- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
ben dedım kı cevap vermea durustlugume ne kadar ıananabılırsın.ınsan karakterı zamanla anlaşılır dedımerkekler bekarken ıstedıgını yapıyo ıstedıgı kızla sonra evlenmeye gelınce yok bırlıkte oldun mu bılmem ne bu sana hakaret konusma bence ya
Hayatında ilk kez gördüğün biri mahremine dambur dumbur girmiş. Evet çok beyefendiymiş.[/QUOTcevabı evet olsa efendi efendi eve mi götürmeyi teklif edecekmiş :))
bırdahakıne:)O an kalkıp gitmeliydin hatta.
oyle kız arıyormus sanırım.Dha oncekı kız arkadaslarım da oyleydı dedı.Neden bu soruyu sorduğunu nasıl açıkladı ?
oyle kız arıyormus sanırım.Dha oncekı kız arkadaslarım da oyleydı dedı.
sonucta bılıyorsunuz bakıre olmadan neler yapanlar var.Bence bu cocuk salak ,safHösttt demedin mi? Ne 2. şansı yaw?
Ha buluşcan bidebırdahakıne:)
kaldım mor oldu rengım:)
ya hemen konusu eskı sevgılıye getırdı.yok nıye ayrıldın falançok itici hemde ilk buluşmada, gerçi şöyle bir durum var bazı kızlar çok cıvık oluyor erkeklerde yüz bulup sorabiliyor, eğer sen bu tiplerden değilsen bence bırakmalısın bu çocuğu.
evet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınım
hayır bır dahakı bulustugum kısı sorarsa.Ha buluşcan bide
Olmadı yaKız arkadaşları ile olmamış demek parayla olmuş mu demek? Erkeklerle mi olmuş demek?
Sorunuza gelince, evet bazı insanlar için uzun vadeli bir ilişkiye başlayacağı kişinin daha önce cinsel hayatı olup olmadığı önemli olabilir AMMA VELAKİN bu ilk görüşmede sorulmaz. Bu şekilde sorulmaz.
Diğer konuştuğunuz kısımlarda nasıldı? Başka falsosu oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?