Saç Kesim Şekilleri Buna bittim! Artk krepe ile uramak yok :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
birde herhangi bir ptt şubesine isterseniz 3 liraya tutuor kargosu. adrese isterseniz 4. bu arada ben saçımın tümünün hacimli olmasını istiyorum ne yapmalıyım fikri olan varmı?

krepe yapmalısın o zaman
benim de fazla düz ve hacimsiz durur saçlarım biraz da döküldü
şimdilik gürleşmesini sağlayarak hacimli olmasını sağlamaya çalışıyorum
krepe çok saçma bişi ama işe yarar youtube da bi arat neler neler yapıyorlar

aslında ben kabarık durmasından çok kafamın top gibi görünmesini istediiiğimden alabilirim böle bişi.
kafamın arkası çok düz. o bakımdan hiç bir model yakışmıyor. krepeyi de açmak o kadar zor ki. ,bu alet mantıklı geldi. istanbulda bulan varsa mağaza adını söyleyebilir mi ?

Kullanımı çok basit bugün kullandım ama maalesef mesajını yeni gördüm unutmazsam bir dahakine çekerim kendi saç rengim siyah diye ben siyah rengini aldım
set halinde içinde 5 tane var (büyük orta küçük 3 tane minik boy)
ben bitenekadar diye bir siteden aldım (kargosu gittigidiyora göre daha hesaplı)

Ismi bump it olarak geciyor..
2 gün önce ebaydan siparis ettirdim..
Dün evde deneme olarak bikac sac sekli uyguladim hosuma gitti
Yarin disarda kullanicam, bakalim memnuyetimi daha sonra bildiririm..
Krepe yapip saclari yipratmaktansa bunu tercih ederim

Bende dün aldım 4TL ye aldım buradan.Gerçekten de işe yarıyor ben memnun kaldım.
1 büyük,2 orta,2 de küçük var içinde.....küçüğü beceremedim nasıl uygulayacağımı ama diğerlerini gayet rahat uyguladım.

bunun siyahı saçları siyah olduğu için.

aşırı güzeeeeeeeeeeeeel bende istiyorummmmmm
kızlar ya bıktım saçıma krepe yapmaktan saçım düz diye krepe tutmaz tutsun diye bi ton sprey sonra da saçım banyodan sonra açılmak istemez ... bıktım ya
çok dertliyim kızlar

Arkadaşım nerden aldın burdan deişssin ??

ilk sayfalarda okudum düşmüyormuş
bende 13.90tl+3.90tl kargo ücreti -gördüm .4 tl ye nerede satılıyor ki aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…