- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Su kadar yillik iliski tecrubemde diyorum ki ilgilenen ve isteyen erkek daglari oynatiyor da zaman buluyor ortam yaratiyor. Baska bahane bulmayin. Herkes herkesi sevecek diye bisi yok. Demek ki cok ilgilenenmemis sizinle. Bozulacak da bisey yok. Ama eziklemeyin kendinizi.Ya acaba çok istekli görünmek istemiyor mu diye düşündüm ama çok mu iyi niyetli düşünüyorum bilmemnormalde baya içine kapanık sessiz bir çocuk.
Erkekler bizim gibi değil.Ya acaba çok istekli görünmek istemiyor mu diye düşündüm ama çok mu iyi niyetli düşünüyorum bilmemnormalde baya içine kapanık sessiz bir çocuk.
Ben oyle yaptim yon vermek adina ama degerin kalmıyor gercekten oyle.Alisiyor senin götürmeye. Ondan sonra kilimi kıpırdatmıyor.Yine de bu belki başkadır deyip deneyebilir sadece randevu tabi hoşlandığını söylemeyecek sanki arkadaşcaymış gibi.Ama bence uğraşma gençsin elini sallasan ellisi.Vakit kaybetme.Zaman şu gibi akıyor.Beklemede kalıp sinir olmaktansa arayıp bi randevu koparma taraftarıyım. Fakat incesi şurda, bu konuşma iyi de geçebilir kötü de geçebilir ikisine kendini hazırlayıp ara. Baktın cacık olmaz yoluna bakarsın aklından çıkar. Baktın işler tıkırında görüşürsünüz. ilişkinin gidişatına yön Beren taraf olmak kötü bir şey değil, zaten bunda kötü bir taraf da yok.
Arasın diye beklemek, şakın yanlış anlamayın ama bana biraz çaresizce biraz da acizce geliyor. İş görüşmesi gibi yani, biz sizi ararızın ararızı olmak sıkıcı.
Hayatında biri yok, birçok kişi var. Ona buna yazıyor işte hangisi oltaya gelirse. Tinderda takılan adamdan nolurSizinle ilgilendiğini düşünmüyorum.
Yedekte öylesine konuştuğu birisiniz.
Etkilenen, çekim olduğunu düşünen bir adam mesajlara geç cevap vermez.
Dengesizlikler yapmaz.
Bence kesinlikle aklınızdan çıkarmalısınız.
Onun düşündüğü başka biri ya da hayatında biri var belli.
Ya da aranızda hiçbir şey olmayacağını düşündüğü için takmıyor.
Siz de onu takmayın. Bununla hiçbir şey olmaz.
Nasıl anladın profilini mi gördün?Herkes çook haklıymış kızlar çocuk tindercı çıktı :)
Nasıl anladın profilini mi gördün?
Yay burcu mu
Amanıııınnn şimdi okudum koşarak kaçın
Sizinle ilgilendiğini düşünmüyorum.
Yedekte öylesine konuştuğu birisiniz.
Etkilenen, çekim olduğunu düşünen bir adam mesajlara geç cevap vermez.
Dengesizlikler yapmaz.
Bence kesinlikle aklınızdan çıkarmalısınız.
Onun düşündüğü başka biri ya da hayatında biri var belli.
Ya da aranızda hiçbir şey olmayacağını düşündüğü için takmıyor.
Siz de onu takmayın. Bununla hiçbir şey olmaz.
Bi buluş bakalım. Sevgili olduktan sonra da tinderda falan takılmaya devam ediyorsa o zaman yol verirsin.Şüpheleniyordum aslında saçma sapan açık giyimli profilli kızlarla takipleşiyor diye. Sonra arkadaşımla fake bi hesap açtık baktık gördük cidden tindercıymış :) işin kötüsü de bu haftaya buluşma ayarlamıştık onu iptal etmem lazım ama nasıl
Bi buluş bakalım. Sevgili olduktan sonra da tinderda falan takılmaya devam ediyorsa o zaman yol verirsin.
Buluşmadan karar verme bence.
En nefret ettiğim erkek türlerindenBilemedim ki. Kendime öylesine takıldığı kızlardan biri olmayı yakıştıramıyorum açıkçası. Ben hoşlanıyordum çünkü. Bi de böyle açık saçık kızları beğenmeye devam ediyor instagramdan. (Vücudunu sergileyen kızları)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?