- Konu Sahibi Legendwomen
-
Yani insan bu kişi öncesinden boyumu posumu gördü niye tekrar foto istiyor diye düşünürAtmamam lazımdı haklsınız
Neden boydan fotoğraf istiyorsun diyede mi sormadınız? Hani zaten üniversiteden tanışıyorsunuz ya
Tamam flört gibi olsun..ama zaten birbirinizi görmüş biliyorsunuz ya hani? Sonuçta sosyal medyadan da birbirinizi takip ediyorsunuzdur diye düşünüyorum.O fotoğraf kendisi için değildi diyeyim ben size ..kim içindi bilmiyorum belki arkadaşlık dışında görüştüğünüzü ortak tanıdığınız birisine ispatlayacaktı belki anasına kardeşine gösterecekti..ama kendisi için değil bilBir nevi flört gibiydi
Tamam flört gibi olsun..ama zaten birbirinizi görmüş biliyorsunuz ya hani? Sonuçta sosyal medyadan da birbirinizi takip ediyorsunuzdur diye düşünüyorum.O fotoğraf kendisi için değildi diyeyim ben size ..kim içindi bilmiyorum belki arkadaşlık dışında görüştüğünüzü ortak tanıdığınız birisine ispatlayacaktı belki anasına kardeşine gösterecekti..ama kendisi için değil bil
"Tabi ki boyle gelmeyecegim, cirilciplak gelecegim" de ve bas engeli.Üniversiteye geldim. Aynı üniversitede okuduğum bir arkadaşım var. Erkek bu kişi. Bugün buluşmak istiyor. Dün benden boydan fotoğraf isteyince ben de attım ama yorgundum v e üzerimde pantolon ile tişört vardı. Kendisi dedi ki böyle buluşmaya gelmeyeceksin demi? Ben alındım dün yorgundum yol yorgunuyudum kendisinin dediği lafa bak şu anda özür diliyor ama bne buluşmak istemiyorum sizce affedeyim mi? (linç eden gelmesin)
Ben olsam bulusmazdımÜniversiteye geldim. Aynı üniversitede okuduğum bir arkadaşım var. Erkek bu kişi. Bugün buluşmak istiyor. Dün benden boydan fotoğraf isteyince ben de attım ama yorgundum v e üzerimde pantolon ile tişört vardı. Kendisi dedi ki böyle buluşmaya gelmeyeceksin demi? Ben alındım dün yorgundum yol yorgunuyudum kendisinin dediği lafa bak şu anda özür diliyor ama bne buluşmak istemiyorum sizce affedeyim mi? (linç eden gelmesin)
Taşlı tuşlu pullu uzun bir abiye giymek varken tişört pantolon ne alakaÜniversiteye geldim. Aynı üniversitede okuduğum bir arkadaşım var. Erkek bu kişi. Bugün buluşmak istiyor. Dün benden boydan fotoğraf isteyince ben de attım ama yorgundum v e üzerimde pantolon ile tişört vardı. Kendisi dedi ki böyle buluşmaya gelmeyeceksin demi? Ben alındım dün yorgundum yol yorgunuyudum kendisinin dediği lafa bak şu anda özür diliyor ama bne buluşmak istemiyorum sizce affedeyim mi? (linç eden gelmesin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?