Geçen yıl Mart ayında kv sağ ayağından ameliyat oldu varis için 40 gün yattı. Diğer ayağı ne zaman olacaksın DEDİM.KAYNIN EVLENSİN ONA DA GELEN BAKACAK dedi. Şimdi sol ayağından olacak eşime annene söyle gelinine söylesin sıra onun dedim. Bakmıcak mısın dedi sustu. Az önce telefonda konuşuyor annem 10 gün içinde ameliyat olacak ona göre kurs işini hazırla. Daha kursum var bitmedi dedim. gitmezsin diyor. ALLAH ALLAH dedim. Bakmıcak mısın dedi bak mıcam dedim. O zaman annem iyileşene kadar köye git gözüme görünme dedi.
Sinirden gidip kadına dalasım var şimdi ya benim hayatımı mahvetti.
Beni yatağa bağımlı yaptı evliliğin ne olduğunu bilmedim. Bir yıl olmadan evden ayrıldım bir ay ayrı kaldım. Yetmedi çocuğumun olmayacağını öğrendim oda yetmedi ameliyat oldu o kadar stresimin içinde geleni gideni ile uğraştım şimdi yine ameliyat olacak ve ben bu kadın yüzünden ne evimi nede yaşadığım hiçbir şeyi kabullenemiyorum beni hayattan bezdirdi
Sinirden gidip kadına dalasım var şimdi ya benim hayatımı mahvetti.
Beni yatağa bağımlı yaptı evliliğin ne olduğunu bilmedim. Bir yıl olmadan evden ayrıldım bir ay ayrı kaldım. Yetmedi çocuğumun olmayacağını öğrendim oda yetmedi ameliyat oldu o kadar stresimin içinde geleni gideni ile uğraştım şimdi yine ameliyat olacak ve ben bu kadın yüzünden ne evimi nede yaşadığım hiçbir şeyi kabullenemiyorum beni hayattan bezdirdi