- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.184
- 798
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
O çocuk ahlaksız, ilk kez gördüğü bir kıza böyle bişey sorucak kadar arsız edepsiz.sonucta bılıyorsunuz bakıre olmadan neler yapanlar var.Bence bu cocuk salak ,saf
:) izlerim canım sağolErkeklerin büyük çoğunluğunun içinden geçen soruyu sormuş.
Eğitimli ve kaliteli olanlar hariç, çoğu yurdum erkeği bunu merak ediyor.
Sana ne, yuh artık, bu nasıl soru, kendini ne sanıyorsun demeliydin. Ama o zaman da emin ol, "kesin bakire değil, o yüzden sinirlendi" diye düşünecekti.
Bi video var izleyin; erkeklerin ilk buluşmada gerçekte sormak istediği sorular diye. Çok komik :)
ya ben de merak eder sorardım.Yanı ınsan dusunuyor amacı ne sapık mı daha oncekı ılıskılerı nasıldı.ama ıste bu hemen sordu.bende eşime sormuştum bu soruyu
aynen ılıskıye gırdım desen yada gırmedım desen a ypmıs yada yok yapmamıs tamam mı dıcek gercekten sacma sapan bırı ne dıceksın ılıskıye gırmedım gerdek gecesı ceee eee kandırdım felan sonrada ben sana ınanmıstım guvenmıstım ayaklarına gırcek ay bosver hıc tanıma tanısma ya boyle ınsandan hayır gelmezben dedım kı cevap vermea durustlugume ne kadar ıananabılırsın.ınsan karakterı zamanla anlaşılır dedım
Belkıde amacı kotudurO çocuk ahlaksız, ilk kez gördüğü bir kıza böyle bişey sorucak kadar arsız edepsiz.
Ve de sığğğ, çok sığ; insanları yaftalayacak, kalıplara sokacak tipten, cahil. Ben erkeğim, o kadın, aynı şey değil diyenlerden.
sıkıntılı ya rencide olur insan ilk günden ne bu böyle, kıza sorulacak sorular değil bunlar ama genede sen bilirsinya hemen konusu eskı sevgılıye getırdı.yok nıye ayrıldın falan
O da aklıma geldi. Ama ilk günden bu hamle ile gelirse harbi aptalBelkıde amacı kotudur
arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
evet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınım
ben dedım kı cevap vermea durustlugume ne kadar ıananabılırsın.ınsan karakterı zamanla anlaşılır dedım
bırdahakıne:)
oyle kız arıyormus sanırım.Dha oncekı kız arkadaslarım da oyleydı dedı.
Bana ne kadar ters gelse de,bir insanın evlenmek istediği kızın hiç cinsellik deneyimi yaşamamış olmasını istemseni anlayışla karşılayabilirim.Kendi de öyledir,o kültürle yetişmiştir,bazı şeyleri aşamamıştır filan filan...sonucta bılıyorsunuz bakıre olmadan neler yapanlar var.Bence bu cocuk salak ,saf
ya bak ben soyle dusundum ben caynen ılıskıye gırdım desen yada gırmedım desen a ypmıs yada yok yapmamıs tamam mı dıcek gercekten sacma sapan bırı ne dıceksın ılıskıye gırmedım gerdek gecesı ceee eee kandırdım felan sonrada ben sana ınanmıstım guvenmıstım ayaklarına gırcek ay bosver hıc tanıma tanısma ya boyle ınsandan hayır gelmez
BENCEDE SALAKO da aklıma geldi. Ama ilk günden bu hamle ile gelirse harbi aptal
captain okudum da bana kzımışsın yorumlardabi de çok merak ediyorum sen ne cevap verdin?
hayır tabi ki!!!!! mi dedin?
Ya oldum canım da .baska hıc falsosu olmadı.Ben rahatsız olmasam nıye paylaşayım kı?Bana ne kadar ters gelse de,bir insanın evlenmek istediği kızın hiç cinsellik deneyimi yaşamamış olmasını istemseni anlayışla karşılayabilirim.Kendi de öyledir,o kültürle yetişmiştir,bazı şeyleri aşamamıştır filan filan...
Ama bunu sormanın şekli bu olmamalı.Çok çirkin,çok aşağılayıcı,çok hadsizce ve üslupsuzca.Kriterlerinde önceliği bu olan erkekten zaten koca olmaz.Konu arasında,"ben evleneceğim kızın bütün ilklerini benimle yaşamasını isterim tercihim bu yöndedir"diyebilirdi.Mesaj anlaşılırdı.
Ya da aracı varsa,görücü usulüyse aradaki kişiyle UYGUN dille talebi iletilebilirdi.
Bir erkek,hiç tanımadığı bir bayana ilk buluşmada dolaylı yoldan cinsel hayatını nasıl sorabilir.Konu eski sevgililere nasıl gelebilir.
Ve senin verdiğin cevaplardan çokta rahatsız olduğun anlamını çıkaramadım her ne kadar konu açmış olsan da.Bir daha buluşmayı da düşündüğüne göre.
ilk randevudamı yoksa ilk tanışmadamı daha önceden tanışıyormusunuzya ben de merak eder sorardım.Yanı ınsan dusunuyor amacı ne sapık mı daha oncekı ılıskılerı nasıldı.ama ıste bu hemen sordu.
captain okudum da bana kzımışsın yorumlardabana kızmanı istemiyorum kimse anlamıyor beni
tamam tartışmayalım ama neden bekaretine laf edeyim etmiyorum.o beni aşağılıyor.kednine bakmadan hem de.ha o bekara layık ben değilim.öyle diyor bu mu dur yanianlaşılacak bi tarafın yok çünkü su adamlası. insanlar sana 50 sayfa yorum yapıyor sen hala gidio başka bi densizin dediği lafa takıyorsun. güçlü olmak yerine güçsüz olmayı seçiyosun. üstüne o kadının bekaretine laf ediyosun.
bunu burda tartışmayalım ayrıca.
Falso ne demek bilmiyorum da,yeterince gerekli bir sebep değil mi.Demek ki çok rahatsız olmamışsın ki arada kalmışsın.Ya oldum canım da .baska hıc falsosu olmadı.Ben rahatsız olmasam nıye paylaşayım kı?
garıbıme gıttı paylaştım.
hayır şöyle oldu.EN ıyı kız arkadasımın sevgılısının arkdası .Benı tanıstırdıgında tanısmıstım tanımımıyorum.Aynı meslekteyızilk randevudamı yoksa ilk tanışmadamı daha önceden tanışıyormusunuz
ya bence su var hep 2. şans verme olayı yanlış belkı de haklısın.Olmadı mı olmuyorFalso ne demek bilmiyorum da,yeterince gerekli bir sebep değil mi.Demek ki çok rahatsız olmamışsın ki arada kalmışsın.
arkadaşlar gecen gun bır çocukla görüştüm.Çok beyefendıydı yanı bır falsosu yoktu .Ancak bana daha once kımse ıle bırlıkte olup olmadıgımı sordu? yaşlarımız 30 bu arada. Sızce bır şans vereyım mı yoksa gorusmeyı kesmelı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?