- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Sana bi anımı anlatayım da hem anla hem gül.hadi ya genç enerjisi var desene kadında.uff utanmasalar kocalarını boşayıp oğullarına karılık yapar bu kv ler..iyi geçinse senle nolcak sanki.yedin sanki oğluşunu aman aman..uff benim aday da 70 kusur..valla nolur ilerde bilmiyorum hali kalır mı..
:))))) ayyyyyyyy psikopat kadın ya,korkuyorum ben artık tum kv lerden yeminlen...başlarına taş duşsun inşşşşşşş.surekli tansiyonum var kalbim var diye oğullarına nazlarını da geçiriyolar ay bayılcam galibaaaSana bi anımı anlatayım da hem anla hem gül.
İlk çocuguma hamileyim 8 sene evvel. 3. Katta oturuyoruz o zamanlar. Oturduğum yerin doğalgaxı yoktu ve ilk defa o sene anladım soba yakmak zormuş.
Neyse 8. Ayımdayım ve çok kilo aldım. Ağrılarım çoktu. Kasıklarım çok ağrırdı. Neyse eşim işten geldi. Eşine seslendim kömür bitmiş getirir misin dedim. Tmm dedi gitti getirdi. Sonra eşime tekrar seslendim çöpü atsın diye tmm dedi atmaya gitti. Sonuçta hamileyim ben mi taşıcam dimi.
Eşim çöpe gider gitmez, aaaaa bırak oğlumun peşini işten geldiği andan beri yakasındasın dedi. Ben dumur tabi.
Daha neler var anlatsam roman olur.... o yuzden burda ki hanımları iyi anlıyorum.:))))) ayyyyyyyy psikopat kadın ya,korkuyorum ben artık tum kv lerden yeminlen...başlarına taş duşsun inşşşşşşş.surekli tansiyonum var kalbim var diye oğullarına nazlarını da geçiriyolar ay bayılcam galibaaa
Ehhh kv istemiyorsa bi ömür sürüyor şekil a ben.yazılanları ağzım açık şaşkın ve uzgun bi şekilde okuyorum.diyorum ki ben daha gerçek hayata başlamamışım:S benim kv adayı daha ikna olmadı.napcam bilmiyorum.benim adam benim sözum söz diyo.ama korkuyorum.bide istenmeyen gelin olacagımı duşundukçe kendimi kötu hissediyorum. evlilik hevesim kırıldı resmen..nasip olur da evlenirsek o gelinliği çok rahat bi şekilde taşıyamıycam sanırım..
seni neden istememiştiEhhh kv istemiyorsa bi ömür sürüyor şekil a ben.
Beni tanımıyordu ki. İstemeye geldikleri günü gördü beni. Kendi memleketinden birini düşünüyormuş. Ama eşimle biz çıkıyorduk. Eşimin haberi bile yoktu. Kendi kendine kurmuş anlıcannnn.seni neden istememişti
Aklında bulunsun sadece sevdiğinle evlenmiyorsun, anasıyla da evleniyorsun. Ne güzel dimi, hazır kuma gibianladım canım..benim aday da beni pek tanımıyor.4,5 gunberaber kalma durumumuz oldu sadece..tanımamak için özellikle hiçbişey sormadı zaten :)
ahahah ustelik iş yapmayan kuma.ah bunlar yapılan yemeği de yapılan ev işini de beğenmezlerAklında bulunsun sadece sevdiğinle evlenmiyorsun, anasıyla da evleniyorsun. Ne güzel dimi, hazır kuma gibi
Beni mi?????
Beni mi köye gönderecek. Ne güldüm ya. Zaten kocam benim memlekette. Gönderse gönderse ben onu gönderiririmsize söylemiş bana değil heralde :)
Şu an evli ekimde düğün yaptıBir de gelen baksın dediği daha ortada olmayan bir gelin değil mi, bahsi geçen kayın daha evli değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?