Buna da diğer gelen bakacak....

Sana bi anımı anlatayım da hem anla hem gül.

İlk çocuguma hamileyim 8 sene evvel. 3. Katta oturuyoruz o zamanlar. Oturduğum yerin doğalgaxı yoktu ve ilk defa o sene anladım soba yakmak zormuş.

Neyse 8. Ayımdayım ve çok kilo aldım. Ağrılarım çoktu. Kasıklarım çok ağrırdı. Neyse eşim işten geldi. Eşine seslendim kömür bitmiş getirir misin dedim. Tmm dedi gitti getirdi. Sonra eşime tekrar seslendim çöpü atsın diye tmm dedi atmaya gitti. Sonuçta hamileyim ben mi taşıcam dimi.

Eşim çöpe gider gitmez, aaaaa bırak oğlumun peşini işten geldiği andan beri yakasındasın dedi. Ben dumur tabi.

:))))) ayyyyyyyy psikopat kadın ya,korkuyorum ben artık tum kv lerden yeminlen...başlarına taş duşsun inşşşşşşş.surekli tansiyonum var kalbim var diye oğullarına nazlarını da geçiriyolar ay bayılcam galibaaa

Daha neler var anlatsam roman olur.... o yuzden burda ki hanımları iyi anlıyorum.

yazılanları ağzım açık şaşkın ve uzgun bi şekilde okuyorum.diyorum ki ben daha gerçek hayata başlamamışım:S benim kv adayı daha ikna olmadı.napcam bilmiyorum.benim adam benim sözum söz diyo.ama korkuyorum.bide istenmeyen gelin olacagımı duşundukçe kendimi kötu hissediyorum. evlilik hevesim kırıldı resmen..nasip olur da evlenirsek o gelinliği çok rahat bi şekilde taşıyamıycam sanırım..

Ehhh kv istemiyorsa bi ömür sürüyor şekil a ben.

anladım canım..benim aday da beni pek tanımıyor.4,5 gunberaber kalma durumumuz oldu sadece..tanımamak için özellikle hiçbişey sormadı zaten :)

anladım canım..benim aday da beni pek tanımıyor.4,5 gunberaber kalma durumumuz oldu sadece..tanımamak için özellikle hiçbişey sormadı zaten :)
Aklında bulunsun sadece sevdiğinle evlenmiyorsun, anasıyla da evleniyorsun. Ne güzel dimi, hazır kuma gibi

anladım canım..benim aday da beni pek tanımıyor.4,5 gunberaber kalma durumumuz oldu sadece..tanımamak için özellhiçbişey sormadı zaten
Aklında bulunsun sadece sevdiğinle evlenmiyorsun, anasıyla da evleniyorsun. Ne güzel dimi, hazır kuma gibi
ahahah ustelik iş yapmayan kuma.ah bunlar yapılan yemeği de yapılan ev işini de beğenmezler

Varis mi? Onun ameliyatinda fazla bakıma ihtiyaç yok yaa. 40 gün yatmak neymiş. Ne kaynanalar var.

Eşin çok istiyorsa kendi baksın iyi kv olsa başımızın üstüne ama böyle kv insan içinden bakmak gelmez mecburda değiliz

Ya ben bu konuda biraz bencilim galiba çünkü kv filan bakmak zorunda hissetmiyorum kendimi,ne de olsa o benim annem değil bu yüzden baksam da içimden gelerek bakamam bi yerden sonra daral gelir. Sonuçta herkes kendi annesine hevesle bakar çünkü aradaki anne evlat bağıyla ilgili birşey bu..Bu konuda sanki zorunluymusum gibi muamele yapılırsa bakasim varsa da bakmam.Benim kv.iki kere ameliyat oldu ikisinde de bakmadım ne yalan söyleyim sadece ziyarete gittim o kadar..Benim kv.kendine baktirmanin yanında evi komple temizletme huyu da var..Diğer gelinine mutfak dolaplarina kadar sildirmisti ameliyat döneminde.Ama annem rahatsizlanmisti 1 hafta yanında kaldım ve hiç istemedi benden yorma kendini dedi durdu. Yani işin özü Kv. geline acımaz,gelin de kayinvalideye..O yüzden kasmaya gerek yok...

İnsanlık namına bakabilirsiniz ama Eşinizin bu sözü yenilir yutulur değil şeytan diyor ki git kendi de ne hali varsa görsün anası da

aynı apartmandaymışsınız, nasıl bakmıcaksınız ki.
yani illa gidip uğramanız gerekir.
ama hamile iseniz zaten bazı işlerden yırtarsınız.
banyosudur, tuvalete gitmesidir direk ben yapamam diyebilirsiniz.

ama evine gidip bir kap yemek yapmak, ortalığı düzenlemek gibi daha az güç isteyen işleri yapın bence.

Tesadüf. O gün annemi mecburiyetten aramak zorunda kaldım amaç bu konu değildi ama konu devam edince tutamadım göz yaşımı annemde ne oldu deyince anlattım olanı. Anahtarını istedi dedim. Annem bir yer verdi kocanıda çağır dedi. Neyse geldi annem derdin ne sen her seferinde bu kızı gönderecek misin. Annen böyle demiş dedi. Oda teşekkür ederim ilk ameliyatında baktı............ ( Bir sürü şey) anahtarını cebine koy du gitti işe geç kalacağım dedi telefonu fırlattı. 2ay olacak adamın umrunda değilim. Aradığımda da aldığım cevap kimse diyemez bana evde karın var.....

Sorun şu adam boşanacam, dedi hala mahkemeye vermedi. Konuşmaya çalıştığımda da ters cevap vermiyor yada yazmıyor. Ben gidip vereyim diyorum ailem müsade etmiyor. Kolay kurulmuyor yuva bekle diyor. Ben düşünmekten sıkıldım artık. Çalışmama da izin vermiyorlar evde patladım sıkıntıdan düşünmekten ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…