Buluşmalarda Hesap Karmaşası...

Hesaba müdahale eder misiniz?

• Hayır hiç karışmam, hesabı erkek öder

OY: 62 29,1%
  • Miktar önemli değil, birlikte ödeyelim derim

OY: 74 34,7%
  • Ben ısmarlayayım diye ısrar ederim

OY: 23 10,8%
  • Sadece "ben de paylaşabilirim" derim ve ısrar etmem

OY: 54 25,4%

• Ankete Katılan
    213
Ödenmesi taraftarıyım
Hatta hepsini de ödeyebilirim kendimi daha rahat hissederim :içelim:

Normal erkek arkadaşlarım da dahil olmak üzere hiç bir adamın yanında para çıkarmam..
Biz böyle gördük:umursamaz:

ılk buluşmada genellikle erkek öder,gerçi çoğu zaman öyle yapmaya çalışırlar.
Ama benim için problem değil hesabı paylaşabiliriz.

ben eşimle sevgiliyken teklif etmezdim hesabı ödemeyi ama şöyle yapardık o mekana gitmeden önce mesela 10 tl falan verirdim almak istemzdi ama biz hep beraber olduğumuz için hep ödemek zorunda kalırdı o yüzden o rencide olmasın diye biyere gitmeden önce bir miktar verirdim sen ödersin derdim..böylece bölüşmüş olurduk çoğu zaman...yada ben ödersem paranın üstünü ona verirdim benim fazladan hiç param geçmemiştir ona ama onun bana geçmiştir..arkadaşlarımlayken de öğrenciyken bölüşürdük hesabı yada bugün o yarın ben öderdik..sonuçta hepimiz öğrenciydik hepimizin gelen parası belli idi...ama ilk özel buluşmada tabiki kadının ödemesi saçma olur hele hele erkek davet etmişse...hatta ben bir bayan arkadaşımı kahve içmeye davet ettiysem ona hesabı ödetmem genelde çünkü ben zorlamışım ben davet etmişim o kişinin parası olmayabilir onu da düşünmek lazım o yüzden onu zor durumda bırakmam

öğrenci olarak ben, b kere ben ödüyosam bi kerede o öder. bi ben bi o diye götürüyoruz çoğunlukla. ama paramız yoksa da açıkça söyleriz.

hem heryerde kadın erkek eşittir diyoruz eşit hesap ödeyelim o halde :)

cnm bu konuyu ilk senle konuşmuştuk
arkadaşların hepsi farklı farklı cevaplar vermişlerr
umarım cvplar senin için tatmin edici olmuşşturhihoyyyt

eşimle sevgiliyken genelde o öderdi benimde ödediğim yerler olmuştur ama çok az birbirimizin para durumunu hep bilirdik şimdi paralar bende ama asla eşim yanımdayken hesabı ben ödemem ona veririm öder arada derim hadi gel sana bişeyler ısmarlayayım diye ama yinede parayı eşime veririm ödesin diye

Normal bir erkek arkadaşımsa(ki normal bir erkek arkadaşımla baş başa yemeğe çıkmam) tabii ki birlikte ödemeyi teklif ederim..

Ama sevgilime böyle birşeyi teklif etmem ki edersem papaz oluruz çok kızar kaydirigubbakcemile3

Normal arkadaşımsa şayet ortak ödenmesini teklif ederimşakkıdı
Ama eğer sevgilimse yada adaysa o ödemeli diye düşünüyorum-tatlicadiarzu-
Pek hoşlanmam ben yanındaki bayana hesap ödeten irkeklerden:dilcikar:

ben teklif ediyorum...zaten ödetmez biliyorum...bu yüzden bazen hiç teklif etmediğimde oluyor...
ama durumunu biliyorsam sıkıntısı varsa anlıyorum öyle yemek felan değilde bi çay veya bindiğimiz taşıtın parasını ödediğim oluyor...zaten uzun bi beraberlikse karşındakini zamanla tanıdığın için anlıyosun zamanla ee her gün de bir olmuyor onunda zorda olduğu zamanlar olabilir önemli olan bence anlayış burda...ödediğim zamanlarda da onu rencide etmeden ee hadi benden bişeyler içelim bugünde buda benden olsun demek hem beni rahatlatıyor hem de onu kırmıyorum...

ben hesabımı kimseye ödetmedim şimdiye kadar. kusura bakma payıma düşeni ben ödemek istiyorum yoksa son görüşmemiz olur derim.

sevgilimle hesabı ortak ödüyoruz ortak derken mesela bi yerde ben ödediysem başka yerde o öder.fakat bende yada onda para yoksa on gun üst üste bile olsa parası olan taraf öder.ilişkinin samimiyetine baglı birşey sözlum sonuçta.ama ondan önceki ilişkilerimde kendi masraflarımı ben karşıladım

beraber ödeyelim derim yerimseniben

eger arkadaşsak ortak öderiz. baktım olmaz felan diyor. tamam o zaman anlaşalım bidaha ki sefere ben ödicem derim, kabul eder bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…