Buluşma Öncesi Kırgınlık

Eklentiler

• IMG_20231109_220246.webp
    IMG_20231109_220246.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 181
bilmiyorum ya kırılınacak bir cümle gibi geldi ama bir yandan da emin olamadım. Normalde nasıl olacaktı buluşmanız yani baştan beri 3 4 saat miydi?

Vay anasını soruya bak..insan görüşmeye giderken heyecanlanır falan bu tam tersi hem hödük hem de saçma bir soru ilk buluşma olacak bide..kırılmakta haklısın kuzum..ararsa seni ben geldim diye çok zahmet etmişsin kırıldım ve bu kırılmamı asla tamir edemezsin üzgünüm ama ikimiz olamıycaz daha ilk buluşmaya gelmeden bunu söyleyen biriyle görüşmem mümkün değil deyip yol vermen gerek

Vay anasını soruya bak..insan görüşmeye giderken heyecanlanır falan bu tam tersi hem hödük hem de saçma bir soru ilk buluşma olacak bide..kırılmakta haklısın kuzum..ararsa seni ben geldim diye çok zahmet etmişsin kırıldım ve bu kırılmamı asla tamir edemezsin üzgünüm ama ikimiz olamıycaz daha ilk buluşmaya gelmeden bunu söyleyen biriyle görüşmem mümkün değil deyip yol vermen gerek
Cidden çok kırıldım ve üzüldüm,yanında kalacağım saate göre bilet alıp almamaya karar vermesi beni çok incitti.

İlk defa görüşmek için bile yanında geçireceğim zamana göre bilet alacaksa zaten almasın.
Bu kısıma daha gelemeden, sizin yanınıza gelebilmek için babasından izin almasında/istemesinde sıkıntı yok mu?

Seven insan demişsiniz, birde ilk görüşme demişsiniz bence büyük tezatlık ve gereksiz alınganlık var.
Asıl insan ilk buluşmada heyecanlı olur. Görüşmek için can atar. Biraz göreyim tanıyayım der. Ne demek fazla görmeyeceksem bilet almayayım

Cidden çok kırıldım ve üzüldüm,yanında kalacağım saate göre bilet alıp almamaya karar vermesi beni çok incitti.

Iyi de adam size attığı mesajda kaçta evde en geç oluyorsun ona göre bilet alayım yanından kaçar gibi gitmeyeyim demiş, bilet alış saatini ayarlamaya çalışmış ne var bunda

Asıl insan ilk buluşmada heyecanlı olur. Görüşmek için can atar. Biraz göreyim der. Ne demek fazla görmeyeceksem bilet almayayım
Öyle bir şey dememiş ki adam.
Sen kaçta evde olacaksın kacar gibi olmayayım demiş.
Bundan az göreceksem gelmeyeyim anlamı çıkarmak da başarı bence. Konu sahibini tebrik ediyorum. 🙃

Öyle bir şey dememiş ki adam.
Sen kaçta evde olacaksın kacar gibi olmayayım demiş.
Bundan az göreceksem gelmeyeyim anlamı çıkarmak da başarı bence. Konu sahibinin tebrik ediyorum. 🙃
Haaa onu yeni gördüm. 😁 Daha geniş bir zamanda mi gelsem diyor

Mesajınızı alintilayamadim ama yanından kaçar gibi olmasın kaçta evde olman gerekiyor kısmının neyine kırıldınız? Sizin eve gitme saatinizden önce onun dönmesi gerekmesin diye sormuş gibi geldi bana.

Size kız diye hitap etmiş, orası değişik geldi biraz 🫠
Ben mesajı yanlış anladım o zaman ya,günahini aldım galiba ya.😂😂😂
Mesajı yeniden okudum,dediğiniz gibiymiş ya.Yanından diye yazmış,yanımdan dememiş.Meğer onun yanından ayrılacağım saate göre bilet alacakmış,bana ayıp olmasın diye.😂😂😂
Çok teşekkür ederim size.🤗🤗🤗

Back
X