Süperdi bu kısım katıldım sana walla:)))
Böle bir tip vardı güya kız kardeşimle çıkmak istiyo.3 kız birde bu erkek buluştuk.Zaten hepimiz çok önceden tanışıyorduk.Benim muahbbetim olmasada.
Aynen bu erkek adam elini cüzdanına hiiiçç götürmedi.Gittiğimiz yereler ucuz yerlerdi zaten.Ve sadece içeceklerimiz vardı.
Kardeşime dedim bu baltayla sakın görüşme diye.zaten görüşmedi.
3-4 kuruştan korkan adamdan sevgili olmaz.
sevgilinse zaten tanırsın ona göre davranırsın, buradaki olay ilk kez buluşulan veya samimi olunmyan erkeklerle ilgili yerimseniben
Valla bu erkeğine göre değişir...ama hesabı erkek öder...bi erkek varken bayanın hesap ödemesi erkeği çok incitici bişeydir..tabi ortalıkta erkek gibi dolaşan bi sürü dallama var...ben onlara
ERKEĞİN ETEK GİYENİNDEN diyorum...artık siz nasıl tabir ederseniz....
canım zaten burdanda anlaşılıyo bak irken nasıl olduğu
bayana hesap ödeten erkekten hayırmı gelir
irkek dediğin kadına masraf çıkarmaz..:jeyyar:
centilmen olmak cömert olmak çok önemli...zemuszemus
ya bu benım kendı dusuncem ama yanında sevgılısı varken elını cuzdanına goturmek bı bayan ıcın bence sınır bı durum... asla parasında degılım ama kendımde olsa baskasındada bu durumu gorsem bana cok ıtıcı gelıyo ne oyle yanında sap gıbı erkek duruyo kız oduyo ıyyyyyyyyyyy..... ahh bak gene kınıyorum hepte basıma gelıyo bu yuzdenDDD
bence paşa paşa erkek ödemeli,bu konuda hiç çağdaş düşünemiyorum ne yazık ki...
ben evliyim,kocamda cebinde para yoksa dışarıya çıkarmasın beni...bekarda olsa bence değişen bişey olmamalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?