Bumeranga Dönen Tuhaf Bir İlişki (?)

Tinder, genelde one night stand dediğimiz ilişkiler temelinde kurulmuş bir sosyal medya platformu ancak aralarında gelinlik ve damatlıkla pp koyandan, sadece arkadaş arayanlara kadar her kesimden insan mevcut.

Munder sanıyorum = minder demek istediniz, üzerine oturulan, tercihen pufidik ince dokunmuş eşya.

F***"buddy" = bire bir çevirisiyle seks arkadaşı denek. Yani arada hiç bir paylaşım olmadan sadece sevişen ve karşılıklı rızaları olan insanlar.

Hiçbiri iğrenç değil. Herkesin kendi seçimi.
Şahanesiniz
 
valla kim kimi fucklarsa fucklasın ama ben modern ve özgürüm havasıyla başlayıp sonrasında sırf çiftleşmek için bi araya geldiği adamdan duygusallık beklemesin bu fuckyciler. zira komik ve trajik oluyor maalesef. bununla birlikte ne kadar kasılırsa kasılsın o olay bu ülkede yetişen kadınların yüzde 95 ine 5 beden büyük bence. boşuna coolculuk oynamak manasız geliyor bana
kimse size sormayacak ki yasayacagi iliskiyi. size ne yani isterlerse fuckbuddy olarak baslar sonra asik olur yataklara duserler, isterlerse kimseye asik olmazlar. siz niye karar mercii gibi “oyle yapsinlar, boyle yapsinlar” diye ultimatom veriyorsunuz?

hayata kendi yetistiginiz yerden baktiginiz cok belli o yuzden bosverin bence insanlarin ozel hayatini.
 
Muhteşemi bastım zira yaşamak istediğin yerde yaşamana, iş bulmana, o şoktan sonra hayatını inşa etmene çok çok çok sevindim. Hayırlı olsun öncelikle ❤️

Konuya yorum yapabileceğim nokta ise bağlamanın tabi ki normal olması. Konuda herkes “senin aradığın seks kendine uygun birini bul bunu sepetle” demiş ama anlattığın bunca paylaşımdan sonra konunun sadece seks olamayacağı aşikar. Hem de cinsel performansından memnun değilken “nolacak canım tek partnerim olur” diye yeniden adama yaklaşman da tek derdinin seks olamayacağını gösteriyor.
Adam “ilişki düşünmüyorum” demesine rağmen bu şekilde ona yeniden yaklaşman baya hoşlandığını gösteriyor. Bu da bana göre adamın bahsettiğin kibirli, gururlu, özetle kıçı kalkık halinden kaynaklı bana göre. Yoksa mizacı ya da cinsel performansı sana uymayan birinden hoşlanacağını hiç sanmıyorum, yalnızlık kompleksi olan bir karakter değilsin.
Bu durum bir yanılsama bence. Kaçan kovalanırı oynadığı için dikkatini çekiyor ve biraz kendini dinlediğinde bunu fark edip adamı normalleştireceksin kafanda. “Sakın aramasın, asla aramiyim, bitti, rüyamda bile görmiyim” modu daha da fazla çekime yol açıyor. Normalleşsin sadece, aramış mı ha tamam naber nasılsın, ya da keyfin yoksa dönmezsin. Onu çok über muhteşem bir şey gibi konumlandırma, ararsa arasın, ipler senin elinde olsun o kaçan adam moduna hiçbir tepki verme.

* Nacizane bağlanma stilleri konusunda iyi düzeyde bilgisi olduğuna inanan biri olarak, konu sahibi kaygılı bağlanan biri değil. Geçmiş süreçlerinde yer yer kaçıngan özelliği bile göstermiş biri hatta. Bu ilişki kapsamında kaygılı olduğunu hiç sanmıyorum. Hem tanıdığım kadarıyla, hem de kaygılı bağlanan “asla arama burda noktayı koyalım” gibi bir cümle kuramaz. Daha veda konuşmasında yeniden görüşmek için kullanacağı bahaneleri düşünür hatta.
Kaygılı bağlananlar da yer yer kaçınma davranışları gösterir zaten bu da şemalardan kaynaklanıyor. Şema telafisi deniyor hatta bu duruma. Ağzı başka şey söylüyor içi başka şey söylüyor. Adamın kaçınan davranışları yani egolu, bir öyle bir böyle davranmaları konu sahibini iyice tetikliyor. Zaten her ilişki şemalarımızı tetiklemez. Tabii konu sahibi kendisi daha iyi bilir ama konuda anlatılan profiller tam bir tetikleyici ilişki modeli gibi geldi bana
 
Hanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Önceki konularımı bilenler vardır, birlikte yaşadığım 5 yıllık sevgilimden ayrılıp ailemin yanına başka bi şehre taşınmıştım. Taşındıktan kısa bir süre sonra şans yüzüme güldü, adeta bahtım döndü ve eski sevgilimle yaşadığım şehirde iş bulup geri döndüm. Tek başıma evimi tuttum, kendime tek kişilik bi hayat kurdum, çalışıp kıt kanaat de olsa kendi ayaklarimin üstünde duruyorum.

Bu süreçte yalnızlığa, yıllarca iki kişi yaşamaya alismisken birden akşam geldiğim evde benden başka kimsenin olmamasına alışmam çok zor oldu. Tam o noktada hayatıma giren biriyle değişti bu durum. Tinder'dan tanıştık (tinder diye on yargiya kapılmayın lütfen), daha tanıştığımız ilk gün hastayım diye elinde bi tencere corbayla geldi kapıma. Hatta bi süre aramızda cinsel hiçbisey yaşanmadı. Başlarda çok güzeldi, evlerimiz yakındı, haftanın 3-4 günü buluşup kah dışarda kahve içip, yürüyüş yapıp, akşam yemeklerine gidip kah birbirimizin evinde kalarak vakit geçiriyorduk. İş çıkışlarında beni almaya geliyordu. Birden hayatımın bi parçası oldu ve ben hayalimdeki gibi bi flört yaşamaya başladım. Cok geçmeden karşıma önceki konumda da bahsettiğim bir duvar çıktı, "ben ilişki düşünmüyorum". "Kusura bakma ben düşünüyorum, o yüzden artık seninle görüşmek istemiyorum" dedim ve iletişimi kopardım. Ancak bi süre sonra yaşadığım başka bi konudaki duygusal kırılma sonucunda esasında düzenli bi ilişkiye hazır olmadığımı farkettim ve "ben neden keyfime bakmıyorum ki, hiç değilse tek bir partnerle düzenli bi seks hayatım olur" diye düşünerek onunla tekrar iletişime geçtim. Aramızdaki bu nerdeyse 6 aydır devam eden git-gel, küs-barışlı sarmalın ilk civisini çakmış oldum böylece.

Bu noktada belirtmeliyim ki kendisinin kötü kalpli biri olduğunu asla düşünmüyorum, iyidir, başım sikissa, gecenin bi vakti onu "şurdayim başım belada gel beni al" diye arasam geleceğini, bir problemim varsa ona çözüm bulmak için uğraşacağını, onunla dertlesebilecegimi ve akılcı çözümler sunacağını biliyorum. Bana, kendince de olsa değer verdiğinden şüphem yok.

Fakat durum şu ki, biz aylarca haftada 3-4 gün "takılıyoruz ya dalgamiza bakıyoruz" diye görüşe görüşe, benim bu adama karşı duygularım oluşmaya başladı. O kadar zaman bu kadar sık vakit geçirirken, birlikte bi sosyal hayatımız da varken onda da aynı durumun olacağını düşünmüştüm açıkçası. Böyle düşünmemde, benim "nasılsa takılıyoruz" rahatlığıyla ondan başka biriyle yemeğe çıkıp, onun buna çok kıskanç bi tavırla yaklaşması da etkili oldu tabii. Ama oyle olmadı. Ona açıldığımda aldığım cevap olumsuzdu. Ama olumsuz bi cevabı göze alarak açılmıştım zaten. Sonuçta aramızda bi anlaşma vardı, o anlaşmayı bozan taraf da bendim. O noktadan sonra görüşmeye devam ettik ama artık eskisi kadar sık aramiyodu beni. Sürekli görüşürken görüşme sikliklarimiz haftada, iki haftada bire dusmeye başladı.

