BULUSTUGUM COCUGUN SORUSU

adam ilk görüşmede bakire misin değil misin diye sorgulamak istemiş, ona göre muhabbete devam edecek herhalde :işsiz:
kimi insan için bu durum, "demek ki ciddi ilişki istiyor, niyeti evlenmek o sebeple sormuş" gibi algılanacak olsa da, sorunun soruluş stili, hatta genel olarak düşünce tarzı bana göre çok itici.
evlendiniz, diyelim kan gelmedi herhangi bir sebeple, bunun hesabını soracak bir zihniyet bu, kaldırabilecek misiniz?

çok itici hemde ilk buluşmada, gerçi şöyle bir durum var bazı kızlar çok cıvık oluyor erkeklerde yüz bulup sorabiliyor, eğer sen bu tiplerden değilsen bence bırakmalısın bu çocuğu.

İlk görüşte sizi tam anlamıyla beğenmişte bi o mu kusur kalmış. Eş seçerken öncelikleri farklı bir de ilk görüşmede sorulduysa biraz dengesiz o adam.

evet hemen yarım saat ıcınde sordu. bende ona sordum kız arkadaşları ıle bırlıkte olmadıgını soyledi.Yalan olduguna emınım

Kız arkadaşları ile olmamış demek parayla olmuş mu demek? Erkeklerle mi olmuş demek?

Sorunuza gelince, evet bazı insanlar için uzun vadeli bir ilişkiye başlayacağı kişinin daha önce cinsel hayatı olup olmadığı önemli olabilir AMMA VELAKİN bu ilk görüşmede sorulmaz. Bu şekilde sorulmaz.

Diğer konuştuğunuz kısımlarda nasıldı? Başka falsosu oldu mu?

Kız arkadaşları ile olmamış demek parayla olmuş mu demek? Erkeklerle mi olmuş demek?

Sorunuza gelince, evet bazı insanlar için uzun vadeli bir ilişkiye başlayacağı kişinin daha önce cinsel hayatı olup olmadığı önemli olabilir AMMA VELAKİN bu ilk görüşmede sorulmaz. Bu şekilde sorulmaz.

Diğer konuştuğunuz kısımlarda nasıldı? Başka falsosu oldu mu?
Olmadı ya :( benı 2 saat bekledı 1 saat yoldan geldı.eve bıraktı .hıc bır teması olmadı

Erkeklerin büyük çoğunluğunun içinden geçen soruyu sormuş.

Eğitimli ve kaliteli olanlar hariç, çoğu yurdum erkeği bunu merak ediyor.

Sana ne, yuh artık, bu nasıl soru, kendini ne sanıyorsun demeliydin. Ama o zaman da emin ol, "kesin bakire değil, o yüzden sinirlendi" diye düşünecekti.

Bi video var izleyin; "erkeklerin ilk buluşmada gerçekte sormak istediği sorular" diye. Çok komik :)

Back
X