BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

sonucta bılıyorsunuz bakıre olmadan neler yapanlar var.Bence bu cocuk salak ,saf
O çocuk ahlaksız, ilk kez gördüğü bir kıza böyle bişey sorucak kadar arsız edepsiz.
Ve de sığğğ, çok sığ; insanları yaftalayacak, kalıplara sokacak tipten, cahil. Ben erkeğim, o kadın, aynı şey değil diyenlerden.

bende eşime sormuştum bu soruyu
tabiki ilk görüşmede degil
ama sonradan bana şey demişri böyle bir soru soracagımı düşünmemiş ve çok şaşırmış

:) izlerim canım sağol

ben dedım kı cevap vermea durustlugume ne kadar ıananabılırsın.ınsan karakterı zamanla anlaşılır dedım
aynen ılıskıye gırdım desen yada gırmedım desen a ypmıs yada yok yapmamıs tamam mı dıcek gercekten sacma sapan bırı ne dıceksın ılıskıye gırmedım gerdek gecesı ceee eee kandırdım felan sonrada ben sana ınanmıstım guvenmıstım ayaklarına gırcek ay bosver hıc tanıma tanısma ya boyle ınsandan hayır gelmez

evet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınım

ben dedım kı cevap vermea durustlugume ne kadar ıananabılırsın.ınsan karakterı zamanla anlaşılır dedım

oyle kız arıyormus sanırım.Dha oncekı kız arkadaslarım da oyleydı dedı.

sonucta bılıyorsunuz bakıre olmadan neler yapanlar var.Bence bu cocuk salak ,saf
Bana ne kadar ters gelse de,bir insanın evlenmek istediği kızın hiç cinsellik deneyimi yaşamamış olmasını istemseni anlayışla karşılayabilirim.Kendi de öyledir,o kültürle yetişmiştir,bazı şeyleri aşamamıştır filan filan...

Ama bunu sormanın şekli bu olmamalı.Çok çirkin,çok aşağılayıcı,çok hadsizce ve üslupsuzca.Kriterlerinde önceliği bu olan erkekten zaten koca olmaz.Konu arasında,"ben evleneceğim kızın bütün ilklerini benimle yaşamasını isterim tercihim bu yöndedir"diyebilirdi.Mesaj anlaşılırdı.
Ya da aracı varsa,görücü usulüyse aradaki kişiyle UYGUN dille talebi iletilebilirdi.

Bir erkek,hiç tanımadığı bir bayana ilk buluşmada dolaylı yoldan cinsel hayatını nasıl sorabilir.Konu eski sevgililere nasıl gelebilir.

Ve senin verdiğin cevaplardan çokta rahatsız olduğun anlamını çıkaramadım her ne kadar konu açmış olsan da.Bir daha buluşmayı da düşündüğüne göre.

ya bak ben soyle dusundum ben c
O da aklıma geldi. Ama ilk günden bu hamle ile gelirse harbi aptal
BENCEDE SALAK

Ya oldum canım da .baska hıc falsosu olmadı.Ben rahatsız olmasam nıye paylaşayım kı?
garıbıme gıttı paylaştım.

captain okudum da bana kzımışsın yorumlarda bana kızmanı istemiyorum kimse anlamıyor beni

anlaşılacak bi tarafın yok çünkü su adamlası. insanlar sana 50 sayfa yorum yapıyor sen hala gidio başka bi densizin dediği lafa takıyorsun. güçlü olmak yerine güçsüz olmayı seçiyosun. üstüne o kadının bekaretine laf ediyosun.

bunu burda tartışmayalım ayrıca.

tamam tartışmayalım ama neden bekaretine laf edeyim etmiyorum.o beni aşağılıyor.kednine bakmadan hem de.ha o bekara layık ben değilim.öyle diyor bu mu dur yani

Ne kadar da beyefendi bir erkek.
Ben olsam " hah ben de bu soruyu sana soracaktım, bakir, tecrübesiz bir erkekle işim olmaz. Bakirsen hiç uzatmayalım" derdim.

İkinci buluşma evet evet, bu karakterdeki bir adamla kesinlikle olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…