Buluşmalarda Hesap Karmaşası...

Hesaba müdahale eder misiniz?

• Hayır hiç karışmam, hesabı erkek öder

OY: 62 29,1%
  • Miktar önemli değil, birlikte ödeyelim derim

OY: 74 34,7%
  • Ben ısmarlayayım diye ısrar ederim

OY: 23 10,8%
  • Sadece "ben de paylaşabilirim" derim ve ısrar etmem

OY: 54 25,4%

• Ankete Katılan
    213
ayy evet eşimle nşanlıyken ben çok utanırdım ya vede çok ısrar ederdim ben ödiyeyim diye..ama çogunlukla eşim öderdi tebi...zemuszemuszemuszemus
ayy n güzel heyecan doluydu o günler..ama bişiy itiraf edemeden duramicimmm sanırım .geçenlerde baktım cüzdanımda bi tl bile yok 6 yıl önce eşime ısmarladıgım künefenin parasını istedim..
:roflol::roflol:

beni en çok sıkan konu bu yaa..
ama ben genelde ilk çıkmalarda yemek değil de çay içip muhabbet edebileceğimiz yerleri seçtim..
Böylece hem alıştık biraz birbirimize..hemde hesap karmaşası pek olmadı..çok küçük miktar olduğu için teklif bile etmedim..
Zaman geçtikçe zaten para durumunu biliyosun ben ödeyecek bile olsam parayı ona verirdim o öderdi..

bence bi erkek bayana kesinlikle hesap ödetmemeli ben erkek olsam katiyen ödetmezdim..kızkıza çıkıldığında herkes kendininkini ödemesi taraftarııyım

bir kere teklif ettim sanki hakaret etmişim gibi ters ters baktı bana
şimdi karışmıyorum hiç o ödüyor ben kesene bereket diyorum

Senin paran benim param muhabbeti ortadan kalkana kadar hesaba ortak olurum. Aksi mümkün değil, kendime yediremem. Kabul etmiyorsa da bir daha onunla bir yere çıkmam olur biter. Nitekim eşimle de öyleydik ilk zamanlar. Şimdi kimin ödediğinin bir önemi kalmadı tabi.

ilk bulusmadada ödemiyosa para o adamdan adam olurmu bilemiycem
teklif ederim ama etmedi olmasin diye ödetirsede bozulurum yani
belli etmem ama coook büyük bir eksi puan olur

valla bende bu konu da çok çekiniyordum hep sevgilim ödüyordu beleşten geçiniyorum gibime geliyordu bir gün konuyu açtım bu böyle olmaz ben de ödemek istiyorum dedim bana bir baktı bidaha bunu duymayayım benim yanımda olduğun sürece sana paramı ödetirim konuyu bir daha açmamak üzere kapatalım dedi bende kabul ettim:78: napayım gurur yapıyorlar sanırım

ik buluşmada hesap geldiğinde cüzdanıma bir hamle yaparım. napıyorsun sen falan der, koy onu cebine derse, ufak bi itiraz ederim. hayır olmaz derse bir daha üstelemem. bırakırım o ödesin. ama şahsen ilk buluşmada hesabı bile ödemeyen biri benim gözümden düşer gibi geliyor.

bir kere biriyle buluşmuştum. adam yemek yicem dedi, ben aç değildim bir su istedim. adam suyun parasını bana ödettiği gibi bana bile sormadan tuttu suyumun yarısını kendi bardağına doldurdu. ben bu adamla bir daha görüştüm mü? elbette hayır

yuh diyorumm artıkkk

Kimin canı isterse o ödüyor.
Bazen yüzsüzlük yapıyoruz, hadi yemek ısmarla, kahve ısmarla diye.
Bazen de kavga ediyoruz ödemek için, ama ben çabuk çekiliyorum kavgadan, canın isterse diyorum.

Müdahale ettiğim zamanda olur etmediğim zamanda bazen o öder bazen ben. Aramızda paranın lafı olmaz..

Bunu yapan erkeklere rastlıyorum bazen, ne kadar ince bir düşünce.

Yoksa beraber kalkılıp, erkek hesabı öderken beklemek bir kadın için oldukça sıkıntılı bir durum.....

Bana daha böyle naziği denk gelemedi.

İlk zamanlarımızda bir kere, tam kalkacakken arkadaşıyla karşılaştı. Muhabbet ederken ben gittim hesabı ödedim. Çıktıktan sonra beni net bir şekilde bi daha hesap işine karışmayacaksın diye uyardı. O zamandan beri de ödemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…