Buluşma Öncesi Kırgınlık

Öyle bir şey dememiş ki adam.
Sen kaçta evde olacaksın kacar gibi olmayayım demiş.
Bundan az göreceksem gelmeyeyim anlamı çıkarmak da başarı bence. Konu sahibini tebrik ediyorum. 🙃
😂😂😂Ya bugün kursumda vardı,kafam gidik.Çok teşekkür ederim,akşam akşam triplere soktum kendimi.

Adam, buluşmamız kaçta bitecekse ben de ayrılış saatimize göre biletimi alıp döneyim demek istemiş

Kötü bir niyeti yok bence.
Düşünsene , herşey güzel gidiyor saat 5 de otobüs vakti geliyor.. ve ayrılık vakti gelecek.. hüzünlü
Veyahut tam tersi, anlaşamadınız sohbet ilerlemiyor
Saat 3 de ayrılalım dediniz..
Adam 2 saat otogarda mı beklesin sizin için:KK66:

Hatta bence, sizi zorda bırakmamak için sizin evde olma saatinize göre biletini almayı planlıyor
(Yani attığınız wp msjınıza bakılırsa)

Bence 2 farklı saate bilet rezervasyonu yapsın şehir dışına çıkacağı için..
ilk buluşma, farklı bir ilden geliyor..
Bence sizi beğenmiş ki hemen ayrılmak istemiyor…
Geleceğim ama hemen dönmek zorunda kalmazsın değil mi, kaç gibi evinde olman lazım diye sormuş..
Kafasında planlasaydı , 3 saat sonrasına bilet alır geçerdi hareket saatim geldi derdi…
Alınganlık yapmayın bence
Çocuk gayet tatlılıkla yazmış…

Hayır, adam Sen kaçta evde olacaksan ona göre bilet alayım demek istemiş bence.
Kacar gibi olmayayım demiş.
Gayet iyi niyetli bir Yusuf 😁
Haa evde bulunma saatine göre geleyim diyor. 😁🧿 Adam öyle bir cümle kurmuş ki felsefe gibi her yöne çekiliyor 😁🧿

Valla benim sevgilim bu hafta bir buçuk gün geçirmek için 2200 kilometre uçup ülkeler aşip yine gelecek, üstelik şehrinde havaalanı bile yokken. o yuzden senin çocuğun sorusuna ben de kızdım
Ama şu konuda hak verdim; benim çocuk gelince onu hiç yalnız bırakmayacagimi, onun için bir sürü plan yapacağımı, havaalanından alıp pasaport kontrol noktasına kadar sarilacagima, güzel bir gece geçireceğine emin.
'ben prenses değil miyim? Tabii ki masraf yap gel, tabii ki kalacak yeri de ayarla! Gerekirse beş dakka gör git, aşk bu demek' modunda olsam gelir miydi?
Sanmıyorum
Ben de gitmezdim. Hele ki sanaldan tanıştığım biri için hiç gitmezdim.
Yani burada tavrınız biraz sıkıntılı. Belki de ona vakit ayirmayacaginizi düşündü.
Benim arkadaşımın da internetten tanıştığı sevgilisi 4 günlüğüne gelmişti başka bir ülkeden. çocuk öğrenci bütçesiyle hem biletini aldı, hem otelini tuttu. Kıza bin kere 'gel gideceği otele bakalım, orasi merkezi ama yokuşlu çingene mahallesi cok' dedim 'bana ne gelecekse kendi bulsun,hih' dedi, sonra ikna oldu baktık cidden yokuşlu tekinsiz çingene mahallesindeydi, geze geze başka uygun otel bulduk. Kız zaten iki gün ise gitti, 6da çıktı, ailesi sıkıntı çıkaran insanlar , onlara bir bahane bulamadı 8de 9da eve döndü . Çocuk tüm gün tek kaldı. Haftasonu da aynı şekilde, evden erken çıkamadı, eve geç dönemedi. Çocuk gelmeden güzel plan yapamadı,saçma sapan sultanahmete gidip AVM falan gitmişler anca, tüm yemekleri çocuk ismarlamis bilmemne.
Sonra diyor ki, "gelmiyor, hala bilet almadı, ayak diriyor' vs
E yani bir bak kendine sor acaba neden gelmiyor diye. Ben de bir şehre birini görmeye gitsem ve bana 24 saatte anca 5 saat falan ayirsa kendimi kötü hissederim. Kaldı ki 2-3 saaat demişsin . Şaka misin?
Ha şehre giderken görüştüğüm kişiyse eyvallah ama o kişi için o şehre gidiyorsam beklentiye de girerim.
Boyle düşününce çocuğa da kızmadım.
Bence alınganlık etme buluş