Bu süreçte tavırları değişti, daha rahat, daha bencil, beni kolayca kirabilen bi adama dönüştü ama ben de susmadım tabii. Büyük büyük kavgalar ettik sürekli. İnanın iki sevgili olsak daha az kavga ederdik. O beni incitti ben onun canını yaktım, o benim canımı yaktı ben bile isteye gururunu kırdım. Hemen hemen her kavgadan sonra "bitti, bi daha gorusmycez' diye ayırdık yolları. Max bi iki hafta sonra hep aradı, ben de kendime "ararsa da acmiycam" diye defalarca soz vermeme rağmen o telefonu hep açtım. Benim hayatıma birileri girdi (ilişki değil flört yalnızca) artık soğurum diye düşündüm sogumadim. Onun hayatına birileri girdi artık beni aramaz diye düşündüm hep ama hep aradı. Sanki bi labirentin içinde gibiyiz, farklı yönlere yöneldikce bi şekilde yolumuz hep birbirimize çıkıyor.

En son artık ciddi ciddi konuştum. Bu durumun bi takıntı halini aldığını, beni aramaması, ararsam da açmaması gerektiğini söyledim. "Anlıyorum, saygı duyuyorum. Seni, senin için aramiycam bundan sonra" dedi. Yanaklarımdan öptü, üstümü örttü, kendine iyi bak dedi ve gitti. Artık gerçekten aramaz diye düşünüp alışmaya, toparlanmaya başlamıştım ki tekrar aradı. Bu kez tersledim, hani anlasmistik dedim ama yine dayanamadım ve tekrar görüştüm dün. İşin kötüsü normal şartlarda beni bu adama çeken hiçbisey olamaz. Tamam iyi bi arkadaş, işin içinde duygularım olmasa hayatımda olmasından memnunum aslında, görüşmediğimizde sohbetini çok özlüyorum. Ama ne mizaç ne de cinsel performans olarak beni mutlu edebilecek bi adam asla değil. O da benimle mutlu olmaz eminim. Ama o zaman neden, birbirimizi o kadar incitmemize, yipratmamiza rağmen bu toksik döngünün içinden çıkamıyoruz?

Bana karşı arkadaşlıktan öte bi duygusu olduğunu düşünmüyorum. Ama kim, bi arkadaşı için ya da hadi sadece seks için olsun ya, bu kadar baş ağrısına katlanır? Doğum günümde elinde muhabbet kuşuyla kapımda beliren, "hadi gel lunaparka gidelim, hadi rakı sofrası kuralım, hadi haftasonu kahvaltı edelim" diye istediğim zaman arayip vakit gecirebildigim, "akşam bulusucagin adamla istemediğin bişey olursa beni mutlaka ara, buzdolabin mi bozuk ben benimkini değiştiricem elimdekini sana veririm" vs gibi daha aklıma gelmeyen bi çok konuda beni koklayıp destek olan bi adama bu kadar bağlanmam tuhaf mi, yoksa çok mu normal? Ve sizce bu durum onun açısından nasıl? Aramızda onur, gurur diye bişey kalmadı ki kendisi çok gururlu ve hatta kibirli diyebileceğiniz bi insandır. O neden katlaniyor aramızdaki bu saçma sapan şeye?

Ben bu işin içinden çıkamıyorum. Eskisi kadar güçlü değil ona karşı duygularım hatta onunla arkadaş olmayı daha çok seviyorum ama bi türlü de ne o benden, ne ben ondan kopamıyorum. Şaşırdım kaldım.
Bu kişinin burcu boğa mi
 
valla kim kimi fucklarsa fucklasın ama ben modern ve özgürüm havasıyla başlayıp sonrasında sırf çiftleşmek için bi araya geldiği adamdan duygusallık beklemesin bu fuckyciler. zira komik ve trajik oluyor maalesef. bununla birlikte ne kadar kasılırsa kasılsın o olay bu ülkede yetişen kadınların yüzde 95 ine 5 beden büyük bence. boşuna coolculuk oynamak manasız geliyor bana
Söz konusu F*** ilişkisinde herhangi bir taraf değilseniz bu kadar öfkelenmeyin bence
 
böyle toksik bi ilişkim vardı, canımız sıkıldıkça birbirimizi arar görüşür takılır, sosyal çevremize girer ama birbirimizden asla sorumlu olmazdık. o benimle evlenmek istedi sonra ben istemedim çünkü böyle birini başta zaten ciddiye alarak takılmıyorsun sonradan da gözünde o imajı değişmiyor bende o yüzden kökünden kestim bağlantıyı.

