sevgilim değilse aslaa hesap ödetmem.
Hatta 2 sene önce ,teklifine red cevabı verdiğim halde arkadaş olarak takıldığımız çocukla hesabı ortak ödemek için tartışmış,kabul etmeyince kendi payımı ödersem mahallenin başına kadar koluna girebileceğimi söylemiştim :) :) o şekilde de olsa kendi payımı kendim ödemiştim.
şimdi o çocukla sevgiliyiz,artık hiiiiiç bulaşmıyom hesaba,zaten o çalışıyo ben öğrenci.Zamanında ödetmediklerime saysın:131:
Sevgili samimiyse cidden umrunda olmaz hesap kitap. Erkektir hesabı ödemeyi isteyecektir. Bence o an paylaşmak saçma. Yeri geldiğinde ben de tabi ki öderim, o yüzden dilediğinde ödesin.
Sevgilimle ne zaman çıksak o öder hep konuşmuştuk da bu konuyu onun dediği gibi oldu olduğu ürece o öder hep bu zamana kadar en fazla çay ısmarlamışımdır sevgilime o da zorladır
Sevgili samimiyse cidden umrunda olmaz hesap kitap. Erkektir hesabı ödemeyi isteyecektir. Bence o an paylaşmak saçma. Yeri geldiğinde ben de tabi ki öderim, o yüzden dilediğinde ödesin.
ben erkek olsaydım yanımda bi kızın para çıkarıp kasaya vermesi beni çok utandırırdı. ama eşim (sevgiliyken) yanımda parayı uzatınca çok gerilirdim. anlaşma yapardık benimde ödememe izin verirdi bu şekilde kendimi rahatlatırdım.. evliyken pek bozulmuyo insan:))
DİP NOT: parayı kasaya uzatmazdım:) eşime verirdim o uzatsın diye:) ne kadar takıntılıyım yaa:))
hesabi bence erkek ödemelidir.
zaten gurulu bir erkek bayan birakmaz hesabi.
bizim ilk bulusmamizda kalkmak üzereyken az bekle hemen gelcem diyip hesabi ödeyip gelmisti.
zaten bende masraf olmasin diye taze sklmis portakal suyu icmistim sanirim 7 liraydi
başlığı görünce sevgilinizle buluşmanızda hesabı kim öder diye bi soru bekliyordum açıkcası :) İlk buluşmaysa tabii ki hesabı beraber ödemeyi teklif ederim ama karşındaki bu konuda katı birisiyse - misal benim sevgilim;kesinlikle hesap ödettirmiyor- çok fazla ısrar etmenin bi manası olduğunu düşünmüyorum