Cidden çok kırıldım ve üzüldüm,yanında kalacağım saate göre bilet alıp almamaya karar vermesi beni çok incitti.
Ya sen olayı mabadindan mi anladın??
Adam öyle mi demiş el insaf
IMG_20231109_222225.jpg

Demiş ki "sen kaçta eve gideceksin ona göre bir saat alayım. Sonra senden önce gitmeyeyim boşu boşuna" demek istemiş.
Yani sen 10a kadar kalacaksan kendi biletini 12ye alacak. Sen 10a kadar kalabilecekken o sekize bilet alıp kaçar gibi erkenden ayrılmayacak
Aynı dilde konuşuyorsunuz ama birbirinizi anlamıyorsunuz.
Bir de bu adam nasıl flört ya?
Kız , kız diye hitap eden flort mu olur?

Ya sen olayı mabadindan mi anladın??
Adam öyle mi demiş el insaf
Eki Görüntüle 3332606
Demiş ki "sen kaçta eve gideceksin ona göre bir saat alayım. Sonra senden önce gitmeyeyim boşu boşuna" demek istemiş.
Yani sen 10a kadar kalacaksan kendi biletini 12ye alacak. Sen 10a kadar kalabilecekken o sekize bilet alıp kaçar gibi erkenden ayrılmayacak
Aynı dilde konuşuyorsunuz ama birbirinizi anlamıyorsunuz.
Bir de bu adam nasıl flört ya?
Kız , kız diye hitap eden flort mu olur?
Öyle anlayıp üzüldüm işte,yorgunum.Algılamam düştü işte .

Aramızdaki tek sorun hitap olsun da o da değişir zamanla.
Asla değişmez. Hatta bu hitap konusu nasıl başladıysa, öyle gider. Aşkımla başlayanlar bile bizim hanım'a dönüyor. Adam kız kız diyor ya nasıl rahatsız etmiyor bu sizi sahi?

Ben mesajı yanlış anladım o zaman ya,günahini aldım galiba ya.😂😂😂
Mesajı yeniden okudum,dediğiniz gibiymiş ya.Yanından diye yazmış,yanımdan dememiş.Meğer onun yanından ayrılacağım saate göre bilet alacakmış,bana ayıp olmasın diye.😂😂😂
Çok teşekkür ederim size.🤗🤗🤗
Rica ederim. 🙃
Gayet iyi niyetle sorulmuş bir soru, siz bence bulusma düşüncesinin gerginliğini yaşıyorsunuz.
Önceki konunuzdan da belli fazlaca anlam yüklüyorsunuz.
Olumsuz geçerse bulusmaniz,.Ona da çok üzüleceksiniz. Biraz rahat olmaya çalışın.

Rica ederim. 🙃
Gayet iyi niyetle sorulmuş bir soru, siz bence bulusma düşüncesinin gerginliğini yaşıyorsunuz.
Önceki konunuzdan da belli fazlaca anlam yüklüyorsunuz.
Olumsuz geçerse bulusmaniz,.Ona da çok üzüleceksiniz. Biraz rahat olmaya çalışın.
Sanırım öyle ya,off gerildim cidden.Salı günü buluşacağız.

Back
X