senin hikayende ben erkek gözüyüm galiba, sadece canım sıkıldıkça buluşacak birini bulanamyınca takılırdım ve evet onun için her koşulda ona giderdim. başı sıkışsa ilk ben koşardım. farklı bi duygu oluyor ama kesinlikle ciddi ilişki seviyesinde olmuyor.

daha çok takılmalık can arkadaş gibi biri :KK70:
 
Söz konusu F*** ilişkisinde herhangi bir taraf değilseniz bu kadar öfkelenmeyin bence
genel olarak bu tarz şeylere karşı olan insanları aşağılayan bi güruh var ona binaen söyledim ben. kişisel olarak kim kimle napmış umrumda olmaz açıkçası. bana ne yani. ancak konudaki alt mesaj da saçma gelmedi değil. sizin örneğin uzuuuuuunnn uzuuuuunnn yazdığınız bi çıkarımınız var yukarda. yapılan yorumların çok büyük kısmı konu sahibine senin aradığın tek gecelik ilişki ya da seks partnerliği değil demiş siz tam aksi çoğu kişi senin tek gecelik ilişkiler aradığını söylemiş ancak bana göre duygusal ilişki arıyorsun diye baya yeni bi şey keşfetmiş gibi yazmışsınız. nitekim benim yorumumu da anlamamışsınız.ezberlediğiniz özgürlük sloganlarını döşeyeceğiniz kişi ben değilim yalnız. azcık dikkatli okusanız anlardınız🤷‍♀️
 
genel olarak bu tarz şeylere karşı olan insanları aşağılayan bi güruh var ona binaen söyledim ben. kişisel olarak kim kimle napmış umrumda olmaz açıkçası. bana ne yani. ancak konudaki alt mesaj da saçma gelmedi değil. sizin örneğin uzuuuuuunnn uzuuuuunnn yazdığınız bi çıkarımınız var yukarda. yapılan yorumların çok büyük kısmı konu sahibine senin aradığın tek gecelik ilişki ya da seks partnerliği değil demiş siz tam aksi çoğu kişi senin tek gecelik ilişkiler aradığını söylemiş ancak bana göre duygusal ilişki arıyorsun diye baya yeni bi şey keşfetmiş gibi yazmışsınız. nitekim benim yorumumu da anlamamışsınız.ezberlediğiniz özgürlük sloganlarını döşeyeceğiniz kişi ben değilim yalnız. azcık dikkatli okusanız anlardınız🤷‍♀️
Sizin manipülasyon çabanızı yemeyecek kadar çok okumuş yazmışlığım var, seks ilişkisinde duygusallık bekleyen kadınlara giydirdiniz gayet, ne hakla yaptınız anlamadı kimse.
Konu sahibine yaptığım yorum kendisini tanımamdan kaynaklanan temeller içerir, sizin dikkatli okusanız da konu sahibi kadar anlamanız imkansız.
Milletin ilişki beklentilerini tartışmak yerine manipülasyona başvurmadan derdinizi anlatmaya çalışmayı deneyin, iyi akşamlar :)
 
Sizin manipülasyon çabanızı yemeyecek kadar çok okumuş yazmışlığım var, seks ilişkisinde duygusallık bekleyen kadınlara giydirdiniz gayet, ne hakla yaptınız anlamadı kimse.
Konu sahibine yaptığım yorum kendisini tanımamdan kaynaklanan temeller içerir, sizin dikkatli okusanız da konu sahibi kadar anlamanız imkansız.
Milletin ilişki beklentilerini tartışmak yerine manipülasyona başvurmadan derdinizi anlatmaya çalışmayı deneyin, iyi akşamlar :)
her sağlıklı duygusal ilişkide seks vardır ve olmalıdır ancak sadece sevişmek için bir araya gelen insanlar arasında duygusallık sürprizdir. ikisi birbirinden tamamen farklı durumlar. sadece sevişmek için bir araya gelen insanların kadın erkek duygusallık beklemesi evet çok saçma. aşırı saçma olağanüstü saçma yani. saçma olan bir
şeye saçma demek neden giydirmek yahut manipüle etmek olsun cidden anlamadım :KK51:
 
