Erkeğin hareketlerinden anlarsın hesabı ödeyip ödememek istediğini.
Walla hesabı ödemek istemeyen erkek 100 mt öteden belli oluyor:))
ben kendi adıma her zaman üzerimde fazla para götürürdüm böyle durumlarda.
Bir erkeğin de helede ilk kez dışarı çıkılmışsa ödememesi hoş olmaz, bu benim kendi fikrimdir tabiki.
Valla bu erkeğine göre değişir...ama hesabı erkek öder...bi erkek varken bayanın hesap ödemesi erkeği çok incitici bişeydir..tabi ortalıkta erkek gibi dolaşan bi sürü dallama var...ben onlara
ERKEĞİN ETEK GİYENİNDEN diyorum...artık siz nasıl tabir ederseniz....
Ya erkekler zaten bi bayanı biyere davet ettiyse hesabı ödetmez özellikle iş hayatındakiler. Ama asıl soru şu, erkeğin hesabı ödeyeceğini bildiğin halde nezaketen de olsa hesabı paylaşmayı teklif eder misin, yoksa hesap geldiğinde hiç karışmaz mısın? Karışmamak rahatsız edici ama karışmak da erkeği kırıcı bişey gibi geliyor :uhm:
Ya erkekler zaten bi bayanı biyere davet ettiyse hesabı ödetmez özellikle iş hayatındakiler. Ama asıl soru şu, erkeğin hesabı ödeyeceğini bildiğin halde nezaketen de olsa hesabı paylaşmayı teklif eder misin, yoksa hesap geldiğinde hiç karışmaz mısın? Karışmamak rahatsız edici ama karışmak da erkeği kırıcı bişey gibi geliyor :uhm:
ne olursa olsun ben teklifte bulunurum...
daha yeni tanışıyoruz hesap gelince öle bön bön bakamam ben hemen ödemek için cüzdanıma yönelirim...eğer o esnada erkek ok derse dekmü vurursunuz..
yok asla olmaz hayata ödetmem diyen erkekse ..cigara yakıp hesabı ödemesini siyrederim..
ne olursa olsun ben teklifte bulunurum...
daha yeni tanışıyoruz hesap gelince öle bön bön bakamam ben hemen ödemek için cüzdanıma yönelirim...eğer o esnada erkek ok derse dekmü vurursunuz..
yok asla olmaz hayata ödetmem diyen erkekse ..cigara yakıp hesabı ödemesini siyrederim..
sanırım doğru yoldayım:1rolleyes:Anladım canım sorunu, teklif edebilirsin kırıcı olacağını sanmam.
:içelim:
ama aslında hıc odemıyceksın o oduyecek sevgılıyse eger hedıyede alacak sen hemen hemen hıc bırsey yapmayacaksın erkekse sevıyosa yapacak ben hep kaybettım belkıde bundan ama olsun
Ama hesap çok azsa dielim 2çay 4TL o zamanda ben ödeyim demekten çekiniyorum kabalık gibi oluyo ne bilim yaaaa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?