Valla benim sevgilim bu hafta bir buçuk gün geçirmek için 2200 kilometre uçup ülkeler aşip yine gelecek, üstelik şehrinde havaalanı bile yokken. o yuzden senin çocuğun sorusuna ben de kızdım
Ama şu konuda hak verdim; benim çocuk gelince onu hiç yalnız bırakmayacagimi, onun için bir sürü plan yapacağımı, havaalanından alıp pasaport kontrol noktasına kadar sarilacagima, güzel bir gece geçireceğine emin.
'ben prenses değil miyim? Tabii ki masraf yap gel, tabii ki kalacak yeri de ayarla! Gerekirse beş dakka gör git, aşk bu demek' modunda olsam gelir miydi?
Sanmıyorum
Ben de gitmezdim. Hele ki sanaldan tanıştığım biri için hiç gitmezdim.
Yani burada tavrınız biraz sıkıntılı. Belki de ona vakit ayirmayacaginizi düşündü.
Benim arkadaşımın da internetten tanıştığı sevgilisi 4 günlüğüne gelmişti başka bir ülkeden. çocuk öğrenci bütçesiyle hem biletini aldı, hem otelini tuttu. Kıza bin kere 'gel gideceği otele bakalım, orasi merkezi ama yokuşlu çingene mahallesi cok' dedim 'bana ne gelecekse kendi bulsun,hih' dedi, sonra ikna oldu baktık cidden yokuşlu tekinsiz çingene mahallesindeydi, geze geze başka uygun otel bulduk. Kız zaten iki gün ise gitti, 6da çıktı, ailesi sıkıntı çıkaran insanlar , onlara bir bahane bulamadı 8de 9da eve döndü . Çocuk tüm gün tek kaldı. Haftasonu da aynı şekilde, evden erken çıkamadı, eve geç dönemedi. Çocuk gelmeden güzel plan yapamadı,saçma sapan sultanahmete gidip AVM falan gitmişler anca, tüm yemekleri çocuk ismarlamis bilmemne.
Sonra diyor ki, "gelmiyor, hala bilet almadı, ayak diriyor' vs
E yani bir bak kendine sor acaba neden gelmiyor diye. Ben de bir şehre birini görmeye gitsem ve bana 24 saatte anca 5 saat falan ayirsa kendimi kötü hissederim. Kaldı ki 2-3 saaat demişsin . Şaka misin?
Ha şehre giderken görüştüğüm kişiyse eyvallah ama o kişi için o şehre gidiyorsam beklentiye de girerim.
Boyle düşününce çocuğa da kızmadım.
Bence alınganlık etme buluş