her sağlıklı duygusal ilişkide seks vardır ve olmalıdır ancak sadece sevişmek için bir araya gelen insanlar arasında duygusallık sürprizdir. ikisi birbirinden tamamen farklı durumlar. sadece sevişmek için bir araya gelen insanların kadın erkek duygusallık beklemesi evet çok saçma. aşırı saçma olağanüstü saçma yani. saçma olan bir
şeye saçma demek neden giydirmek yahut manipüle etmek olsun cidden anlamadım :KK51:
Kaçırdığınız nokta şu; konu sahibi "ay ben ons takılayım da sonra duygusal ilişkiye döndürürüm" diye girmiyor olaya. Fuckbuddyniz hastayken kapısına gidip çorba yedirmezsiniz, hayatlarınıza flört biri girdiğinde kıskançlık yapmazsınız, evinin eksik eşyasını vermeyi teklif etmezsiniz. Bunlar duygusal hatta romantik jestlerdir. Konu sahibi bunları yaşadığı için kafası karıştı. Önceki ilişkisinden öğrendiği örüntüler tetiklenince de işler sarpa sardı. Adam dengesiz. Ne istediğini bilmiyor.
 
Kaçırdığınız nokta şu; konu sahibi "ay ben ons takılayım da sonra duygusal ilişkiye döndürürüm" diye girmiyor olaya. Fuckbuddyniz hastayken kapısına gidip çorba yedirmezsiniz, hayatlarınıza flört biri girdiğinde kıskançlık yapmazsınız, evinin eksik eşyasını vermeyi teklif etmezsiniz. Bunlar duygusal hatta romantik jestlerdir. Konu sahibi bunları yaşadığı için kafası karıştı. Önceki ilişkisinden öğrendiği örüntüler tetiklenince de işler sarpa sardı. Adam dengesiz. Ne istediğini bilmiyor.
evet bu açıdan bakınca bu konuda mantık çerçevesine oturuyor söyledikleriniz. ancak bir önceki alıntıda cevap verdiğim hanımefendi seks yapan kadınlara giydirdiğimi ima ettiğinden o cevabı verdim
 
her sağlıklı duygusal ilişkide seks vardır ve olmalıdır ancak sadece sevişmek için bir araya gelen insanlar arasında duygusallık sürprizdir. ikisi birbirinden tamamen farklı durumlar. sadece sevişmek için bir araya gelen insanların kadın erkek duygusallık beklemesi evet çok saçma. aşırı saçma olağanüstü saçma yani. saçma olan bir
şeye saçma demek neden giydirmek yahut manipüle etmek olsun cidden anlamadım :KK51:
Yine aynı manipülasyona kasıyorsunuz bakın. Mesajıma verdiğiniz ilk cevabınızda “bunlara tepki verenlereydi tepkim” falan dediniz ya, ondan bahsetmiştim. Tepkiniz ona buna değildi çünkü, gayet yazdığınız gibiydi her şey. Ayrıca sadece seks için bir araya gelen insanlar arasında duygusal ilişki gelişmesi oldukça yaygın bir durum. Artık 83 sene sevgili olup evlenince sevişmeler falan çok geride kaldı çünkü. İnsanlar genellikle cinsel uyumlarına göre devam ediyorlar ilişkilerine.
Şimdi yine alakasız bir yerden tutup çekeceksiniz o yüzden pes ediyorum :)
 
evet bu açıdan bakınca bu konuda mantık çerçevesine oturuyor söyledikleriniz. ancak bir önceki alıntıda cevap verdiğim hanımefendi seks yapan kadınlara giydirdiğimi ima ettiğinden o cevabı verdim
Ooof yine yine yine. Seks yapan kadınlara giydirdiğinizi söylemedim. Seks ilişkisinde duygusallık bekleyebilen kadınlara giydirdiğinizi söyledim ve gayet de öyle yaptınız.
 
