Okurken ‘biri bizi yazmış’ dedim :) evlenmeden önce eşim de böyleydi. Bir gün ilgi alaka mükemmel sonra 2-3 gün sesi çıkmazdı. Buluşalım dediğimde tamam derdi ertesi gün ulaşamazdım. 3 ay dayandım ayrıldım 2 aylık ayrılıktan sonra tekrar konuşmaya başladık arkadaşça. Onun gibi davrandım. Tekrar sevgili olmak istedi 15 gün reddettim sana güvenmiyorum, şimdi böyle diyosun sonra ortadan kayboluyorsun dedim söz seni çok mutlu edeceğim dedi.
Şuan 3,5 yıldır evliyiz kısmetse ay sonunda kızımız olcak :)
Terazi burcu :)Niye öyle davranıyormuş bir açıklama yaptı mı sonradan? :) bir de eşinizin burcu akrep mi eheh
Terazi burcu :)
3 Aydan sonra ‘ben böyle sevgili istemiyorum’ dediğimde
‘sorunlarım var bir de senin tribini çekemem’ dedi.
Ben de ‘ yolun açık olsun’ dedim.
Şimdi paşa paşa tribimi de sinirimi de çekiyor
Umursamayın, size karşı gerçekten bir şey hissediyorsa çaba gösterir. Kaçan kovalanır misali :)Maşallah diyelim o zamann :)
Bizimkinin de sorunları var bence hem de kalıcı
Beklemede kalıp sinir olmaktansa arayıp bi randevu koparma taraftarıyım. Fakat incesi şurda, bu konuşma iyi de geçebilir kötü de geçebilir ikisine kendini hazırlayıp ara. Baktın cacık olmaz yoluna bakarsın aklından çıkar. Baktın işler tıkırında görüşürsünüz. ilişkinin gidişatına yön Beren taraf olmak kötü bir şey değil, zaten bunda kötü bir taraf da yok.
Arasın diye beklemek, şakın yanlış anlamayın ama bana biraz çaresizce biraz da acizce geliyor. İş görüşmesi gibi yani, biz sizi ararızın ararızı olmak sıkıcı.
Bu şekilde hissettiren birini muhabbeti iyi olduğu için hayatınıza dahil etmek size haksızlık değil mi?Evet haklısınız ilişkinin gidişatına yön veren taraf olmakta hiç sorun yok, bende hiç naza çekme durumu yoktur fazlaca içten konuşurum sohbeti ilerletirim yeri gelir buluşalım da derim. Bu kişiyle de baştan fazlaca içtendim ama her seferinde sohbet saçma sapan bittiği için karşıdan kötü bir elektrik alıyorum kendimi rahat hissetmiyorum içten davranmayı düşününce.
Bu şekilde hissettiren birini muhabbeti iyi olduğu için hayatınıza dahil etmek size haksızlık değil mi?
Bulusmak istese mesajlastiginiz gün ok Çarşamba buluşuyoruz der ayarlardi. Umurunda değilsin malesef
Aynı yogunlukta dedim siz yogun aşkından ölüyosunuz demedimkiBenim de yoğun hislerim yok ki aşkımdan ölmüyorum :) zamanında hoşlanmıştım, böyle arada mesajlaşınca bi “acana?” mı oluyorum sonra her seferinde hayal kırıklığında uğradığım için sinirim bozuldu sadece. Görüşmek istemiyorsan niye yazıyorsun yani.
Sakın sakın sakın. Uzak durun.Bir arkadaşimin sevgilisi ayni bu sekilde anlattiginiz gibi dengesizdi. Arkadasimin ömrünü yedi ve sonuç kocaman bir sıfır. Dengesiz insanlar psikoloji bozuyor. Uzak durun aman diyorumMerhabalar,
Önceden aynı şirkette çalıştığımız, hoşlandığım bir çocuk vardı. Bu kişiyle sosyal medyadan ekleşip bir süre konuşmuştuk, buluşalım demişti ama dengesiz davranmaya başlamıştı (mesajlar okuyup ertesi gün cevap verme gibi) ben de salmıştım cevap vermeden. 2-3 ay sonra ikimizin de izmirde tatilde olduğunu fark ettiğimde mesaj atmıştım yine tatlı tatlı konuşmuştuk yine buluşma teklifi etmişti ancak bu sefer de tatilin son günüydü buluşamamıştım. Konuşma da yine kopmuştu.
Geçen hafta bu kişi mesaj attı napıyosun diye. Yine flörtöz mesajlaşmalardan sonra buluşalım bu ara dedi. Tamam dedim buluşalım. Ne zaman müsaitsin dedi, salıdan sonra her gün olur bana dedim. Tamam salıdan sonra haberleşelim dedi. Bugün perşembe oldu hala ses seda yok. Sinirlerim bozuldu yine mi takılmamaya başladım sizce? Niye böyle oldu?
Sakın sakın sakın. Uzak durun.Bir arkadaşimin sevgilisi ayni bu sekilde anlattiginiz gibi dengesizdi. Arkadasimin ömrünü yedi ve sonuç kocaman bir sıfır. Dengesiz insanlar psikoloji bozuyor. Uzak durun aman diyorum
Sorumsuz ve dengesiz bir erkek modeli. Bir daha görüşelim derse gerek yok de sen onu boz bir kere de.
Tamamen oylesine, bosluktan, sikintidan yaziyor. Gorusse de olur gorusmese de yani. Bence hic cvp vermeyin, konusmayin artik yada beklentiniz olmadan konusun siz de. Gercekten isteyen insan gorusur.
Daha pazar günü eski sevgilin hakkında kararsızdın bağım var diyordun boğa kızı bu ne acele?
Hem karşıdaki de sırf can sıkıntısından yazıyordur öylelerinden hayır gelmez.
Boşlukta olduğundan cevap vermiş ve sonrasında beklentiye girmiş olabilirsin.Ben bir şey yapmadım ki, eski biri hortlayıp yine dengesiz davranınca sinirime dokundu :) eski sevgilim hakkında hala aynı düşünüyorum.
Evet haklısınız hayır gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?