Buluşmada Sakarlık

Aceleci biri olduğunu ben de fark ettim.İlk buluşmada el ele tutuşacağımızı ben de düşünmemiştim.Koluna girmiştim,elimi tutunca çekmedim.Sımsıkı tutunca hoşuma da gitti.Sarılmak çok güzeldi, sarılıp öyle oturmak çok hoşuma gitti.Sadece öpüşme fikri beni geriyor,daha önce hiç öpüşmedim.Ocakta öpmek istemesi de acaba doğru insan değil mi diye düşündürttü.Ben buna hazır değilim çünkü.

Ilk bulusma degil de mesela sey var bende.

Egede bombos, kucuk bir sahildeyiz. Kimse yok, denize girip cikmisiz, kiyida fingirdiyoruz. Romantizmse romantizm, arzuysa arzu hepsi var. Debiz yuzunden benim sinuslerim bosalip burnum bir akmaya basladi... cesme gibi ahshd burnumu cekip duruyorum pecete de yok. Tam opusuyoruz ben sumuklerimi cekiyorum. En sonunda gulmeye basladik, git denizde at bari dedi, yaa olmaz oyle dedim ama burnum durmuyor. Tüm libido gitti tabii ahshs neyse en sonunda teslim olup denizde hallettim ahshd sonrasinda sevistik. Sümüklü Sümüklü olmazdi ahdhf

Bu da boyle bir animdir. Takmayin cok. Tatli rezillikler sonrasinda gulunecek anilar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…