Ooof yine yine yine. Seks yapan kadınlara giydirdiğinizi söylemedim. Seks ilişkisinde duygusallık bekleyebilen kadınlara giydirdiğinizi söyledim ve gayet de öyle yaptınız.
ha evet o konuda haklısınız. bence saçma çünkü. sevişmek için bir araya gelmişsin her şey baştan belli duygusallık beklemek saçma yani. o konuda evet böyle düşünüyorum
 
Yine aynı manipülasyona kasıyorsunuz bakın. Mesajıma verdiğiniz ilk cevabınızda “bunlara tepki verenlereydi tepkim” falan dediniz ya, ondan bahsetmiştim. Tepkiniz ona buna değildi çünkü, gayet yazdığınız gibiydi her şey. Ayrıca sadece seks için bir araya gelen insanlar arasında duygusal ilişki gelişmesi oldukça yaygın bir durum. Artık 83 sene sevgili olup evlenince sevişmeler falan çok geride kaldı çünkü. İnsanlar genellikle cinsel uyumlarına göre devam ediyorlar ilişkilerine.
Şimdi yine alakasız bir yerden tutup çekeceksiniz o yüzden pes ediyorum :)
şöyle söyleyim iki insan bi aradadır ve tamamen anlık şekilde sevişirler. spontane gelişir. önceden aralarında duygusallık yoktur. cinsellik niyetleri de yoktur cinsellik sonrası duygusallık olabilir yahut beklenebilir. ancak sevişmek amaçlı bi araya gelinen ilişkide duygusallık beklemek bana saçma geliyor. hep de saçma gelecek. amaç belli çünkü. ha olamaz mı olabilir o da sürpriz olur. ben böyle düşünüyorum 🤷‍♀️
 
ha evet o konuda haklısınız. bence saçma çünkü. sevişmek için bir araya gelmişsin her şey baştan belli duygusallık beklemek saçma yani. o konuda evet böyle düşünüyorum
Karşı taraf da bu dediğinize uygun davranmıyor işte. Tanıştıkları gün kapısına çorba ile geliyor, bir müddet seks bile yapmıyorlar, buluşup bi kahve içiyorlar bir yerlere gidiyorlar , beraber bir şeyler paylaşıyorlar falan.. Seks için olan tanışıklıkta seks en son oluyor. Ama adı seks için tanıştık olunca bir karmaşa çıkıyor. Sorun bu yani, ilişkiye ad konulamaması.
 
Karşı taraf da bu dediğinize uygun davranmıyor işte. Tanıştıkları gün kapısına çorba ile geliyor, bir müddet seks bile yapmıyorlar, buluşup bi kahve içiyorlar bir yerlere gidiyorlar , beraber bir şeyler paylaşıyorlar falan.. Seks için olan tanışıklıkta seks en son oluyor. Ama adı seks için tanıştık olunca bir karmaşa çıkıyor. Sorun bu yani, ilişkiye ad konulamaması.
evet bu konunun özelinde adamın dengesizliğinden kaynaklı bi karmaşa var
 
evet bu konunun özelinde adamın dengesizliğinden kaynaklı bi karmaşa var
Kendisini pek çakal buldum.Romantik ilişki elbisesinde bir fuckbuddy ilişkisi yapacak aklınca. Yani sıfır sorumluluk, hep kendisinin karlı çıkacağı bir ilişki türü.
 
Kendisini pek çakal buldum.Romantik ilişki elbisesinde bir fuckbuddy ilişkisi yapacak aklınca. Yani sıfır sorumluluk, hep kendisinin karlı çıkacağı bir ilişki türü.

sonrada kalkıp buluştuğun adam ters birşey yaparsa beni ara zart zurt.
bak bak ne ince düşünceli erkek..
 
Kendisini pek çakal buldum.Romantik ilişki elbisesinde bir fuckbuddy ilişkisi yapacak aklınca. Yani sıfır sorumluluk, hep kendisinin karlı çıkacağı bir ilişki türü.
bu sitede okuduğumuz birçok ilişkide aslında bu durum vardı maalesef. erkekler çok çakal artık katılıyorum :KK11:
 
X