- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
- Konu Sahibi 777mutluluk
Bana amacı farklı geldi. Üzgünüm. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjiniz tutmayacak belki o da uzun vakit geçirmek istemeyecek ama daha buluşmadan 2-3 yeterli lafını siz mi ettiniz?Vaktim var,2-3 saat yeterli bence ama o daha fazla yanında kalayım istiyor galiba.
Tam olarak ne dedi size?
Bana fazla alıngan, duygusal yaklaşıyorsunuz gibi geldi.
Ben bir şey demedim saat konusunda.Enerjiniz tutmayacak belki o da uzun vakit geçirmek istemeyecek ama daha buluşmadan 2-3 yeterli lafını siz mi ettiniz?
Baştan bu sartlanmayla ne gerek var?
Umarım öyle değildir.Bana amacı farklı geldi. Üzgünüm.![]()
Babasıyla beraber çalışıyorlar,ondan söylemek zorunda kalmış beni.Babasından mi izin almışŞayet öyleyse buna takılsanız daha iyi
İlk buluşmada böyle soru sorulur mu el insaf.Umarım öyle değildir.
Hiç saat konuşmadık buluşma ile ilgili.bilmiyorum ya kırılınacak bir cümle gibi geldi ama bir yandan da emin olamadım. Normalde nasıl olacaktı buluşmanız yani baştan beri 3 4 saat miydi?
Cidden çok kırıldım ve üzüldüm,yanında kalacağım saate göre bilet alıp almamaya karar vermesi beni çok incitti.Vay anasını soruya bak..insan görüşmeye giderken heyecanlanır falan bu tam tersi hem hödük hem de saçma bir soru ilk buluşma olacak bide..kırılmakta haklısın kuzum..ararsa seni ben geldim diye çok zahmet etmişsin kırıldım ve bu kırılmamı asla tamir edemezsin üzgünüm ama ikimiz olamıycaz daha ilk buluşmaya gelmeden bunu söyleyen biriyle görüşmem mümkün değil deyip yol vermen gerek
Bu kısıma daha gelemeden, sizin yanınıza gelebilmek için babasından izin almasında/istemesinde sıkıntı yok mu?İlk defa görüşmek için bile yanında geçireceğim zamana göre bilet alacaksa zaten almasın.
Asıl insan ilk buluşmada heyecanlı olur. Görüşmek için can atar. Biraz göreyim tanıyayım der. Ne demek fazla görmeyeceksem bilet almayayımSeven insan demişsiniz, birde ilk görüşme demişsiniz bence büyük tezatlık ve gereksiz alınganlık var.
Cidden çok kırıldım ve üzüldüm,yanında kalacağım saate göre bilet alıp almamaya karar vermesi beni çok incitti.
Öyle bir şey dememiş ki adam.Asıl insan ilk buluşmada heyecanlı olur. Görüşmek için can atar. Biraz göreyim der. Ne demek fazla görmeyeceksem bilet almayayım
Haaa onu yeni gördüm.Öyle bir şey dememiş ki adam.
Sen kaçta evde olacaksın kacar gibi olmayayım demiş.
Bundan az göreceksem gelmeyeyim anlamı çıkarmak da başarı bence. Konu sahibinin tebrik ediyorum.![]()
Ben mesajı yanlış anladım o zaman ya,günahini aldım galiba ya.Mesajınızı alintilayamadim ama yanından kaçar gibi olmasın kaçta evde olman gerekiyor kısmının neyine kırıldınız? Sizin eve gitme saatinizden önce onun dönmesi gerekmesin diye sormuş gibi geldi bana.
Size kız diye hitap etmiş, orası değişik geldi biraz![]()