Buluşalım diyip gün ayarlamayan erkek?

benim yakın zamanda engellediğim ex sevgili modeli allah bildiği gibi yapsın boylelerini sizden tek farkım ben çok seviyordum dengesizliklerini idare ettim aslında kendimi kandirmişim psikolojimi bozdu ... sana nacizane tavsiyem dinlen dinlen kaç

Bazen boyle tuhaf davraniyorlar. Durduk yere mesaj at, bulusalim de, sonra kaybol, yani hayatina sanki hareket katmak istiyor baska daha cazip seyler cıkinca yani sadece baskasi anlaminda değil bulusmayi unutuyor, demek ki yogun hisleri yok, sizin de yok zaten.

Bu durumda en iyisi bi daha yazar ya da ararsa gun ve saat konusmak arkadaslarin dedigi gibi her an musaitim, cok istekliyim imajı vermemeli.

Ya acaba çok istekli görünmek istemiyor mu diye düşündüm ama çok mu iyi niyetli düşünüyorum bilmem normalde baya içine kapanık sessiz bir çocuk.
Su kadar yillik iliski tecrubemde diyorum ki ilgilenen ve isteyen erkek daglari oynatiyor da zaman buluyor ortam yaratiyor. Baska bahane bulmayin. Herkes herkesi sevecek diye bisi yok. Demek ki cok ilgilenenmemis sizinle. Bozulacak da bisey yok. Ama eziklemeyin kendinizi.

İsteseydi sizi yüz kere arayıp eee buluşmuyomuyuz diye sorardı.Demek ki daha önemli işleri var.

Ya acaba çok istekli görünmek istemiyor mu diye düşündüm ama çok mu iyi niyetli düşünüyorum bilmem normalde baya içine kapanık sessiz bir çocuk.
Erkekler bizim gibi değil.
Bir kızı gerçekten seviyorlarsa ,naz niyaz geri çekme yapmazlar.
Salıdam sonra müsaitim dedğiniz halde ,herhangi bir açıklama yapmadan (sonuçta ciddi sebepler yüzünden buluşamamış olabilir ) hala buluşma ayarlamıyorsa ,bence yanlış bişiler var demektir.

Ben oyle yaptim yon vermek adina ama degerin kalmıyor gercekten oyle.Alisiyor senin götürmeye. Ondan sonra kilimi kıpırdatmıyor.Yine de bu belki başkadır deyip deneyebilir sadece randevu tabi hoşlandığını söylemeyecek sanki arkadaşcaymış gibi.Ama bence uğraşma gençsin elini sallasan ellisi.Vakit kaybetme.Zaman şu gibi akıyor.

hoşlanan erkek çok ilgili oluyor.aramalar mesajlar çiçekler vs. senden deli gibi hoşlanacak kişi hayatına girecek. seni çok değerli hissettirecek. bu kişiyle zaman kaybetme. ucu açık buluşma tarihi olmaz.seni mutlaka hangi gün buluşacağız diye araması gerekirdi.

Eğer seni ikilemde bırakıyorsa o adam işe yaramıyo, net! Arada attığı mesajlarla, aramalarla yoklayıp; anlık mutluluk yaşatıyorlar o kadar. Senin durumunun benzerini yaşadım. Baya ilgi duyduğum biri vardı, o da bunun farkındaydı. Buluşma mevzuları geçiyodu bizde de. Ben de çok sıkıldım günü belirledim. Beyefendi buluşacağımızı söyledi ama o gün ses çıkmadı. Resmen ekildim :) o gün kendime söz verdim, onunla iletişimimi keseceğime. Şimdilerde yazıp duruyo artık cevap yazmıyorum. Cevap alamayınca arkadaşlarıma ulaşmaya çalışıyo. Kırdığının farkına vardı ama artık çok geç. Bi anlamı olmuyo bi zaman sonra.
Yani ilgi duyan adam her anı değerlendiriyo. Muhakkak tekrar yazacak ama önemli olan o zaman senin davranışın. Sanıyorlar ki ne zaman dönsem kabul ederler. Dengesizler işte tek anlamı bu.

Sizinle ilgilendiğini düşünmüyorum.
Yedekte öylesine konuştuğu birisiniz.
Etkilenen, çekim olduğunu düşünen bir adam mesajlara geç cevap vermez.
Dengesizlikler yapmaz.
Bence kesinlikle aklınızdan çıkarmalısınız.
Onun düşündüğü başka biri ya da hayatında biri var belli.
Ya da aranızda hiçbir şey olmayacağını düşündüğü için takmıyor.
Siz de onu takmayın. Bununla hiçbir şey olmaz.

Hayatında biri yok, birçok kişi var. Ona buna yazıyor işte hangisi oltaya gelirse. Tinderda takılan adamdan nolur

Nasıl anladın profilini mi gördün?

Şüpheleniyordum aslında saçma sapan açık giyimli profilli kızlarla takipleşiyor diye. Sonra arkadaşımla fake bi hesap açtık baktık gördük cidden tindercıymış :) işin kötüsü de bu haftaya buluşma ayarlamıştık onu iptal etmem lazım ama nasıl

Ortak bir arkadaşa sordurdum. Arkadaş da evli barklı aşırı düzgün bir adam. Onun dediğine göre aşırı utangaç, saf, temiz biri. En son sevgilisinden 1.5 yıl önce ayrılmış. Bizim konuştuğumuz zamanlar hayatında sorunlu olaylar varmış ve “arkadaşını bulaştırmak istememiştir” demiş ortak arkadaş. Böyle şeyler duyunca iyi şeyler beslemiştim çocuğa. Ama tinderda profilini görünce dedim herhalde kendini yakın arkadaşlarından da saklıyor.

Bi buluş bakalım. Sevgili olduktan sonra da tinderda falan takılmaya devam ediyorsa o zaman yol verirsin.
Buluşmadan karar verme bence.

Bi buluş bakalım. Sevgili olduktan sonra da tinderda falan takılmaya devam ediyorsa o zaman yol verirsin.
Buluşmadan karar verme bence.

Bilemedim ki. Kendime öylesine takıldığı kızlardan biri olmayı yakıştıramıyorum açıkçası. Ben hoşlanıyordum çünkü. Bi de böyle açık saçık kızları beğenmeye devam ediyor instagramdan. (Vücudunu sergileyen kızları)

En nefret ettiğim erkek türlerinden
İletişim kurma
Eğer yazarsa 1 saat sonra falan "ya şey yakın arkadaşlarıma senden bahsetmiştim profilini falan göstermiştim hatta ama bugün beni şaşırtan birşey oldu, arkadaşlarımdan biri bana ss attı. Senin tinder profilin. O uygulamayı kullanan bir erkekle iletişim kurmak istediğimi sanmıyorum. Kendine iyi bak."
Ben olsam böyle derdim
Görüşmezdim bana göre tek gecelik ilişki kurma programı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…