buna nasıl dayanırımmm nasılll

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Herkese hayırlı geceler

Çok çok çok mutsuzum. Severek yapılan evlilik sonu hüsran.. Keşke hiç tanımasaydım onu keşke ölseydim.

Ağlaya ağlaya bir hal oldum. Mutsuzum ne yapacağım ben. Bu acıya nasıl katlanacağım. Çocuğu babasında olup boşananlar varmııı? Buna nasıl katlanıyorsunuz. Ben düşündükçe ki hiç aklımdan gitmiyor sanki ciğerimi yerinden söküyorlar. Ne yapacağım ben nasıl katlanacağım?

Gözümün önünde hep. O adam görünümlü bana bunu nasıl yaptı. Allah aşkına bunu nasıl yeneceğim bana anlatın yardımcı olun. Bebeğim babasında kalacak ne yapacağım. Günler bana zindan, ölüm, işkence..

Allah razı olsun şimdiden.

neden babasinda? hakim vermez ki
senmi birakiyorsun , esin mi sart kosuyor

Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor

Bebeğim babasında değil. Boşanmak istiyoruz yarın avukata gideceğiz. Bebeğimi sana vermem diyor. Oğlum 10 aylık. Sen buna karar veremezsin dedim. Hayır diyor sana verseler bile onu senden alacağım diyor

Kandırmaya çalışıyor, yalan atıyor ki gözünüzü korkutacak.. İnanmayın.. KK'dan öğrendiğim konulardan biri de hakimlerin bebeği çok çok büyük oranlarda anneye verdikleri..İçiniz rahat olsun..

Bebeği de sizden görüş gününde de alamaz, yanında olursunuz bir yakınınızla birlikte..

Neden babasında çocuk?
Ne oldu size ne yaptı da ayrıldınız acaba hic ayrıntı vermemişsiniz?
Aldatma şiddet vs varsa bebeği babasına vermezler.

Çocuğu babasında olup boşananlar varmııı?

Bebeğim babasında kalacak

Ama sen pesin pesin kabul etmissin sanki. Cocugumu vermenin ihtimali bile olamaz yerine cocuk babasinda olup bosananlara seslenmissin. Hadi kucucuk bebegin her halde mutlaka annesinde kalacagini bilmiyorsun diyelim, sende kalmasi icin fikir bile danismamissin.

Ben kötü biri değilim. Gerçekten oğluma her şekilde bakarım ailemde bana yardım eder. Bir gelirim yok ama olsun çalışırım oğlumu onun gibi birine vermek istemiyorum

Ne olursa olsun inşallah yavrun rahat ve sevgi dolu büyüsün inşallah

Nasıl alıyor,kaçıracak mı,
Sizi kızdırmak için söylüyor,

Daha çok kücükmuş bakima muhtaç size muhtac kimse o bebegi babaya vermez. Baba alsada bakamaz zaten.

Hayır danıştım avukatı aradım. Ama eşim diyorki sana verseler bile alırım aala bulamazsın bizi

Ah kardeşimm Allah yar ve yardımcın olsun.. Evladını senden alamaz kimse! Konu ne bilmiyorum ama madem çocuğunu çok seven bir babaydı neden sizi bu hale getirdi

Belliki eşiniz sizi çok korkutmuş. Dediğini yapar alır oğlumu sanıyorsunuz. Ona bu kadar inanmayın, korkmayın . Asla korktuğunuzu belli etmeyin. 10 aylık bebek yanınızdan ayırmazsınız zaten. Sizi sindirmeye çalışıyor belli ki. Mesaj atıyorsa mesajlarını saklayın, telefonda yada konuşurken söylüyorsa ses kaydı almaya çalışın. Gerekirse kullanır, görüşmesini bile kısıtlarsınız.
Oğlunuz için güçlü olun, dik durun. Allah yardımcınız olsun.

Bu gün çok kötü kavga ettik. Bıçak alıp üzerime yürüdü. Eşyalarını topla defol git dedi. Seni ailene yollacayağım dedi. Oğlumu asla hötüremezsin falan dedi. O olmadan ben nasıl giderim her şeyim o benim. Keşke ona gücüm yetseydi oğlunuda al deseydi hemen hemen gidecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…