- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
Keşke bu kadar kolay olsa 48 yaşında ve istese parayla hizmetçi yine tutarnazı geçer bakarsın.ama sanırım aranız pek iyi değil..hastalık konularında senden başka bakabilecek biri yoksa daha duyarlı davranman lazım.seni anlıyorum surekli evde olacaksın yorulcaksın.ama biraz sabret.eşine annene bakmıycam dersen adam senden soğur.ilerde pişman olursun canım.şimdi ben de duşunuyorum nasip olursa evlenirsem,ki kv adayım beni hiç istemiyor.dolayısıyla ben de daha iç içe olmadan soğudum kadından,nasıl sıcak davranırım beni istemeyen birine..evlenirsek de bana yapmacık davranacak biliyorum.ama yaşları 70 kusur..ileride hastalıkları olursa ben bakacağımı duşunuyorum.hastalık başka bişeye benzemez.allah duşmanına vermesin.sabret sen,pişman olmazsın.
Gencmis de yaa afedersin dipcik gibi:) ama sen yine de bak kayinvalidene. Vicdanin rahat olur.Keşke bu kadar kolay olsa 48 yaşında ve istese parayla hizmetçi yine tutar
dipcik gibi:))) sesli guldum..benimkilerin yaşları var baya.allahtan paraları da var.yine de zor durumda olununca bakılır ya.insan cidden vicdan yapar çok.sırf o yuzden bile bakarım.valla kolay değildir tahmin edebiliyorum ama eşinle aranı bozmamaya çalış.kendi yuvandan olmaz.valla kadın anamdan da gençmiş.48 ne ya:))biz bile yaşlandık ahahGencmis de yaa afedersin dipcik gibi:) ama sen yine de bak kayinvalidene. Vicdanin rahat olur.
Benim annemde çok hastalık çekti. Anneme kızları baktı. 4 gelini vardı. Bi kap çorba mı yaptılar. Ona da kızı baksın!!!Aynı durumda anneniz ve abinizin/kardeşinizin eşi olsa,
Ve bakmam dese,
Siz ne düşünürsünüz?
öyle şeeyler gördum ku burda kv lerle ilgili.daha evlenemeden tırstım yahu..başıma kim bilir neler gelecek neler..neden böyle yapıyorlar yazık değil mi oğullarının eşlerine ya uffffBüyüktür bakmak sevaptır diyeceğim ama bazı kv ler susuzluktan ölse bi damla suyu haketmezler.
Misal benim kv de. Rabbime yalvarıyorum kv nin anası çok yaşasın diye. Kv nin anası ölürse, eşim anasını yanıma taşıyacak. Ve belli ki 1 sene olmadan biz boşanıcaz. Yapamam onla biliyorum.
Benim annemde çok hastalık çekti. Anneme kızları baktı. 4 gelini vardı. Bi kap çorba mı yaptılar. Ona da kızı baksın!!!
Anlamak elde değil. İnanki çok zor. Karı koca arasına fitne sokmaları yetmiyor, yağ gibi kenara çekiliyorlar. Sonra ben bişey demedim ben etmedim diyorlar.öyle şeeyler gördum ku burda kv lerle ilgili.daha evlenemeden tırstım yahu..başıma kim bilir neler gelecek neler..neden böyle yapıyorlar yazık değil mi oğullarının eşlerine ya uffff
Benim rahmetli annem dünya iyisiydi. Önce onu karıştırma. İkincisi benim kv dem şeytana papucunu ters giydirir. Ölse bi kaşık su vermem o kadar.Kızı nerede yaşıyor aynı şehir de mi?
Annenize yapılanı, kayınvalideye yapınca dünyanın adaletli olduğunu mı sandınız siz?
Yandın sen. Benim ki tek çocuk. Beni bitirdi o pigme haliyle.teşekkur ederim tavsiyen için.tek çocuk değil ama tek oğlu vallahi..inan çok kıymetli çok...anası ona sarılıp duruyorum oğlum benim diye diye.gövdesini okşuyo falan.aynı evde oturmıycaz da evler yakın birbirine((((
pigme mi:))) sesli guldum.allah da seni guldursun inşallah canım..kaç yaşında kv seninYandın sen. Benim ki tek çocuk. Beni bitirdi o pigme haliyle.
Valla tatlım benim boy uzun. O da omzuma geliyor nerdeyse. O bodur boyuyla beni psikopata bağladı. 57 yaşında. O kadar dinç ki. Geziyor yiyiyor içiyor. Dert yok gam yok. Haaa bu arada çok iyi rol keser. Oscara aday olsa alır valla. Oglu gelince başka benim yanımda başka oluyor.pigme mi:))) sesli guldum.allah da seni guldursun inşallah canım..kaç yaşında kv senin
Benim rahmetli annem dünya iyisiydi. Önce onu karıştırma. İkincisi benim kv dem şeytana papucunu ters giydirir. Ölse bi kaşık su vermem o kadar.
Karaktere göre davranırım. Bana nasıl gelirse öyle alır karşılığını. Ve benim ki aslında en fena şeyleri hakediyorda neyse.
Beni mi?????sonra eşiniz köye gönderiyor işte zor durum
hadi ya genç enerjisi var desene kadında.uff utanmasalar kocalarını boşayıp oğullarına karılık yapar bu kv ler..iyi geçinse senle nolcak sanki.yedin sanki oğluşunu aman aman..uff benim aday da 70 kusur..valla nolur ilerde bilmiyorum hali kalır mı..Valla tatlım benim boy uzun. O da omzuma geliyor nerdeyse. O bodur boyuyla beni psikopata bağladı. 57 yaşında. O kadar dinç ki. Geziyor yiyiyor içiyor. Dert yok gam yok. Haaa bu arada çok iyi rol keser. Oscara aday olsa alır valla. Oglu gelince başka benim yanımda başka oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?