Buluşalım diyip gün ayarlamayan erkek?

Niye öyle davranıyormuş bir açıklama yaptı mı sonradan? :) bir de eşinizin burcu akrep mi eheh

Niye öyle davranıyormuş bir açıklama yaptı mı sonradan? :) bir de eşinizin burcu akrep mi eheh
Terazi burcu :)
3 Aydan sonra ‘ben böyle sevgili istemiyorum’ dediğimde
‘sorunlarım var bir de senin tribini çekemem’ dedi.
Ben de ‘ yolun açık olsun’ dedim.

Şimdi paşa paşa tribimi de sinirimi de çekiyor

Maşallah diyelim o zamann :)
Bizimkinin de sorunları var bence hem de kalıcı

Beklemede kalıp sinir olmaktansa arayıp bi randevu koparma taraftarıyım. Fakat incesi şurda, bu konuşma iyi de geçebilir kötü de geçebilir ikisine kendini hazırlayıp ara. Baktın cacık olmaz yoluna bakarsın aklından çıkar. Baktın işler tıkırında görüşürsünüz. ilişkinin gidişatına yön Beren taraf olmak kötü bir şey değil, zaten bunda kötü bir taraf da yok.
Arasın diye beklemek, şakın yanlış anlamayın ama bana biraz çaresizce biraz da acizce geliyor. İş görüşmesi gibi yani, biz sizi ararızın ararızı olmak sıkıcı.

Evet haklısınız ilişkinin gidişatına yön veren taraf olmakta hiç sorun yok, bende hiç naza çekme durumu yoktur fazlaca içten konuşurum sohbeti ilerletirim yeri gelir buluşalım da derim. Bu kişiyle de baştan fazlaca içtendim ama her seferinde sohbet saçma sapan bittiği için karşıdan kötü bir elektrik alıyorum kendimi rahat hissetmiyorum içten davranmayı düşününce.

Bu şekilde hissettiren birini muhabbeti iyi olduğu için hayatınıza dahil etmek size haksızlık değil mi?

Bu şekilde hissettiren birini muhabbeti iyi olduğu için hayatınıza dahil etmek size haksızlık değil mi?

Evet kesinlikle öyle. Önceden hayatında ya da aklında biri olduğunu o yüzden sohbeti uzatmadığını düşünmüştüm. Aradan aylar geçtikten sonra bu sefer yazdığında, önceden aklında kaldığım için yazdığını bu sefer stabil davranacağını hayal etmiştim lakin yine öyle olmadı, yine kalbim kırıldı sanırım

Bulusmak istese mesajlastiginiz gün ok Çarşamba buluşuyoruz der ayarlardi. Umurunda değilsin malesef

Bulusmak istese mesajlastiginiz gün ok Çarşamba buluşuyoruz der ayarlardi. Umurunda değilsin malesef

Ya ben bunu da anlıyorum umrunda olmazsam da olmayayım. O da benim umrumda değil mesaj atmasaydı aklıma geleceği yoktu. Ama madem umrunda değilim neden bu şekilde mesaj atıp aklımı karıştırıyor? Sinir olduğum nokta bu

Aynı yogunlukta dedim siz yogun aşkından ölüyosunuz demedimki
Sonucta adamı kafaya takacak hatta buraya baslık. Acacak kadar önemsiyorsunuz ancak o sizle bulusmak icin adım bile atmıyor
Erkekler böyle malesef bosta kalınca saga sola salca oluyolar alternatifleri değerlendiriyorlar biz biraz cabuk kapılıyoruz
Demem o ki kapılmayın dediğimi uygulayın değerli olun her bulusalım dediğinde de ok bulusalım demeyin konusuruz tabi diyip siz geciştirin

Sakın sakın sakın. Uzak durun.Bir arkadaşimin sevgilisi ayni bu sekilde anlattiginiz gibi dengesizdi. Arkadasimin ömrünü yedi ve sonuç kocaman bir sıfır. Dengesiz insanlar psikoloji bozuyor. Uzak durun aman diyorum

Sakın sakın sakın. Uzak durun.Bir arkadaşimin sevgilisi ayni bu sekilde anlattiginiz gibi dengesizdi. Arkadasimin ömrünü yedi ve sonuç kocaman bir sıfır. Dengesiz insanlar psikoloji bozuyor. Uzak durun aman diyorum

Ben uzak duruyodum valla ne güzel, hiç de aklıma gelmiyodu, kendi geldi yine mesaj attı yine takıcam şimdi 5-10 gün kafaya. Zorla psikopat edecek insanı :)

Sorumsuz ve dengesiz bir erkek modeli. Bir daha görüşelim derse gerek yok de sen onu boz bir kere de.

Tamamen oylesine, bosluktan, sikintidan yaziyor. Gorusse de olur gorusmese de yani. Bence hic cvp vermeyin, konusmayin artik yada beklentiniz olmadan konusun siz de. Gercekten isteyen insan gorusur.

Tamamen oylesine, bosluktan, sikintidan yaziyor. Gorusse de olur gorusmese de yani. Bence hic cvp vermeyin, konusmayin artik yada beklentiniz olmadan konusun siz de. Gercekten isteyen insan gorusur.

Haklısınız böyle bi erkek modeliyle ilk defa karşılaşıyorum ondan algılayamadım sanırım

Daha pazar günü eski sevgilin hakkında kararsızdın bağım var diyordun boğa kızı bu ne acele?
Hem karşıdaki de sırf can sıkıntısından yazıyordur öylelerinden hayır gelmez.

Daha pazar günü eski sevgilin hakkında kararsızdın bağım var diyordun boğa kızı bu ne acele?
Hem karşıdaki de sırf can sıkıntısından yazıyordur öylelerinden hayır gelmez.

Ben bir şey yapmadım ki, eski biri hortlayıp yine dengesiz davranınca sinirime dokundu :) eski sevgilim hakkında hala aynı düşünüyorum.
Evet haklısınız hayır gelmez

Ben bir şey yapmadım ki, eski biri hortlayıp yine dengesiz davranınca sinirime dokundu :) eski sevgilim hakkında hala aynı düşünüyorum.
Evet haklısınız hayır gelmez
Boşlukta olduğundan cevap vermiş ve sonrasında beklentiye girmiş olabilirsin.
Bu tipler sinirlerini daha çok gerer uzak durmanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…