şirkette çalıştığımız, hoşlandığım bir çocuk vardı. Bu kişiyle sosyal medyadan ekleşip bir süre konuşmuştuk, buluşalım demişti ama dengesiz davranmaya başlamıştı (mesajlar okuyup ertesi gün cevap verme gibi) ben de salmıştım cevap vermeden. 2-3 ay sonra ikimizin de izmirde tatilde olduğunu fark ettiğimde mesaj atmıştım yine tatlı tatlı konuşmuştuk yine buluşma teklifi etmişti ancak bu sefer de tatilin son günüydü buluşamamıştım. Konuşma da yine kopmuştu.
Geçen hafta bu kişi mesaj attı napıyosun diye. Yine flörtöz mesajlaşmalardan sonra buluşalım bu ara dedi. Tamam dedim buluşalım. Ne zaman müsaitsin dedi, salıdan sonra her gün olur bana dedim. Tamam salıdan sonra haberleşelim dedi. Bugün perşembe oldu hala ses seda yok. Sinirlerim bozuldu yine mi takılmamaya başladım sizce? Niye böyle oldu?
Niye sürüncemede kaldığını da anlamadım ya neyse :)
Hayır tabiki öyle bişey yapma sonucta ekilmemişsin ki intikam alasınHaklısın sanırım honey bunchbi daha yazarsa ne yapayım sence? Aslında aklıma haftaya bi buluşma ayarlayıp gitmemek geldi intikam olsun diye ama bilemedim
Ne uğraşıyorsunuz ya dengesizin teki.
Belki de sevgilisi var.
Ne zaman konuşsanız tamam demişsiniz. Erkek mi kalmadı başka?
Iyi de cok zaman gecmis artik bir ayarlasin bir zahmet.Ya acaba çok istekli görünmek istemiyor mu diye düşündüm ama çok mu iyi niyetli düşünüyorum bilmemnormalde baya içine kapanık sessiz bir çocuk.
Merhabalar,
Hayır tabiki öyle bişey yapma sonucta ekilmemişsin ki intikam alasın
Aynı yogunlukta hisleriniz yok diye intikamı düşünmek acımasızlık olur
Ben olsam yazmam bidaha
kendi yazarsa ve su gün bulusalım derse dediği tarih değilde daha ileri bi tarihte müsait oldugumu söylerim örneğin cumartesi bulusalım mı dedi cumartesi arkadasa sözüm var istersen salı bulusabiliriz veya bu hafta biraz etkinlikler var haftaya carsamba görüşebiliriz vs tarzı onu beklemedigimi benim istedigim günde bulusabilecegimizi kafasına sokarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?