- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Hshshshsh tam romantik komedi klisesi.Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?
Çocuğun eline yapıştım resmen,çok rezil olmuş gibi oldum.Çok utandım.Bence yeni flörtlesmelerde böyle ufak sakarlıkalr cok tatlı oluyor. Bu arada ilk buluşmada cizmemin topuğu kirılmistı sonra o kisiyle beraber magazaya girip ilk gördügüm botu aldik. 6 ay mukemmel bir iliskim olmustu
Çocukta öyle dedi ama ben utandım.Bişi olmaz
Hiçbir şey benim fakülte önünde herkes dışarıdayken topuğumun merdivene takılıp yere yapışmam kadar komik olamaz.Çocukta öyle dedi ama ben utandım.
Bir şey oldu mu,bir yerini vurdun mu dedi ?Çok utandım ya,Allah'tan yere kapaklanmadım.insanlık hali, o da bir yere takılıp tökezleyebilirdi. böyle durumlarda birlikte gülüp geçmek lazım. eğer topuklu ayakkabı ile tökezlediğiniz için sizi aşağı görecek biriyse salın gitsin
Oraya kadar her şey güzeldi de sanki oradan sonra büyü bozulmuş gibi geldi.Sevindim güzel geçmesine yaolur öyle sakarlıklar kafaya bile takma
Aslında ben elini tutmak istememiştim,koluna girdim,o elimi tuttu.El ele tutuşup sarıldığınıza göre aranızda bir samimiyet oluşmuş demek ki, utanacak bi durum değil bence..
O gülmeyince ben iyice utandım.Ilk buluşma degildi ama ben de benzer durum yaşamiştim. Arabadan inmiş oturacagimiz mekana girecektik ve arnavut kaldirim tarzi biseydi ustelik geceydi ayagimda topukluyla bir yamuldum ve ayni esnada ciglik attik onumuzdeki insanlar da noluyor diye bakmislardi.iki adimlik yuruyememistim yani ama bence rezillik degil bunlar biraz komik olabilir.
O gülmeyince ben iyice utandım.
İnşallah ilerde o anı gülerek hatırlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?