Buluşmada Sakarlık

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba, umarım iyisinizdir.Daha önceki konularımda internetten tanıştığım kişi ile buluşacağımı söylemiştim.Bugün buluştuk,ilk anlarda çok donuk geldi.Zamanla açıldı,kilosu olduğu için boyu çok uzun gözükmüyor.Genel olarak iyi,güzel bir buluşmaydı.El ele tutuştuk,iki kere yanağımdan öptü,sarıldık.Buluşmada sona doğru giydiğim topuklu ayakkabı nedeniyle düşecek gibi oldum,çok çok utandım.Hala utanıyorum,kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum.Bu rezil anı nasıl aklımdan silebilirim,sizin ilk buluşmada böyle bir anınız oldu mu?

Bence yeni flörtlesmelerde böyle ufak sakarlıkalr cok tatlı oluyor. Bu arada ilk buluşmada cizmemin topuğu kirılmistı sonra o kisiyle beraber magazaya girip ilk gördügüm botu aldik. 6 ay mukemmel bir iliskim olmustu

Ilk buluşma degildi ama ben de benzer durum yaşamiştim. Arabadan inmiş oturacagimiz mekana girecektik ve arnavut kaldirim tarzi biseydi ustelik geceydi ayagimda topukluyla bir yamuldum ve ayni esnada ciglik attik onumuzdeki insanlar da noluyor diye bakmislardi. iki adimlik yuruyememistim yani ama bence rezillik degil bunlar biraz komik olabilir.

Hshshshsh tam romantik komedi klisesi.

Ben esimle ilk bulusmamda ustune kusmustum, sarhos degildim midem bozulmustu. Hala guleriz, hala saclarimi tutar kusarken :) boyle sakarlıklar zamanla tatliş anilara dönüşür hic uzulme.

Sonrasinda mesajlasma ya da arama oldu mu? Hemen eglenceli bi aniya cevirseydiniz o ani :)

Topuklu ile bende düşmüştüm ayağım kaymıştı aman nolcak ben güldüm o panik oldu bisey oldu mu diye hiç takılacak bisey değil

Bence yeni flörtlesmelerde böyle ufak sakarlıkalr cok tatlı oluyor. Bu arada ilk buluşmada cizmemin topuğu kirılmistı sonra o kisiyle beraber magazaya girip ilk gördügüm botu aldik. 6 ay mukemmel bir iliskim olmustu
Çocuğun eline yapıştım resmen,çok rezil olmuş gibi oldum.Çok utandım.

insanlık hali, o da bir yere takılıp tökezleyebilirdi. böyle durumlarda birlikte gülüp geçmek lazım. eğer topuklu ayakkabı ile tökezlediğiniz için sizi aşağı görecek biriyse salın gitsin
Bir şey oldu mu,bir yerini vurdun mu dedi ?Çok utandım ya,Allah'tan yere kapaklanmadım.

O gülmeyince ben iyice utandım.
İnşallah ilerde o anı gülerek hatırlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…