Buluşma Öncesi Kırgınlık

Merhaba,umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda bahsetmiştim,3 aydır biriyle konuşuyorum ve buluşacağız diye.Kendisi iş nedeniyle şu anda Kırıkkale'de.Babasına beni anlatmış ve işi bırakıp iki günlüğüne gitmek için izin almış.Bugün bilet alacaktı, konuşmada yanımda fazla kalmayacaksan bilet almayayım demeye getirdi ve o an çok kırıldım.Bana göre seven insan 5 dakika görmek için bile mesafelere dikkat etmeden gelir,yanında ne kadar bulunduğuna bakmaz.O öyle diyince içimde bir şey koptu.Çok kırıldım,bu olaydan sonra gelmesini kesinlikle istemiyorum.Sizce abartıyor muyum yoksa sizde benim gibi mi düşünürdünüz?
Ben anlamadım neye alındığınızı, adam neden yanımda fazla kalmayacaksın dedi ki? De demek istiyor yani geceyi beraber geçirmezsek mi demek istiyor?

Valla benim sevgilim bu hafta bir buçuk gün geçirmek için 2200 kilometre uçup ülkeler aşip yine gelecek, üstelik şehrinde havaalanı bile yokken. o yuzden senin çocuğun sorusuna ben de kızdım
Ama şu konuda hak verdim; benim çocuk gelince onu hiç yalnız bırakmayacagimi, onun için bir sürü plan yapacağımı, havaalanından alıp pasaport kontrol noktasına kadar sarilacagima, güzel bir gece geçireceğine emin.
'ben prenses değil miyim? Tabii ki masraf yap gel, tabii ki kalacak yeri de ayarla! Gerekirse beş dakka gör git, aşk bu demek' modunda olsam gelir miydi?
Sanmıyorum
Ben de gitmezdim. Hele ki sanaldan tanıştığım biri için hiç gitmezdim.
Yani burada tavrınız biraz sıkıntılı. Belki de ona vakit ayirmayacaginizi düşündü.
Benim arkadaşımın da internetten tanıştığı sevgilisi 4 günlüğüne gelmişti başka bir ülkeden. çocuk öğrenci bütçesiyle hem biletini aldı, hem otelini tuttu. Kıza bin kere 'gel gideceği otele bakalım, orasi merkezi ama yokuşlu çingene mahallesi cok' dedim 'bana ne gelecekse kendi bulsun,hih' dedi, sonra ikna oldu baktık cidden yokuşlu tekinsiz çingene mahallesindeydi, geze geze başka uygun otel bulduk. Kız zaten iki gün ise gitti, 6da çıktı, ailesi sıkıntı çıkaran insanlar , onlara bir bahane bulamadı 8de 9da eve döndü . Çocuk tüm gün tek kaldı. Haftasonu da aynı şekilde, evden erken çıkamadı, eve geç dönemedi. Çocuk gelmeden güzel plan yapamadı,saçma sapan sultanahmete gidip AVM falan gitmişler anca, tüm yemekleri çocuk ismarlamis bilmemne.
Sonra diyor ki, "gelmiyor, hala bilet almadı, ayak diriyor' vs
E yani bir bak kendine sor acaba neden gelmiyor diye. Ben de bir şehre birini görmeye gitsem ve bana 24 saatte anca 5 saat falan ayirsa kendimi kötü hissederim. Kaldı ki 2-3 saaat demişsin . Şaka misin?
Ha şehre giderken görüştüğüm kişiyse eyvallah ama o kişi için o şehre gidiyorsam beklentiye de girerim.
Boyle düşününce çocuğa da kızmadım.
Bence alınganlık etme buluş
ahaha valla bahsettiğin gibi birine ben olsam bende bi daha asla zaman ayırmam
eğer uzaktan benim için geliyorsa doğal olarak benimde ona güzel zaman geçirtmem gerekir
ilk kez gördüğüm için bişey hissetmesem bile en azından arkadaş olarak güzel vakit sunmam lazım
benim olmuştu seneler önce o tarz biri, 4-5 saatlik mesafeden geldi benim için
ben kesinlikle etkilenmedim karşımda görünce ama 2 günlüğüne gelmişti ve 2 günümü de elimden geldiğince beraber geçirdim
hafta sonuna denk getirmişti, gece beraber kalma dışında 2 gün boyunca yan yanaydık (hoşlansam beraber de kalırdık)
en azından arkadaş olarak güzel ağırladım, bir dost kazanmış oldu
hala da görüşürüz o 2 günün sonunda bana sormuştu hakkımda ne düşünüyorsun diye
dürüstçe de söyledim, farklı yönde bi hissim oluşmadı ama senin arkadaşlığını çok sevdim
ne zaman gelmek istersen buralara bana önceden haber verirsin, beraber gezer tozar vakit geçiririz bu şehirde de bi kapın var artık dedim
anlayışla karşıladı hala da ara sıra görüşürüz

Back
X