Buna da diğer gelen bakacak....

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Geçen yıl Mart ayında kv sağ ayağından ameliyat oldu varis için 40 gün yattı. Diğer ayağı ne zaman olacaksın DEDİM.KAYNIN EVLENSİN ONA DA GELEN BAKACAK dedi. Şimdi sol ayağından olacak eşime annene söyle gelinine söylesin sıra onun dedim. Bakmıcak mısın dedi sustu. Az önce telefonda konuşuyor annem 10 gün içinde ameliyat olacak ona göre kurs işini hazırla. Daha kursum var bitmedi dedim. gitmezsin diyor. ALLAH ALLAH dedim. Bakmıcak mısın dedi bak mıcam dedim. O zaman annem iyileşene kadar köye git gözüme görünme dedi.

Sinirden gidip kadına dalasım var şimdi ya benim hayatımı mahvetti.

Beni yatağa bağımlı yaptı evliliğin ne olduğunu bilmedim. Bir yıl olmadan evden ayrıldım bir ay ayrı kaldım. Yetmedi çocuğumun olmayacağını öğrendim oda yetmedi ameliyat oldu o kadar stresimin içinde geleni gideni ile uğraştım şimdi yine ameliyat olacak ve ben bu kadın yüzünden ne evimi nede yaşadığım hiçbir şeyi kabullenemiyorum beni hayattan bezdirdi

bu ameliyatla alakalı değil bazı şeylerin birikimi.
dert edecek bir şey yok ama eşinize bakmıcam lafını sürekli söylemişsiniz oda sinirlenmiş gibi.

İnada bındırmeyın bnce zaten esınız kendısını haklı gırecek sızın yasanmışlıklarınızı bırıkımızı önemsemeyecek ona gore anneme bakmadı olacak. Ne erkek evlatlar gıtsın kendısı baksın severek bakmadıktan sonra size ezıyet

Sen daha burda bile kendini düzgün ifade edemiyorsun
Yazarak anlatmak daha kolaydır oysa ki
Bakmıcam etmicem bana ne işte yapana kadar 'annen diğer bacağımdan ameliyat olunca da yeni gelin bakar' demişti desene
Eşin her kızdığında seni köye mi yollar ?
Geçmişteki sorunlarda karmaşık, 10 kez yapıp bi kez yapmam işte dersen kötü sen olursun
Her olayda net ol, herşeye ben koşamam desene en baştan. Her misafiri niye sen ağırlıyomuşsun.
Hastalık dışında herkes kendi misafirini kendi ağırlasın

Sen baktın demedi ki ilk olduğunda da kv süt kızı aynı zamanda kaynının kızı var dı o onun dikişlerine bakıyordu arada. Geri herşey bana bakıyordu o zaman da kızı baktı oldu. Yine benim adım hiç geçmedi. Ben eşime kızıyorum annesini sevebilir onun için ölebilir de kimse annesini atmaz. Bana annem iyileşene kadar gözüme görünme diyor ya kimim ben. Bana yapılanlara niye bakmıyorsun. Ben senin hayatının neresindeyim. Bu kez git derse bir daha dönmem

Dedim. O ameliyatta ben baktım bunda da o baksın dedim. Sustu yazık sana çok iş yapmış gibi başıma kalkıyorsun dedi.

Ben gerçekten bu evliliği yürüyemiyorum artık her ay ayrı bir sorun her yıl dönümü farklı bir ayrılık ben böyle bir evlilik düşünmedim

Evet nicke aşinayım ama tam hatırlayamıyorum kaç yıllık evliydin çocuk var mı
Her kızdığında git diyosa kendi gitsin, terbiyesiz
O baksın deme mesela, annen o bakacak dedi de. Öyle istemiş kayınvaliden madem kaynına söylesin senin eşine niye söylüyo
Her ailede bi sipar vardır senin eşinde kendini siper edenlerden herhalde, kendi yuvası dağılacak farkında değil mi

Ee köye git gözüme gözükme demiş zaten?

Ben dedim sabaha annen ameliyat günü alıyorsa gelinine söylesin diye

bu işler görev yada zorunluluk değil insanlık için vicdan için yapılan şeyler.

annem amelyat oldu seve seve baktım. kvnin turnağından biyopsi alındı aman mikrop kapmasın aman dikişler patlamasın dedim onada baktım.

ben kaç amelyat oldum kvdeden 1 bardak su içmedim şusaatten sonra biyerine bişey olsa kafamı çevirmem bile.

iyiyse hakediyosa bak etmiyosa eşinde ısrar ediyosa söyle o baksın anasına

annen ilk ameliyatındaikinci gelin bakacak dediğ iiçin ,
ayrıca baktığımda kıymet bilmediği için baksam da baktı olmadığı için ve bunlar beni çok üzüp yıprattığı için diğer süt kızının bakması daha münasip olduğ u için görevi ona devrediyorum diyebilirsin .
bak içinde bakmayacağım geçmiyor

madem oyle annesine kendi baksın ben neden esimi anneme veya babama bakması icin zorlıyım

O benim bu evde yaşama mı bile hak etmiyor

ay sinirlendim. herkes kendi annesine baksın. beyefendi izin alsın baksın anasına. zorla insan baktırmak ne demek. ve köye git gelme ne demek!! o adam sen köye gidince dönmeyeceğini düşünemiyo mu
Keşke demeseydin diye mesaj attım. Hazırlanıp çıkacaktım. Özür dilerim sinirle söyledim. Söylememem gerekti pişmanım ama anneme böyle davranmanı kaldıramıyorum yazmış bende içimden geçenleri yazdım baştan sona sonrada benden annen için bir şey bekleme üzgünüm her şey daha farklı olabilirdi dedim. Yazmadı yazmasında gerçekleri görsün yeter yada bitirsin gerçekten çekemiyorum artık son bir kez demekten yoruldum

Sen değer veriyorsun onlar da tepenize çıkıyorlar. Burda sevgilileri için okul falan bırakanlara söylüyorum. İşte sonra böyle oluyor. Kendinize değer verin kızlar. Evleniyoruz diye bir şey olduk sanmayın. Herkes bedava hizmetçi ister. Hizmetçiye bile bir maaş ödeniyor ve hakaret edemiyorsun. Herşey bir saygı çerçevesinde. Kusura bakmayın çok üzülüyorum bu gencecik insanların haline. O kurs neyse neden nikah dan önce bitmedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…