- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
O an tokati patlatman gerekirken şans vermeyimi dsunuyorsunarkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
evet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınımİlk görüşmede bunu sorması densizlik. Ben olsam devam etmezdim
Hösttt demedin mi? Ne 2. şansı yaw?arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
sordum sormaz mıyım altta mı kalayım:)kes gitsin
edit:
ay çok sert oldu sanki, sen de bu soruyu ona yöneltmek niyetindeysen, görüşmeye devam et, yok tek taraflı sorulacaksa bu soru hoş değil diyerek yumuşatıyorum kendi yorumumu :)
Aynen dervısın fıkrı neyse zıkrı de odur demişlerilk görüşte mi sordu? Aklı fikri şeyde ayol bunun.
Haha o sordu sen de guzelce cevap verip bir de kontra soru mu sordun? Mahremini tanimadigin adamlara acmaya devam edersen saygi bekleme kimsedenevet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınım
kaldım mor oldu rengım:)Oha
Baska diyecek soz bulamadim, ne cevap verdiniz nasil cevap verdiniz? Sanane diyemediniz mi?
erkekler bekarken ıstedıgını yapıyo ıstedıgı kızla sonra evlenmeye gelınce yok bırlıkte oldun mu bılmem ne bu sana hakaret konusma bence yaarkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?