Buluşmada Sakarlık

Bana da adam 2metre ama kilosu var o yuzden anca 180 gosteriyo dedi gibi geldi

Kilo kisa göstermez olsa olsa adamin bacaklari govdesinden kisadir, kilo da eklenince ondan kısa gorunur.
Boşuna boy konusu acip dert edinmiş bu adami. Bemce boyu da dogru soylememistir.

190 erkek arkadasim vardi kilosu da iriydi baya ama kisa misa durmuyordu gayet kocaman bir seydi.

Sahiplenici,zor zamanlarımda yanımda oluyor,merak ediyor,önemsiyor.Bunlar çok hoşuma gitti işte
Sahiplenici kısmını çıkarırsak bunlar zaten bir ilişkide olması gereken asgari özellikler. Sahiplenici de olmaması gerekenler arasında zaten. Yani pek bi artısı yokken bolca eksisi var adamın. Cidden daha iyisini bulamayacağını düşündüğün için mi buna takıldın?

osuruk işeme zıçma olmadıgı sürece sıkıntı yok :)

ayy inşallah tek derdiniz bu olsun :)

Hayır,daha iyisini bulamamakla ilgisi yok.Zaten eğer kesin olarak uyumsuz olduğumuzu düşünürsem bitireceğim.Sadece çok araçta kaldım,o yüzden doğru karar alabilmek için kendime zaman verdim.

Nokta atışı tespitler yapmışsınız,ilişki deneyimim olmadı doğru dürüst.Ondan tecrübesiz biriyim.Kafam karışık,benim için o doğru kişi mi ya da benim için doğru kişi nasıl biri bilmiyorum.Biraz kendi içime dönmem lazım.

Hahaha, ben sarhos olup ustune kusmustum.

Yamuk pipili mi onu bilemiyorum.
Zor zamanlarımda bana çok güzel destek oluyor,benden başkasıyla konuşmuyor,dürüst ve ailesine beni anlatması, merhameti hoşuma gidiyor.İlgili biri.Ben pek ilgi,sevgi görmedim babamdan.İlk kez bir erkekten sevgi gördüğümü hissedince mutlu oluyorum.Tabiki hemen o benim için doğru insan diyemem ama benim için yanlış insan da diyemiyorum,o yüzden marta kadar zaman verdim kendime.
O süreçte doğru insan mı iyice tartacağım.

Hiç de aklından silmene gerek yok gülüp hatirlayacaginiz bir anı olmuş bence ben de çok sakardim hem de öyle böyle değil. Evlendik hala sakarım gerçi birlikte gülüp geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…