Buluşmalarda Hesap Karmaşası...

Hesaba müdahale eder misiniz?

• Hayır hiç karışmam, hesabı erkek öder

OY: 62 29,1%
  • Miktar önemli değil, birlikte ödeyelim derim

OY: 74 34,7%
  • Ben ısmarlayayım diye ısrar ederim

OY: 23 10,8%
  • Sadece "ben de paylaşabilirim" derim ve ısrar etmem

OY: 54 25,4%

• Ankete Katılan
    213

canım zaten burdanda anlaşılıyo bak irken nasıl olduğu
bayana hesap ödeten erkekten hayırmı gelir
irkek dediğin kadına masraf çıkarmaz..:jeyyar:
centilmen olmak cömert olmak çok önemli...zemuszemus

ya bu benım kendı dusuncem ama yanında sevgılısı varken elını cuzdanına goturmek bı bayan ıcın bence sınır bı durum... asla parasında degılım ama kendımde olsa baskasındada bu durumu gorsem bana cok ıtıcı gelıyo ne oyle yanında sap gıbı erkek duruyo kız oduyo ıyyyyyyyyyyy..... ahh bak gene kınıyorum hepte basıma gelıyo bu yuzdenDDD

ılk sayfada bı arkadaşımız demıs tuvalet bahanesıyle kalkar oder kesınlıkle katılıyorum boyle arkadasımda oldu kıbarlıgından bı lavobaya gıdıp gelıyım der sonra gelınce kalkardık gercı bu ıkı kez oldu 3 uncu bulusma olmadı baska sebeplerden bu konuda hakkını yıyemem ama kıbardı

sevgilinse zaten tanırsın ona göre davranırsın, buradaki olay ilk kez buluşulan veya samimi olunmyan erkeklerle ilgili yerimseniben

canım bende sevgılınse eger dedım yazdım ılk tanıdıgım bırı ıcın tabıkı ortak ankette sectım zaten

ya zaten sevıgılık boyutu ılerledıkce bu para mevzuları bence o zaman ortaklasıyo yanı şuan yok ama sevgılım varken bazen demese bıle ben oderdım zaten bılırımde ne zaman parası olup olmadıgını sonucta taıdıgım bırı anlıyosun yanı atıyorum o gun sana hadı surayada gıdelım bunuda yapalım demıyosa bılkı parası yok:) yada bulusucagımız zaman bazen derdıkı askım bulusalım ama bu gunlerde sıkıntılıyım pek derdım bulstugumuzdada bugun bendensın dıyıp gezerdık rahat rahat onunda sıkıntı yapmasına musade etmezdım. heeeee bakın bıde bunu kullanan tıpler var yanı oyle cok sık bı erkek sana odetıyosa onda baska seyler vardık çakallık gıbıDD

bence paşa paşa erkek ödemeli,bu konuda hiç çağdaş düşünemiyorum ne yazık ki...
ben evliyim,kocamda cebinde para yoksa dışarıya çıkarmasın beni...bekarda olsa bence değişen bişey olmamalı...

canım zaten burdanda anlaşılıyo bak irken nasıl olduğu
bayana hesap ödeten erkekten hayırmı gelir
irkek dediğin kadına masraf çıkarmaz..:jeyyar:
centilmen olmak cömert olmak çok önemli...zemuszemus

hepinize birden katılıyorum :lepi:
ama ben yinede blöf yapıyorum hesap ödeneceği zaman çantamı açmaya yelteniyorum kaydirigubbakcemile3
işte o an karşımdakinin vereceği tepki çok önemli

valla %97 ılıskımde erkek oder parayı ama sevgılımı ıyı tanıyosam ve parası yoksa o zaman cıkmayalım dıcek kadarda katı dusunmuyorum bukadarda olmamalı bence.... yanı sonucta okdar yıyoruz ıcıyoruz 10 hesaptan bırınıde ben odıyım nolucak kı zaten durumu cok cok cok duzgun bırı bıle olsa ara sıra buda benden dıyıp enazından ufak jestlerde bulunmak ısterım bence cok yalnıs paran yoksa cıkartma demek ama parantez acıyorum bu dedıgım oturmus ılıskıler ıcın gecerlı ılk bulusma ıcın degıl

Hayır hiç karışmam, hesabı erkek öder :umursamaz:

walla duruma göre değişir zaten denildigi gibi endişeye mahal vermek istemeyen erkek farkettırmeden hesabı ödemiş olur bile. hadi öle bi fırsatı olmadı kesin tavrını koyarak hallader olayı.. ha ben teklif ederim geri çevirirse de ısrar etmem:1closedeyes: ısrar etmek daha itici ve kaba oluyo gibi geliyo bana ..ama benim de kafamın karıştıgı durumlar olmuyo değil bu konulardafisfisfis

valla ben de çalışıyorum yeri geldikçe ben de öderim.hesabı erkek öder kuralını kim hangi tarihte neye dayanarak koymuş ki.o kişinin kendini nasıl hissedeceğine bağlı.ben kendimi ii hissetmem hep ona ödetemem.arada da ben öderim.sonuçta babamın parasını yemiyorum.paşalar kadar en az onun kadar kazanıyorum şükür.

bende birlikte ödeyelim derim ama zaten askımla çıktıysak o gidip ödüo lavaboya gidiyorum diiiyip
bikeresinde yine lavaboya gidiyorum dedi bende kalktım peşinden hesabı ödetmemek için baktım kasa boş o gercekten lavaboya gitmiş kaydirigubbakcemile3
bende ödedim gelincede kızdı :sinifsinif:

ben ödemeye yeltenirim ama genelde ödetmezler.
ama ama bazen de, bu sefer ben ödeyeceğim der öderim.
ama hoş bi sahne olmuyor ya, sen ödeyeceksin yok ben ödeyeceğim anı:)

ılk bulusma da erkek öder ama ben her seferınde ben de ödeyım dıye teklıf ettım..

bır o ödedisye bir daha ki benden ama derim ,bir dahakini kesınlıkle ben öderim..

davet edenin ödemesi daha uygun olur bence.

ben ilk buluşmada ödemeyi teklif ederdim. ilk hesabı o ödese, ikincisini ben öderdim.
içim rahat etmez yoksa...

Bende ilk buluşmada ödemem ama teklif ederim ama daha sonra bazen ben bazen karşı tarafın ödemesi daha doğru diye düşünüyorum

ya nişanlımla çıktığıımda %95 o ödemekle beraber o yada ben farketmio kimin üzerinde yeteri kadar warsa o ödüo yani.. aslında hep kızar benim yanımda elini çantana atma die ama ben dayanam yaa nebilim işte:kedi:

ama normal arkadaşlarımla çıktığımızda erkekte olsa yanımızda alman usulü herkes kendi yediğini içtiğini öder, öğrenciykende böleydi şimdide..opuyorumnanaktan

2 tane çay içildiyse hiç öedemeye yetenme hareketne girmem.
1 tl'nin hesabını hiç yapamam.
ama bir yere yemeğe gidildiyse paylaşmayı teklif ederim, hatta paylaşmakta isterim.
ama çok da ısrarcı olmanın hoş olmadığını düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…